Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
welina pisze:A który Królikowski,bo jest ich dwóchJeżeli chodzi o młodszego to wcale nie jest przystojniak i ma okropny głos.
Co do urody każdy ma inny gust .Zez tez może być seksowny
Kotina pisze:welina pisze:A który Królikowski,bo jest ich dwóchJeżeli chodzi o młodszego to wcale nie jest przystojniak i ma okropny głos.
Co do urody każdy ma inny gust .Zez tez może być seksowny
Zgadzam się z Welina - Królikowski - młodszy (chyba Rafał) nie podoba mi się w ogóle, ani jako aktor ani - tym bardziej - z urody jako facet. Za to ten starszy (Kusy z Rancza), to juz inna inszość - facet może nie jest super przystojniak, ale ma to coś, a do tego jest świetnym aktorem.
"Ranczo" to chyba najlepszy, ostatnio prezentowany serial. Ławeczka the best - fakt. W ogóle dobre dialogi, dobry humor, świetna gra aktorów, duuzo życiowej prawdy, ogląda sie z przyjemnością
dorcia44 pisze:Królika widziałam dziś ,tylko..a gra jeszcze w czymś?
no i kolejny dzień zleciał ,łeb nadal jak bania ,oczy bolą bardzo ,kaszel aż dudni....jutro będzie lepiej ,mam nadzieję
dorcia44 pisze:ha czyli co baba to inny typ jej się widzimi ten Królikowski dziś się podobał z Martą Ż T
![]()
tamten tz. ten drugi to już w ogóle odpada![]()
ja mało oglądam ,teraz przechodzę okres totalnego braku chęci na cokolwiekrobienie stąd telewizor
a który wam się aktor widzi?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 91 gości