SKANDAL- wet. Riwana Antczak rozmnaża nierasowe koty!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 08, 2012 10:01 Re: SKANDAL- wet. Riwana Antczak rozmnaża nierasowe koty!!!!

to ja mam kolejnego kandydata:

http://zwkipr.prv.pl/index.php?el=9&&typ=hod
Nazwa hodowli: "vet"
Imię i nazwisko: Paweł Kania
Strona www: http://www.zygawet.pl
Adres: Jasieniec
Hodowana rasa: Labrador Retriever,

http://www.zygawet.pl/index.php/labradory

brawo dla pana weta, który rozmnaża sobie labradory nierodowodowe w najlepsze :? :?

edit:
i kolejna głupota:
http://www.zygawet.pl/index.php/pacjenci
Najważniejsze to zadowolony pacjent i i uśmiech na twarzy jego pana
a tam zdjęcia małych kociaków dachowców i cieszącej twarz kobiety, która kociaki przytula do piersi :evil: :evil:
Ostatnio edytowano Śro lut 08, 2012 10:03 przez klauduska, łącznie edytowano 1 raz

klauduska

Od: Nie lut 27, 2011 19:49

Post » Śro lut 08, 2012 10:01 Re: SKANDAL- wet. Riwana Antczak rozmnaża nierasowe koty!!!!

klauduska pisze:to ja mam kolejnego kandydata:

http://zwkipr.prv.pl/index.php?el=9&&typ=hod
Nazwa hodowli: "vet"
Imię i nazwisko: Paweł Kania
Strona www: http://www.zygawet.pl
Adres: Jasieniec
Hodowana rasa: Labrador Retriever,

http://www.zygawet.pl/index.php/labradory

brawo dla pana weta, który rozmnaża sobie labradory nierodowodowe w najlepsze :? :?

słusznie, jestem za tym aby zgłosić. A z tym głupkowatym zdjęciem spróbowałabym najpierw zaapelować do weta, aby zdjął ze strony. Właścicielka rzeczywiście beznadziejna :evil:
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Śro lut 08, 2012 10:40 Re: SKANDAL- wet. Riwana Antczak rozmnaża nierasowe koty!!!!

nie zauważyłam twojego posta, bo zedytowałam i musiałaś wtedy napisać. sorry ;)

gdzie to można zgłosić? no bo teraz to on niby legalnie rozmnaża, bo przecież jest zarejestrowany w pseudostowarzyszeniu.
[...]

usunęłam nawoływanie do przemocy - tak nie należy krzewić miłości do zwierząt
alix76

klauduska

Post » Śro lut 08, 2012 11:04 Re: SKANDAL- wet. Riwana Antczak rozmnaża nierasowe koty!!!!

klauduska pisze:nie zauważyłam twojego posta, bo zedytowałam i musiałaś wtedy napisać. sorry ;)

gdzie to można zgłosić? no bo teraz to on niby legalnie rozmnaża, bo przecież jest zarejestrowany w pseudostowarzyszeniu.

proponuję Urząd Kontroli Skarbowej, jak rozmowa nic nie da.

[...]
Ostatnio edytowano Śro lut 08, 2012 11:28 przez alix76, łącznie edytowano 1 raz
Powód: usunęłam cytat
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Śro lut 08, 2012 11:06 Re: SKANDAL- wet. Riwana Antczak rozmnaża nierasowe koty!!!!

[...]
no chyba nie wzięłaś tego na serio?
Ostatnio edytowano Śro lut 08, 2012 11:29 przez alix76, łącznie edytowano 1 raz

klauduska

Post » Śro lut 08, 2012 11:11 Re: SKANDAL- wet. Riwana Antczak rozmnaża nierasowe koty!!!!

[...]
Nie, ale pseuduchy nie śpią i takie żarty mogą być wykorzystane przeciwko nam. Zastanawiam się, czy bardziej szkodliwa nie jest głupia baba z kociakami na stronie niż te labki...
Ostatnio edytowano Śro lut 08, 2012 11:29 przez alix76, łącznie edytowano 1 raz
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Śro lut 08, 2012 11:13 Re: SKANDAL- wet. Riwana Antczak rozmnaża nierasowe koty!!!!

A czy którakolwiek z was WIE, że te kotki się u tej osoby urodziły? Równie dobrze mogła znaleźć miot w piwnicy. Przypominam też, że wątków o walce z pseudohodowlami jest na forum co najmniej kilka. Ten dotyczy konkretnej sprawy. Może więc zakończmy ten OT?
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Śro lut 08, 2012 11:15 Re: SKANDAL- wet. Riwana Antczak rozmnaża nierasowe koty!!!!

Zofia&Sasza pisze:A czy którakolwiek z was WIE, że te kotki się u tej osoby urodziły? Równie dobrze mogła znaleźć miot w piwnicy.

Rozumiem, że Ty WIESZ, że go znalazła. Nie ma pod zdjęciem żadnej informacji, inaczej nie byłoby tematu.

i temat dotyczy rozmnażania bądź popierania/nawoływania do niego przez wetów, więc nie rozumiem ataku.
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Śro lut 08, 2012 11:17 Re: SKANDAL- wet. Riwana Antczak rozmnaża nierasowe koty!!!!

