Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
tiniminitojfi pisze:Matko to ja juz nic nie bede musiala robic? Macius jest odjajczony ,bedzie szczepiony i odrobaczony wiec dajcie mi znac co mam jeszcze z Maciusiem poczac .Na pewno miedzynarodowa ksiazeczke zdrowia ,czip (tatuaz tylko pod narkoza mozna ) szczepienie przeciw wsciekliznie (obowiazek przy ksiazeczce miedzynarodowej i cos jeszcze ? Zeby tylko Macius z kuwetki korzystal reszta jest niewazna wtedy wiem ze biore go na stale do Niemiec .Wiecie juz ile ma latek ? musi miec bardzo duzo bo szablozebne koty wyginely juz a on sie gdzie uchowal .Piszczie na biezaco co u Krola Maciusia ,juz nie moge sie doczekac kiedy go zobacze a to jeszcze przeszlo miesiac .
felin pisze:
Raczej nie jest zbyt krótka. Brakuje mu tylko 1 i 2 w żuchwie (kly to 3) przez co jest ona za wąska i tak dziwnie wygląda. Wydaje mi się, że nie mial w ogóle zawiązków stalych 1 i 2; być może z powodu niedożywienia w dzieciństwie. Tak czasem bywa.
kotika pisze:felin pisze:
Raczej nie jest zbyt krótka. Brakuje mu tylko 1 i 2 w żuchwie (kly to 3) przez co jest ona za wąska i tak dziwnie wygląda. Wydaje mi się, że nie mial w ogóle zawiązków stalych 1 i 2; być może z powodu niedożywienia w dzieciństwie. Tak czasem bywa.
Dolna szczęka jest o połowę krótsza niż górna.
Maciuś jest kotem domowym, dopiero zimą ktoś go wyrzucił z domu.
ZASTANAWIAM SIE CZY LEPIEJ GO ZASZCZEPIC NP. SZCZEPIONKA WŁĄCZNIE Z BIAŁACZKĄ CZY ZACZYNAĆ LECZENIE DZIĄSEL; MOZE DA SUE TO POLACZYC, NIE WIEM. W RAZIE CZEGO ZAPAKUJE MU WSZYSTKIE LEKARSTWA DO TRANSPORTU)
SZCZEKA JEST TAKA SOBIE ALE KOT FAJNY; JUZ WCZORAJ JEGO MOCZ MIAL MNIEJ INTENSYWNY ZAPACH.
NADAL DUZO PIJA A TO DOBRZE BO SIE SZYBKO WYPŁUCZE Z TOKSYN I CZASÓW NIEDOLI
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510, Murraynah, Silverblue i 72 gości