Mam Ds dla kocura, lat ok.10 na Urinary ! str.94

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie maja 20, 2012 16:15 Re: DT Smarti 9 - Ferdek jadzie do Domku :)

Misia 27-go kwietnia skończyła roczek ale myślę że jest trochę opóżniona skoro nie miała jeszcze rujki i nie urosła za bardzo :roll:
sama jestem ciekawa czy to nie mleczaki.
Ale Bebe ma też zapalenie dziąsełek-to po mamusi Carolci :D

Gibutku-a Ferdek jest zdrowy jak rybka-miał przecież i usg u dra Marcińskiego i krew 3x i testy-bo nie jadł 3 tygodnie, a to wszystko działo się zaledwie miesiąc temu !
ale właśnie na urinary i na kittena zaskoczył i lubi je-dlatego je dostał w wyprawce bo bardzo się bałam aby historia się nie powtórzyła.
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Nie maja 20, 2012 17:16 Re: DT Smarti 9 - Ferdek jadzie do Domku :)

smarti pisze:Gibutku-a Ferdek jest zdrowy jak rybka-miał przecież i usg u dra Marcińskiego i krew 3x i testy-bo nie jadł 3 tygodnie, a to wszystko działo się zaledwie miesiąc temu !
ale właśnie na urinary i na kittena zaskoczył i lubi je-dlatego je dostał w wyprawce bo bardzo się bałam aby historia się nie powtórzyła.

A... myślałam że coś z moczem miał nie tak.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Nie maja 20, 2012 20:33 Re: DT Smarti 9 - Ferdek jadzie do Domku :)

Klikać proszę :)

Kocyk:
Obrazek Obrazek
Maksio:
Obrazek
Ferdek:
Obrazek
Moro:
Obrazek Obrazek
Dziadzio:
Obrazek
Shila:
Obrazek
Tymoteusz:
Obrazek Obrazek
Ostatnio edytowano Pon maja 21, 2012 8:04 przez jamkasica, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Pon maja 21, 2012 9:34 Re: DT Smarti 9 - Ferdek jadzie do Domku :)

Ferduś już w domku-wszystko wskazuje na to że bardzo szczęśliwy :D :piwa:

Moro-przed chwilą go oglądałam-nawet te ślady które miał na łapusiach tydzień temu już są zagojone-pieknieje z każdym dniem słodki dzieciaczek :D

Całe towarzystwo od "hieny" :mrgreen: , za wyjątkiem Filonka kicha i łzawi-średnio chcę ich kłuć przy ich stanie psychicznym-dopiero co , z wielkim trudem, wydobyły się z melancholii - czy ktoś mi podpowie czy u ogólnie zdrowego i wypasionego kota nieleczony katar też, tak jak przeziębienie u człowieka , ma szansę po tygodniu przejść jedynie na immunostymulatorach ?
Bo wygląda na to że Filonowi zaczęło się jako pierwszemu i już dwa dni nie kicha i nie łzawi w ogóle-czy możliwe aby przeszło pozostałym?
Chyba logicznie bedzie poczekać dwa dni..
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Pon maja 21, 2012 12:55 Re: DT Smarti 9 - Ferdek jadzie do Domku :)

Ferduś w nowym domku jest przeszczęśliwy- w ogóle nie schodzi z Dużej :ryk:
Duża leczy zdeptaną przez konia nogę-dużo leży a Ferduś na niej albo na brzuchu albo na plecach Dużej :D :kotek: :D

A pani która zaklepała na 1000% Armaniego, do której jedynym moim zastrzeżeniem było że nie ma się do czego przyczepić bo taka perfekcyjna a jedynie "że jakaś infantylna" wzięła sobie wczoraj małego kotka :roll: a teraz chce go oddać mamie bo pies go gania :strach:

Jak ja się cieszę że tak się stało... :piwa: i że mój Armani do nich nie pójdzie :D

Edit:
właśnie stłukł rezydentkę-przypadkiem wypadł z pokoju prosto na Stefę.
Pani przerażona ale własnie ją uspokajamy :D

a co to tak wszyscy powymierali cy cuś 8O

smarti

Post » Wto maja 22, 2012 7:38 Re: DT Smarti 9 - Ferdek stłukł Stefę !!