Zofia&Sasza 8O 8O
to teraz mamy każdy nowy temat o spaczonych wetach zakładać, bo TOBIE się coś nie podoba?
piszemy o kolejnym wecie, który popiera rozmnażanie nierasowców, więc PO CO mamy do innego wątku się z tym przenosić [swoją drogą o tym też w innych wątkach napisałam]

klauduska

Post » Śro lut 08, 2012 11:30 Re: SKANDAL- wet. Riwana Antczak rozmnaża nierasowe koty!!!!

XAgaX pisze:
Zofia&Sasza pisze:A czy którakolwiek z was WIE, że te kotki się u tej osoby urodziły? Równie dobrze mogła znaleźć miot w piwnicy.

Rozumiem, że Ty WIESZ, że go znalazła. Nie ma pod zdjęciem żadnej informacji, inaczej nie byłoby tematu.

i temat dotyczy rozmnażania bądź popierania/nawoływania do niego przez wetów, więc nie rozumiem ataku.

No zaraz. To teraz każdą osobę z kociakami w garści mamy uważać za rozmnażaczkę tylko dlatego że ma kociaki? 8O Domniemanie winy? :twisted: Bez przesady. Na podstawie niepodpisanego zdjęcia to można by połowę miau oskarżyć o rozmnażanie nierasowców, co i rusz jakaś wyłapuje kociaki i czasem robi sobie z nimi fotkę, do późniejszego wykorzystania w ogłoszeniach chociażby :roll: Zofia&Sasza ma rację - lepiej nie oskarżać, jeśli się nie posiada informacji - co to za "atak"? :?
ObrazekObrazekObrazek
Panowie Kocurowie
"Poznasz siebie, poznając własnego kota." Konrad T. Lewandowski, "Widmowy kot"

PumaIM

Od: Pon sty 20, 2003 1:30

Post » Śro lut 08, 2012 11:33 Re: SKANDAL- wet. Riwana Antczak rozmnaża nierasowe koty!!!!

PumaIM pisze:
XAgaX pisze:

No zaraz. To teraz każdą osobę z kociakami w garści mamy uważać za rozmnażaczkę tylko dlatego że ma kociaki? 8O Domniemanie winy? :twisted: Bez przesady. Na podstawie niepodpisanego zdjęcia to można by połowę miau oskarżyć o rozmnażanie nierasowców, co i rusz jakaś wyłapuje kociaki i czasem robi sobie z nimi fotkę, do późniejszego wykorzystania w ogłoszeniach chociażby :roll: Zofia&Sasza ma rację - lepiej nie oskarżać, jeśli się nie posiada informacji - co to za "atak"? :?

kiedyś w jednym z czasopism było zdjęcie dachówki karmiącej małe, i rozpętała się słuszna afera. Nie wiem czy domniemanie winy, prędzej obawa, że ktoś zechce sobie "zrobić" takie ślicne kociacki :( moim zdaniem jeśli zdjęcie nie zostanie opatrzone odpowiednim komentarzem, może być szkodliwe i powinno zniknąć.
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Śro lut 08, 2012 11:43 Re: SKANDAL- wet. Riwana Antczak rozmnaża nierasowe koty!!!!

Temat brzmi "SKANDAL- wet. Riwana Antczak rozmnaża nierasowe koty!!". Czy waszym zdaniem pseudohodowla labradorów i jakieś zdjęcie w necie ma z tym związek? Jest wątek o pseudohodowlach. ten jest o czym innym. EOT
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Śro lut 08, 2012 11:45 Re: SKANDAL- wet. Riwana Antczak rozmnaża nierasowe koty!!!!

Zofia&Sasza pisze:Temat brzmi "SKANDAL- wet. Riwana Antczak rozmnaża nierasowe koty!!". Czy waszym zdaniem pseudohodowla labradorów i jakieś zdjęcie w necie ma z tym związek? Jest wątek o pseudohodowlach. ten jest o czym innym. EOT

Ma to tyle, że chodzi o kolejnego weta, który a) prowadzi pseudohodowlę i b) zamieszcza takie kwiatki na stronie. Jaśniej nie umiem- proponuję zająć się wymyślaniem działań, które w obu przypadkach obu wetów możemy podjąć.
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Śro lut 08, 2012 11:48 Re: SKANDAL- wet. Riwana Antczak rozmnaża nierasowe koty!!!!

XAgaX pisze:
Zofia&Sasza pisze:Temat brzmi "SKANDAL- wet. Riwana Antczak rozmnaża nierasowe koty!!". Czy waszym zdaniem pseudohodowla labradorów i jakieś zdjęcie w necie ma z tym związek? Jest wątek o pseudohodowlach. ten jest o czym innym. EOT

Ma to tyle, że chodzi o kolejnego weta, który a) prowadzi pseudohodowlę i b) zamieszcza takie kwiatki na stronie. Jaśniej nie umiem- proponuję zająć się wymyślaniem działań, które w obu przypadkach obu wetów możemy podjąć.

Jakie "kwiatki"? Bo naprawdę nie rozumiem, o co ci chodzi. Powtarzam - sama założyłaś temat o walce z pseudo w necie. Może ja się tam pofatyguję spamować?
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Śro lut 08, 2012 11:50 Re: SKANDAL- wet. Riwana Antczak rozmnaża nierasowe koty!!!!

Zofia, powiedz mi ty, jaką TY widzisz RÓŻNICĘ między propagowaniem antczakowej rozmnażania nierodowodowych, a propagowaniem rozmnażania nierodowodowych przez innego weta?! bo ja nie widzę ŻADNEJ oprócz nazwiska 8O

klauduska

[poprzednia][następna]