6-MCZNY KOT BEZ ZĘBÓW- KOLEJNA OFIARA WETA-W DS-NOWE ZDJĘCIA

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro maja 16, 2012 20:18 Re: 6-MCZNY KOT BEZ ZĘBÓW- KOLEJNA OFIARA WETA- W SWOIM DOMK

kociak jest prześliczny, myślimy nad imieniem :)

na razie nie wychodzi, ale dał się wziąć na chwilę na ręce. siedzi przestraszony za szafką i syczy na kocicę, natomiast na psa reaguje dużo lepiej:) mamy nadzieję na szybką aklimatyzację, jak tylko będzie okazja, dodamy jakieś zdjęcia :) kociak jest wart zachodu, więc trzymajcie za niego kciuki!!

silvanestia

Od: Pt maja 11, 2012 13:54

Post » Śro maja 16, 2012 20:30 Re: 6-MCZNY KOT BEZ ZĘBÓW- KOLEJNA OFIARA WETA- W SWOIM DOMK

Będzie ok.Czas swoje robi. Strasznie sie cieszę! :1luvu:
Kciuki dla małego i za aklimatyzacje :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro maja 16, 2012 20:37 Re: 6-MCZNY KOT BEZ ZĘBÓW- KOLEJNA OFIARA WETA- W SWOIM DOMK

Ale się cieszę :dance: :dance2: :dance: Najmilsza wiadomość dnia :lol: Silvanestia, będziecie mieć cudownego kotka!!!Co ja piszę, już macie !!!
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Śro maja 16, 2012 21:32 Re: 6-MCZNY KOT BEZ ZĘBÓW- KOLEJNA OFIARA WETA- W SWOIM DOMK

cudowna wiadomość :D :D :D

jak dobrze, że trafił na takich ludzi jak Tabo10 i Silvanestia :1luvu: :1luvu:
Jakby na to nie spojrzeć jego nieszczęście w efekcie przyniosło mu wygraną- stracił zęby i kawałek ucha, ale zyskał o wiele lepsze życie!

za aklimatyzację maluszka :ok: :ok: :ok:
[/url]Obrazek
Kupując w naszym sklepie pomagasz zwierzakom. Sklep SzopFilantrop. Karmy dla kota, żwirek, karmy dla psa, akcesoria dla zwierząt
Fundacja Stawiamy na Łapy

mikela

Od: Czw sty 13, 2011 20:33

Post » Czw maja 17, 2012 8:16 Re: 6-MCZNY KOT BEZ ZĘBÓW- KOLEJNA OFIARA WETA- W SWOIM DOMK

mikela pisze:cudowna wiadomość :D :D :D

jak dobrze, że trafił na takich ludzi jak Tabo10 i Silvanestia :1luvu: :1luvu:
Jakby na to nie spojrzeć jego nieszczęście w efekcie przyniosło mu wygraną- stracił zęby i kawałek ucha, ale zyskał o wiele lepsze życie!

za aklimatyzację maluszka :ok: :ok: :ok:

Dokładnie:-) Mam takie wrażenie, że im biedniejszy kot tym mu się fajniejsi ludzie trafiają. Tez sie bardzo ciesze!
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Czw maja 17, 2012 8:55 Re: 6-MCZNY KOT BEZ ZĘBÓW- KOLEJNA OFIARA WETA- W SWOIM DOMK

i zapomniałam dodać,że nowy domek ujął mnie także tym,że w rozmowie przedadopcyjnej powiedział,że będzie gotował rosołek :catmilk: i zalewał nim suchą karmę maluszkowi jak będzie trzeba,żeby było łatwiej jeść bez ząbków.
Mam nadzieję,że nie będzie trzeba,bo mały sobie poradzi,ale za dobre serducho właścicieli :1luvu:

i jeszcze moja ulubiona opowieść o kocio-psich rezydentach nowego domku- koteczka jak przyszła do domku z początku była izolowana od haszczycy,nie wiadomo było czy nie uszkodzi koci. Ale z czasem tego zaprzestano,bo układało się dobrze i kocia zaczęła chodzić po domku cała...mokra :mrgreen: ,bo suńka ją ciągle wylizywała i myła :ryk: .
Aż koci taka nadmierna troska przestała się podobać i pokazała pazurki :twisted:

