Zbieramy pieniądze na cito dla Bilbusia!! KONIEC zbiórki

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 03, 2012 16:18 Re: Zbieramy pieniądze na cito dla Bilbusia!!

laylla7 pisze:Avian ,jak Twój kot?

Agatka też od paru dni jakby lepiej sie czuje :D
Nie wiem, czy to reakcja na tabletki, które dostałam od jednej z forumowiczek, czy wszystkie razem suplementy, którymi ją pasę ;) W każdym razie ostatnio trzymałam ją bez sterydu ponad 60 godzin :D To bardzo długo! I własciwie mogłam jeszcze pociągnąć, ale nie chciałam, żeby ją zaczęło boleć w nocy ...

Będę miała za chwilę plastry przeciwbólowe, które mają zastąpić steryd. Może bez sterydu trzustka dojdzie do ładu.

Za Bilbusia trzymam nieustająco!
I rozumiem nerwy ... ale teraz już musi być dobrze! Uda się :ok:
Obrazek

Avian

Od: Śro lip 05, 2006 13:15

Post » Czw maja 03, 2012 17:11 Re: Zbieramy pieniądze na cito dla Bilbusia!!

Kochani.

Dziękuję Wam za ogromne wsparcie i pomoc. Nie wierzyłam, ze uda sie zebrać az tyle. To jest niesamowite. To dzięki Wam wszystkim Bilbuś ma szanse na nowe lepsze życie. W związku z tym, że udało się zebrać prawie całą sume (ALLELUJA) myśle, że czas zakończyć etap zbiórki i zaprosić wszystkich, ktorzy chcą śledzić dalsze losy Bilbo do pierwotnego wątku
viewtopic.php?f=1&t=133956

Operacja juz we wtorek, Bilbo cały czas trzyma sie świetnie. Pozdrawia Was wszystkich miaucząc i ocierając się o moją nogę. Trzymajcie kciuki bo mam coraz większego stracha.

Moderatorkę proszę o zamkniecie tematu.
Ostatnio edytowano Czw maja 03, 2012 18:43 przez aassiiaa, łącznie edytowano 1 raz
Powód: zamykam wątek na prośbę autorki

laylla7

Od: Czw lip 14, 2011 14:50

[poprzednia]