Kot domownik i nowa kociczka w domu - zachowanie (ruja?)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 12, 2011 19:59 Re: Kot domownik i nowa kociczka w domu - zachowanie (ruja?)

novacianka pisze:ale to ja jestem sfrustrowana, bo sesja podobno źle mi poszła. no i jestem za mnożeniem kundli i dachowców, przecież sama mnożę na potęgę. bezdomniakom też absolutnie w życiu pięknym nie pomogę, a fe!

Tego akurat w moich postach nie bylo :lol:

Co do reszty, to Zlość piękności szkodzi, więc wyluzuj, bo przedwcześnie zostaniesz "starszą, znudzoną życiową stagnacją panią" albo co gorsza "upierdliwą staruszką' cierpiącą na "na pewną brzydką przypadłość" :smiech3:

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Pon gru 12, 2011 20:15 Re: Kot domownik i nowa kociczka w domu - zachowanie (ruja?)

ewar pisze:Erin, myślę, że chodzi tutaj o formę, bo z treścią się wszyscy zgadzają.

Jak widać po niektórych postach powyżej, chyba nie wszyscy.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon gru 12, 2011 20:19 Re: Kot domownik i nowa kociczka w domu - zachowanie (ruja?)

novacianka pisze:
olafen pisze:Zgadzam się z Ewar, chodzi tu o formę przekazania swego zdania

otóż to.
ale jak widać, niektóre fanatyczki uważają, że bluzgając nowych od idiotek, przyrównując do sytuacji, kiedy dziewczyna okalecza kota, odniosą porażającą skuteczność i na bank dziewczyna od razu zrobi to co jaśnie ją bluzgające jej każą :)

ale to ja jestem sfrustrowana, bo sesja podobno źle mi poszła. no i jestem za mnożeniem kundli i dachowców, przecież sama mnożę na potęgę. bezdomniakom też absolutnie w życiu pięknym nie pomogę, a fe!
dobrze, że chociaż nie cierpię na pewną brzydką przypadłość, która stereotypowo dotyka stereotypowe podstarzałe kociary :ok: [tak, to było niemiłe, ale może do jaśnie chamstwa dotrze, że brudne łapki precz ode mnie, bo tez umiem być niemiła i w równie wyrafinowany sposób potrafię robić bekę ze starszych, znudzonych życiową stagnacją pań ;) szczerze polecam znalezienie sobie innego hobby - z pożytkiem i dla was i dla otoczenia, bo za kilka lat to się może przekształcić w zwykłą starczą upierdliwość - vide: http://pl.wikipedia.org/wiki/Dwaj_zgry% ... wi_tetrycy]. tym miłym akcentem pragnę zakończyć dalszą wymianę zdań. w razie narastających frustracji - zapraszam na priv.

Nie pompuj się tak, bo jeszcze pękniesz :lol: :lol: :lol:
A jak będziesz taka niemiła, zostaniesz fanatyczką :mrgreen:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon gru 12, 2011 20:23 Re: Kot domownik i nowa kociczka w domu - zachowanie (ruja?)

Erin pisze:
ewar pisze:Erin, myślę, że chodzi tutaj o formę, bo z treścią się wszyscy zgadzają.

Jak widać po niektórych postach powyżej, chyba nie wszyscy.

Wiadomo od dawna, że praca polegająca na kontaktach z ludźmi jest najbardziej stresująca.Coś w tym jest.
Dajmy już spokój, dobrze? Robi się pyskówka, ani nam to nie służy, bo trochę się denerwujemy, ani kotom, bo z tego też nic dobrego dla nich nie wynika.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Pon gru 12, 2011 20:30 Re: Kot domownik i nowa kociczka w domu - zachowanie (ruja?)

Wątek zamykam - merytorycznie się wyczerpał a jest w tej chwili jedynie miejscem przepychanek i personalnych docinków.
Alix76

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

[poprzednia]