Kuba, Tofik, Sancho i Izi - zapraszają do mruczylandu

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 02, 2012 16:18 Re: Kuba, Tofik oraz ja chcemy się przywitać i przedstawić

Mogę przycupnąć? :D
Obrazek

Obrazek

shalom

Od: Pon wrz 06, 2010 22:14

Post » Czw lut 02, 2012 19:08 Re: Kuba, Tofik oraz ja chcemy się przywitać i przedstawić

Wieczorne dzień dobry :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek
Biegaj sobie za TM kochana Misieńko [*]/26.05.2005r.-11.11.2010r./
===================================
Teraz w Twoim domku mieszka Miłka:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Prawda, że pięknota

Dom bez kota jest jak samolot bez pilota

ula-misia

Od: Pon lis 01, 2010 14:34

Post » Sob lut 04, 2012 13:26 Re: Kuba, Tofik oraz ja chcemy się przywitać i przedstawić

Witajcie :1luvu:

Obrazek Podpatrzyłam, jak Filunio i Oliwka otwierają szuflady. Dzisiaj spróbowałam - to nic trudnego. Sprawdziłam jeszcze, czy wyżej nie będzie mi wygodniej, ale w tej szufladzie jest najlepiej.

Pozdrawiam cieplutko i życzę miłego dnia :1luvu:

Gabi zaszufladkowana

Kliknij miniaturkę

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Sob lut 04, 2012 20:15 Re: Kuba, Tofik oraz ja chcemy się przywitać i przedstawić

Witajcie moje Kotki i moi drodzy Duzi :D
Ostatnio edytowano Czw gru 11, 2014 22:46 przez KiCiMama, łącznie edytowano 1 raz

KiCiMama

Od: Czw sty 19, 2012 14:57

Post » Sob lut 04, 2012 20:19 Re: Kuba, Tofik oraz ja chcemy się przywitać i przedstawić

fajne
ale one nie wyjmą tej piłeczki pyszczkiem?
albo jedna łapą?

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Sob lut 04, 2012 20:21 Re: Kuba, Tofik oraz ja chcemy się przywitać i przedstawić

shalom pisze:Mogę przycupnąć? :D

Przycupaj jak najczęściej przy nas :)
Pozdrawiam i wpadaj shalom :piwa: :D

ula-misia pisze:Wieczorne dzień dobry :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek

Ula, nie mogę się napatrzeć na jej futerko :) jest cudna , taka czarniutka i błyszcząca :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Oby kiedyś przytrafiła mi się czarna znajdka :)

Wygłaszcz ode mnie je czarne futerko :*

vega013 pisze:Witajcie :1luvu:

Obrazek Podpatrzyłam, jak Filunio i Oliwka otwierają szuflady. Dzisiaj spróbowałam - to nic trudnego. Sprawdziłam jeszcze, czy wyżej nie będzie mi wygodniej, ale w tej szufladzie jest najlepiej.

Pozdrawiam cieplutko i życzę miłego dnia :1luvu:

Gabi zaszufladkowana

Kliknij miniaturkę

hahahaha vega, :ryk: Twoja Gabi jest niezłą spryciulą... no moje buraski jeszcze tego nie potrafią, ale jak tylko uchylę szufladę komody z bielizną, to zaraz mam w sypialni pełno moich majtek na-wyciąganych ;)

myziaki dla spryciulki :kotek: :1luvu:

KiCiMama

Post » Sob lut 04, 2012 20:24 Re: Kuba, Tofik oraz ja chcemy się przywitać i przedstawić

Patmol pisze:fajne
ale one nie wyjmą tej piłeczki pyszczkiem?
albo jedna łapą?

Wyjmują, ale pod dłuuuugim polowaniu polowaniu, dlatego w poniedziałek kupię w sportowym dla nich ping-ponga co by była piłeczka większa i trudniej było ją upolować... bo w tej grze "nie chodzi o to by króliczka złapać, ale o to by cały czas go gonić" :D

KiCiMama

Post » Sob lut 04, 2012 21:15 Re: Kuba, Tofik oraz ja chcemy się przywitać i przedstawić

Hejka :) też zauważyłam że koty wolą zwykłe kawałki kulki czy karton niż drogie zabawki :kotek: :ok:
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Sob lut 04, 2012 22:19 Re: Kuba, Tofik oraz ja chcemy się przywitać i przedstawić

vailet pisze:Hejka :) też zauważyłam że koty wolą zwykłe kawałki kulki czy karton niż drogie zabawki :kotek: :ok:

a do tego takie zagospodarowanie kartonów i innych przedmiotów, które zazwyczaj przeznacza się do wyrzucenia, to dobra metoda na domowy recykling ;)
Zawsze coś się przyda, sprężyny, włóczki, rolki, rurki itp. :)

KiCiMama

Post » Sob lut 04, 2012 22:43 Re: Kuba, Tofik oraz ja chcemy się przywitać i przedstawić