Mam nadzeję,że noc upłynęla spokojnie :roll: mały pozwiedzał mieszkanie jak wszyscy zasnęli i trafił do kuwetki. I już nie syczał na koteczkę. Takie syczenie to nic innego tylko "boję się", w nieznanym miejscu,wśród innych zapachów. No i czy zjadł z nerwów?
Zobaczymy...

tabo10

Od: Nie lip 31, 2011 14:24

Post » Czw maja 17, 2012 9:11 Re: 6-MCZNY KOT BEZ ZĘBÓW- KOLEJNA OFIARA WETA- W SWOIM DOMK

na razie nie zjadł prawie nic, pół nocy zwiedzał mieszkanie cały czas głośno miaucząc, a dzisiaj rano schował się pod łóżko, dajemy mu trochę swobody.
daje się głaskać, chociaż sam nie przychodzi, kilka razy udało się go wziąć na ręce :D

sunia zainteresowała się przez chwilę, maluch się nie przestraszył większego psa, natomiast nasza kocica warczy i prycha. powinno jej szybko przejść, jest niewiele starsza od naszego nowego lokatora :)

silvanestia

Post » Czw maja 17, 2012 9:35 Re: 6-MCZNY KOT BEZ ZĘBÓW- KOLEJNA OFIARA WETA- W SWOIM DOMK

Cudowne wiadomości!!!! Niech maluszek zdrowo rośnie i za szybką aklimatyzację!! No i podziękowania dla właścicieli- takie adopcje przywracają mi wiarę w istnienie dobrych ludzi na tym świecie :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Czw maja 17, 2012 9:41 Re: 6-MCZNY KOT BEZ ZĘBÓW- KOLEJNA OFIARA WETA- W SWOIM DOMK

Świetna wiadomość, bardzo się cieszę :piwa:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Czw maja 17, 2012 10:06 Re: 6-MCZNY KOT BEZ ZĘBÓW- KOLEJNA OFIARA WETA- W SWOIM DOMK

silvanestia, jeśli możesz,proszę ugotuj mu udko z kurczaka w wodzie,bez przypraw. Ja gotowałam godzinę,aby było calkiem miękkie i kroiłam widelcem na malutkie kawałki. Uwielbiał to i sam dopominał się miauczeniem o więcej. Musi zjeść :ok:

A co z kuwetkowaniem?

tabo10

Od: Nie lip 31, 2011 14:24

Post » Czw maja 17, 2012 10:08 Re: 6-MCZNY KOT BEZ ZĘBÓW- KOLEJNA OFIARA WETA- W SWOIM DOMK

już się gotuje :)

z kuwetką nie było problemu, dostał swoją własną koło miejsca gdzie się chowa

silvanestia

Post » Czw maja 17, 2012 11:07 Re: 6-MCZNY KOT BEZ ZĘBÓW- KOLEJNA OFIARA WETA- W SWOIM DOMK

silvanestia pisze:już się gotuje :)

:kotek: :1luvu:
Obrazek

Goyka

Post » Czw maja 17, 2012 12:34 Re: 6-MCZNY KOT BEZ ZĘBÓW- KOLEJNA OFIARA WETA- W SWOIM DOMK

nie chce jeść, nawet kurczaka :( w ogóle nie podchodzi do misek, siedzi wystraszony pod szafką. poczekamy jeszcze, może się przekona, że jest bezpiecznie :) a może tęskni za swoim tymczasowym domkiem :(

silvanestia

Post » Czw maja 17, 2012 15:03 Re: 6-MCZNY KOT BEZ ZĘBÓW- KOLEJNA OFIARA WETA- W SWOIM DOMK

Nie martwcie się, jak przywiozłam Chrupkę do domu to spędziła za szafką całą noc i cały dzień z przerwą na kuwetę i zwiedzanie. Kolejnego dnia już skubnęła jedzenia, a później już wciągała jak odkurzacz :) postawcie mu miseczkę z kurczakiem i wodą blisko kryjówki. Może w nocy zje jak będziecie spać :)
Obrazek

Goyka

[poprzednia][następna]