ale się fajnie dzieje, co chwilę jedne kotki mykają do domków, drugie pięknieją aż miło patrzeć :D
Ja chciałam wasz poprosić o głos dla "znajomej znajomej", która ubiega się o stypendium - chce pojechać do Anglii, żeby zostać specjalistką z zakresu neurologii weterynaryjnej, w dodatku dziewczyna jest z Warszawy. Myślę, że warto poświęcić chwilkę czasu na kliknięcie, dziewczyna ma marzenie godne podziwu :)
http://stypendiumzwyboru.absolvent.pl/u ... yjnej-1311

kommy

Od: Wto lis 15, 2011 15:36

Post » Wto maja 22, 2012 7:55 Re: DT Smarti 9 - Ferdek jadzie do Domku :)

smarti pisze: właśnie stłukł rezydentkę-przypadkiem wypadł z pokoju prosto na Stefę.

Mogę sobie wyobrazić przerażenie pani, ale dlaczego to tak jest,że zawsze wyskakują z pięściami ci "nowi", teoretycznie powinni być "nieśmiali" :?:
Obrazek

Bumiś

Od: Sob maja 12, 2012 8:17

Post » Wto maja 22, 2012 7:56 Re: DT Smarti 9 - Ferdek stłukł Stefę !!

zalogowane i kliknięte :D

godne podziwu zainteresowania i ambicja tej Mai :D :ok:
gdyby więcej takiej mądrej młodzieży było ...

smarti

Post » Wto maja 22, 2012 7:57 Re: DT Smarti 9 - Ferdek jadzie do Domku :)

Bumiś pisze:
smarti pisze: właśnie stłukł rezydentkę-przypadkiem wypadł z pokoju prosto na Stefę.

Mogę sobie wyobrazić przerażenie pani, ale dlaczego to tak jest,że zawsze wyskakują z pięściami ci "nowi", teoretycznie powinni być "nieśmiali" :?:

no właśnie coś takiego masz już sa sobą :mrgreen: :ryk: ..biedna Misia ... :roll:

też tego nie rozumiem-może Bianka się wypowie czemu tak się dzieje?

smarti

Post » Wto maja 22, 2012 8:57 Re: DT Smarti 9 - Ferdek stłukł Stefę !!

Nowi powinni być nieśmiali? No proszę Was! Dla nich to kolejna zmiana, kolejna stresująca opcja i kolejna sytuacja, w której muszą zawalczyć o swoje. Czasem nazbyt dosłownie :mrgreen:
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Wto maja 22, 2012 10:32 Re: DT Smarti 9 - Ferdek stłukł Stefę !!

Byłam zdziwiona, że kot nie jest "grzeczną dziewczynką" tylko z uporem chce być kotem, co ja sobie myślałam?. Na szczęście moje koty nie przejmują się tym co ja myślę i robią swoje :D
Obrazek

Bumiś

Od: Sob maja 12, 2012 8:17

Post » Wto maja 22, 2012 10:59 Re: DT Smarti 9 - Ferdek stłukł Stefę !!

Odzyskałam internet i od razu mam prośbę - moje zdjęcia startują w konkursie, w ktorym można wygrać fajne nagrody - przydadzą się dla tymczasów bądź na bazarki dla wolnozyjących - zagłosujcie na Notkę lub torpedy na klawiaturze, please... głosowanie jest do 25.05
Notka http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =3&theater
torpedy
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =3&theater
cały konkurs
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =3&theater
moje zdjęcia są nr 10, 11, 12, 13

dzieki!
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto maja 22, 2012 11:34 Re: DT Smarti 9 - Ferdek stłukł Stefę !!

jak się głosuje? wystarczy polubić?
tanie książki, ubrania damskie, męskie, dziecięce, małe butki, drobiazgi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=144206
a tu buty damskie: viewtopic.php?f=27&t=127481 - tanio tanio!

turkusowa

Od: Wto lip 13, 2010 19:34

Post » Wto maja 22, 2012 12:37 Re: DT Smarti 9 - Ferdek stłukł Stefę !!

Hej!

turkusowa pisze:jak się głosuje? wystarczy polubić?

Tak, głosowanie jest przez polubienie :) Też nie wiedziałem i się dopytałem organizatorów. Można też głosować na wiele zdjęć. Wygrywa zdjęcie z największą liczbą "polubień".

Adam
aburacze

[poprzednia][następna]