Właśnie TŻ przytachał dwa szerokie kartony z Kauflanda :mrgreen: i jest zabawa :ryk: bo w środek wrzucił taką kulkę co miga na baterię :ryk: :ryk: za 2,50zł. (tylko).To było takie silikonowe coś dla dzieci,śmierdzące gumą i z oczami.Wyjął kulkę i umył.Laserek się chowa :ok:
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Nie lut 05, 2012 10:47 Re: Kuba Mruczyński i Tofik Kotowski - zapraszają do mruczylandu

witajcie :wink: Ciekawe patenty na zabawki macie :ok:

joszko89

Od: Nie paź 09, 2011 14:13

Post » Nie lut 05, 2012 11:30 Re: Kuba Mruczyński i Tofik Kotowski - zapraszają do mruczylandu

:lol: Witamy cieplutko :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Ula, nie mogę się napatrzeć na jej futerko jest cudna , taka czarniutka i błyszcząca
Oby kiedyś przytrafiła mi się czarna znajdka

Wygłaszcz ode mnie je czarne futerko :*

Załatwione głaskanie na żądanie :mrgreen:
A co do czarnego futerka-no cóż znajdzie Ciebie samo :ok:

Prawda, że pięknota

ula-misia

Post » Nie lut 05, 2012 11:47 Re: Kuba Mruczyński i Tofik Kotowski - zapraszają do mruczylandu

joszko89 pisze:witajcie :wink: Ciekawe patenty na zabawki macie :ok:

Witamy Joszke i jej całą menażerię :)
A TY wiesz ile zabawy i radości z taką zabawką? Dzisiaj od rana też moje kocury szalały, ale muszę zrobić drugą taką samą zabawkę, bo Kuba zaanektował całkowicie te "mysie norki" dla siebie i Tofik dzisiaj tylko się przyglądał, a gdy chciał sie pobawić to na krótko, tak więc jutro przyniosę następne pudełko po pizzy i robię zabawkę dla Tofisia. :)

KiCiMama

Post » Nie lut 05, 2012 11:57 Re: Kuba Mruczyński i Tofik Kotowski - zapraszają do mruczylandu

AAAAAAAA i muszę się pochwalić.

Wszystkie moje trzy tymczaski - Maja, Balbinka i KuButek znalazły rodziny :) Martwiłam się Mają, ale niepotrzebnie, Kubutek wraz z Mają poszedł do jednej rodzinki w Dzierżoniowie, a Balbinka pojechała do Wrocławia, gdzie będzie miała przyszywanego braciszka :D

Cieszę się, ze wszystkie maluszki tak szybciutko znalazły rodzinki w niespełna tydzień. Z Majeczką i KuButkiem będę miała stały kontakt, bo adoptowali kotki moi znajomi, którzy od dłuższego czasu planowali adoptować koteczka, ale widząc jak w moim domu fantastycznie czują się dwa koty, to postanowili wziąć dwa jednocześnie, by im sie nie nudziło gdy będą w pracy.
Balbinka, zaś też jest blisko, bo zaledwie 70-pare km do Bielawy. Obiecano mi, że będą mnie cały czas informować o zdrowiu Balbinki, zaopatrzyłam ją w leki i będziemy w kontakcie.

Tak więc jestem bardzo szczęśliwa, że tak przypadkowo znalezione kociaki, które były przez kogoś skazane na zamarzniecie, teraz mają cieplutkie domki i dobre rodzinki :D

KiCiMama

Post » Nie lut 05, 2012 12:00 Re: Kuba Mruczyński i Tofik Kotowski - zapraszają do mruczylandu

KiCiMama pisze:AAAAAAAA i muszę się pochwalić.

Wszystkie moje trzy tymczaski - Maja, Balbinka i KuButek znalazły rodziny :) Martwiłam się Mają, ale niepotrzebnie, Kubutek wraz z Mają poszedł do jednej rodzinki w Dzierżoniowie, a Balbinka pojechała do Wrocławia, gdzie będzie miała przyszywanego braciszka :D

Cieszę się, ze wszystkie maluszki tak szybciutko znalazły rodzinki w niespełna tydzień. Z Majeczką i KuButkiem będę miała stały kontakt, bo adoptowali kotki moi znajomi, którzy od dłuższego czasu planowali adoptować koteczka, ale widząc jak w moim domu fantastycznie czują się dwa koty, to postanowili wziąć dwa jednocześnie, by im sie nie nudziło gdy będą w pracy.
Balbinka, zaś też jest blisko, bo zaledwie 70-pare km do Bielawy. Obiecano mi, że będą mnie cały czas informować o zdrowiu Balbinki, zaopatrzyłam ją w leki i będziemy w kontakcie.

Tak więc jestem bardzo szczęśliwa, że tak przypadkowo znalezione kociaki, które były przez kogoś skazane na zamarzniecie, teraz mają cieplutkie domki i dobre rodzinki :D

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :P

Prawda, że pięknota

ula-misia

[poprzednia][następna]