felin pisze:kcramzes pisze:a czym różni sie posiadanie 2 kotów od posiadania 3 kotów??
- 50% mniej czasu na wyłozenie jedzenia z puszki
![]()
![]()
Ja się muszę zamykać w kuchni, żeby w ogóle to zrobić
dzięki za radę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
felin pisze:kcramzes pisze:a czym różni sie posiadanie 2 kotów od posiadania 3 kotów??
- 50% mniej czasu na wyłozenie jedzenia z puszki
![]()
![]()
Ja się muszę zamykać w kuchni, żeby w ogóle to zrobić
kcramzes pisze:MAYDAY MAYDAY!! Ciotki, miałyście do czynienia z biało-szarym kolorem kupki?? taka średnio-stała, normalna dla Henia. objaw 2: mniej jje. Uwaga: CHODZI o HENRYKA VIII!!!! z Juliuszkiem i Cezarkiem wszystko ok.
kcramzes pisze:powiedzcie mi jak zmienic tytuł..bo nie umiem ;(
sytuacja w pełni opanowana. Julian zdrowieje w oczach. i zaokrągla sie ślicznie![]()
w marcu AKCJA-Kastracja
zwycięzcy-JUliusz Cezar
idą chłopaki oba, bo prześcigają się w znakowaniu mieszkania
Cezar złorzeczy pieluszce ile wlezie ;p
sytuacja Muszkieterów (spodobała im się nazwa)![]()
![]()
![]()
Henryk: po maśle problem...przeminąłleży bosko na moim łóżku i czeka aż zgaszę światło. MRUCZY
Cezar: leczymy otarcie po pieluszce które odnawia sie raz na jakiś czas w pachwinie, łazi dzięki temu bez pieluszki i siusia gdzie mu w duszy zagra ku swojej radościobecnie w pieluszce leży pod moim łózkiem i udaje poduszkę żebym go nie zauważyła. zapomniał ze MRUCZY
Juliusz: pomiział się z Cezarem i Henrykiem, zjadł ich miseczki, wypił ich wodę, nie wyraża zachwytu z powodu tłoku na łóżku, wiec położył się na kanapie w kuchni i udaje kołdrę, bo na poduszkę jest zbyt duży i puchatyjak zaglądam to MRUCZY
ja nigdy sie nie nadziękuję za Waszą pomoc. dziś z bazarku dokupiłam jeszcze żwirek i taką maść na pasozyty dla moich pozostałych kociastych, bo Julian dostał a dla nich nie starczyło. ale teraz już wszystkie szczęśliwe i wysmarowane![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], zuzia115 i 102 gości