Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
shalom pisze:Mogę przycupnąć?
Patmol pisze:fajne
ale one nie wyjmą tej piłeczki pyszczkiem?
albo jedna łapą?
vailet pisze:Hejkateż zauważyłam że koty wolą zwykłe kawałki kulki czy karton niż drogie zabawki
![]()
joszko89 pisze:witajcieCiekawe patenty na zabawki macie
KiCiMama pisze:AAAAAAAA i muszę się pochwalić.
Wszystkie moje trzy tymczaski - Maja, Balbinka i KuButek znalazły rodzinyMartwiłam się Mają, ale niepotrzebnie, Kubutek wraz z Mają poszedł do jednej rodzinki w Dzierżoniowie, a Balbinka pojechała do Wrocławia, gdzie będzie miała przyszywanego braciszka
Cieszę się, ze wszystkie maluszki tak szybciutko znalazły rodzinki w niespełna tydzień. Z Majeczką i KuButkiem będę miała stały kontakt, bo adoptowali kotki moi znajomi, którzy od dłuższego czasu planowali adoptować koteczka, ale widząc jak w moim domu fantastycznie czują się dwa koty, to postanowili wziąć dwa jednocześnie, by im sie nie nudziło gdy będą w pracy.
Balbinka, zaś też jest blisko, bo zaledwie 70-pare km do Bielawy. Obiecano mi, że będą mnie cały czas informować o zdrowiu Balbinki, zaopatrzyłam ją w leki i będziemy w kontakcie.
Tak więc jestem bardzo szczęśliwa, że tak przypadkowo znalezione kociaki, które były przez kogoś skazane na zamarzniecie, teraz mają cieplutkie domki i dobre rodzinki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Wojtek i 55 gości