Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AnielkaG pisze:Nic nie zobaczy. Pan wet pakuje sam, bez świadków koty z klatek do transporterów. Talon na kotkę jest wart dwa razy tyle co na kocura. To jakoś pasuje mi do całkoształtu działań tej lecznicy.
AnielkaG pisze:Nic nie zobaczy. Pan wet pakuje sam, bez świadków koty z klatek do transporterów. Talon na kotkę jest wart dwa razy tyle co na kocura. To jakoś pasuje mi do całkoształtu działań tej lecznicy.
klauduska pisze:czytam i czytam ten wątek i z każdym kolejnym postem jestem coraz bardziej w szoku. co do jasnej ciasnej się tam wyprawia??
dalej nie mogę zrozumieć, JAK lecznica otwarta dopiero w marcu mogła wygrać przetarg i co to w ogóle za machlojki?!
delfinka pisze:AnielkaG pisze:Nic nie zobaczy. Pan wet pakuje sam, bez świadków koty z klatek do transporterów. Talon na kotkę jest wart dwa razy tyle co na kocura. To jakoś pasuje mi do całkoształtu działań tej lecznicy.
Prawda?
Anielko, jednak ASK@ dobrze pisze.
Sprawdzimy przy odbiorze. Dopilnuję tego osobiście.
Na szczęście łapiemy w okolicznościach, które wymuszają wykonywanie pewnych zabezpieczeń.
Łapane koty są fotografowane![]()
Z tych zdjęć to raczej trudno ocenić płeć, ale są widoczne znaki szczególne. To wystarczy.
Amika6 pisze:Sprawdzać będziecie w obecności weta?
Tylko jak dokładnie obejrzeć kota w transporterku, może trzeba by przełożyć do klatki łapki wtedy byłoby coś więcej widać?
delfinka pisze:oj, chyba jednak powyższe napisałam przedwcześnie.
Na 1 Sierpnia złapałam 2 koty. Nawet nie sprawdzałam, co mają pod ogonami, bo obydwa wyglądały na "rasowe" samce: szczupłe sylwetki, bycze karki, wielkie łby.
Ja nie mogłam, więc poprosiłam znajomych o transport i zawieźli na Korotyńskiego.
Następnego dnia podczas zasięgania informacji o ich stanie, wet lub asystent powiedział, że to są kotki![]()
![]()
.
Fakt, nie sprawdzana była płeć przy przyjmowaniu do szpitala. Ani po łapaniu.
Ja rozumiem, że czasami z wyglądu można się pomylić (na przestrzeni 5 lat pomyliłam się aż 3 razy)
Przyjmuje do wiadomości, że może kotka być zbudowana jak kocur.
Ale żeby tak hurtowo? BARDZO ciekawe![]()
![]()
zwłaszcza, jeśli chowamy się za pseudonimem
proszę piszcie o rzeczach, które widziałyście, przeżyłyście i wiecie na pewno
Jednak oprócz kotów na świecie są również ludzie, których także należałoby potraktować fair.
Skoro Anielko wiesz i masz dowody, spodziewam się, że już je do gminy dostarczyłaś, prawda
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 633 gości