Poszukiwany dom dla dorosłego domowego kota Wawa.Pilne!!!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto gru 13, 2011 23:46 Re: Poszukiwany dom dla dorosłego domowego kota Wawa.Pilne!!!

shrek1 pisze:Jestem Jej wdzięczna, ale chciałam kiedyś, na starość może wcześniej zabrać Shreka. Wiem że kiedyś zdecyduję sie na następnego ale już jak będzie dziecko i żadne z nas nie bedzie mieć alergii. Wiem że Wy mi w tym pomożecie :) .

daleka jestem do oceniania Cię ...
ale po te sytuacji ze Shrekiem owszem zostan na forum - uważam że warto, ale raczej nie nastawiaj sie ze znając Twoją obecna sytuacje i to że "małą przeszkodą" jest Shrek to ktokolwiek z forum w przyszłości odda Tobie do adopcji kota, bo co w przypadku kiedy z czasem ktoś z twojej rodziny "złapie" alergię, mamy XXI w - "alergia rzecz nabyta" ...

a dla Agnieski szacun :D
7ksiezyc

Post » Śro gru 14, 2011 9:06 Re: Poszukiwany dom dla dorosłego domowego kota Wawa.Pilne!!!

Shrek jest wzięty od domowej kotki która urodziła w domu, jest wyjątkowym kotem, a z rodziny nie mam nikogo. Upewnię się na 100% że dziecko nie będzie miało alergii i wtedy się zdecyduję. To moja sprawa.

shrek1

Od: Sob gru 10, 2011 9:47

Post » Śro gru 14, 2011 10:11 Re: Poszukiwany dom dla dorosłego domowego kota Wawa.Pilne!!!

shrek1 pisze:To moja sprawa.

jasne
"to tylko kot" 8O
można go przerzucać z miejsca na miejsce, ileś razy burzyć cały świat
w końcu ma służyć tylko dobremu samopoczuciu ludzi

Poker71

Od: Nie lip 01, 2007 15:03

Post » Śro gru 14, 2011 10:27 Re: Poszukiwany dom dla dorosłego domowego kota Wawa.Pilne!!!

Shrek, zmienia mi sie plan zajec, odbiore kota dzisiaj po poludniu. Prosze podaj mi na pw adres I telefon.
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Śro gru 14, 2011 10:48 Re: Poszukiwany dom dla dorosłego domowego kota Wawa.Pilne!!!

Mi świat już dawno się zawalił i cud że jeszcze żyję wiec darujcie sobie komentarze???????????? :evil:

shrek1

Post » Śro gru 14, 2011 10:55 Re: Poszukiwany dom dla dorosłego domowego kota Wawa.Pilne!!!

Agneska wielki szacun :D

Shrek-dobrze, że tak się skończyło.

I dziewczyny/chłopaki dajcie już sobie spokój... peace... 8)
Agneska pisze:Shrek, zmienia mi sie plan zajec, odbiore kota dzisiaj po poludniu. Prosze podaj mi na pw adres I telefon.
Moi kochani:
Silvuś
Rudolf *
Stefanek*

Miśka74

Od: Śro paź 19, 2011 11:51

Post » Śro gru 14, 2011 10:59 Re: Poszukiwany dom dla dorosłego domowego kota Wawa.Pilne!!!

Ludzie tu nie wiedzą chyba nic o życiu???? Owszem sa sytuacje bardziej tragiczne ale moja nie należy do najlepszych i juz dawno ktoś na moim miejscu by się załamał. A zresztą nie obchodzą mnie opinie innych, wiem że będę dawać pieniążki na Shreka, mam jeszcze nadzieję... i to ona dodaje mi siły w zyciu!!!

shrek1

Post » Śro gru 14, 2011 11:11 Re: Poszukiwany dom dla dorosłego domowego kota Wawa.Pilne!!!

Shrek1, rozumiem, że jesteś w trudnej sytuacji ale powściągnij proszę emocje - dostałaś tutaj sporo rad i niezwłoczną pomoc Agneski. W sytuacji wszechobecnego przekocenia to niemal cud.
Niestety, gorzkie uwagi też są, ale weź pod uwagę, że jesteś na kocim forum, gdzie dla użytkowników priorytetem jest dobro zwierzęcia.

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Śro gru 14, 2011 11:13 Re: Poszukiwany dom dla dorosłego domowego kota Wawa.Pilne!!!

Doceniam wszystko ale nigdy nie krytykuje... Z Agneska jesteśmy umówione na dziś, nie będzie to łatwy dzień :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

shrek1

Post » Śro gru 14, 2011 11:21 Re: Poszukiwany dom dla dorosłego domowego kota Wawa.Pilne!!!

Gdyby nie obchodził mnie los Shreka oddała bym go do schroniska lub wyrzuciła jak większość osób to robi. Ja szukałam dla niego domu choć nie do końca byłam o tym przekonana czy tego chce. Skontaktowała sie z Pania od adopcji i ona poleciła mi to forum,powiedziała nawet gdzie mam się ogłosić. Więc uważam że postępuję słusznie.

shrek1

Post » Śro gru 14, 2011 12:50 Re: Poszukiwany dom dla dorosłego domowego kota Wawa.Pilne!!!

shrek1 pisze:Gdyby nie obchodził mnie los Shreka oddała bym go do schroniska lub wyrzuciła jak większość osób to robi.

[...] usunięto niestosowne porównanie
Moderator alix76

(oportunizm nade wszystko, nade myślenie zwłaszcza)

Poker71

Post » Śro gru 14, 2011 15:13 Re: Poszukiwany dom dla dorosłego domowego kota Wawa.Pilne!!!

shrek1 pisze:Więc uważam że postępuję słusznie.

Jasne :evil:

Życzę kotkowi dobrego domku, w którym dla nikogo nie będzie przeszkodą - ani małą, ani dużą, z którego już nigdy nie będą chcieli się go pozbyć :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Natomiast Tobie, shrek... Hmmm... Żebyś jak najszybciej przejrzała na oczy :piwa: I nie myśl o tym, żeby w przyszłości odebrać kota. Już raz go skrzywdziłaś; chcesz go skrzywdzić ponownie?

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Śro gru 14, 2011 21:51 Re: Poszukiwany dom dla dorosłego domowego kota Wawa.Pilne!!!

To chyba moja sprawa co zrobię???? Każdy jest kowalem własnego losu. To czy będę chciała odebrać Shreka to moja indywidualna sprawa. Jeśli trafi do kochającego domku to będę wdzięczna Agnesce że wyciągnęła do mnie rękę i pomogła ale domy są różne i mam nadzieję że jak trafi to na stałe do tak kochającego jak mój choć Wy myślicie inaczej ale chyba nie wam oceniac???????????

shrek1

Post » Śro gru 14, 2011 22:16 Re: Poszukiwany dom dla dorosłego domowego kota Wawa.Pilne!!!

shrek1 pisze:To chyba moja sprawa co zrobię????

DOPRAWDY?
A GDZIE W TYM WSZYSTKIM JEST KOT?!?!?

Jak bezdusznym i zakłamanym człowiekiem trzeba być żeby żyjącą i czującą istotę traktować jak figurkę, którą można wynieść na strych a potem z powrotem?!?!?

shrek1 pisze:Każdy jest kowalem własnego losu. To czy będę chciała odebrać Shreka to moja indywidualna sprawa.

jasne
uczucia kota się nie liczą
to tylko kot ma obowiązek być wdzięczny że go "kochający dom" do schronu nie oddał bo przeszkadza!

shrek1 pisze:domy są różne i mam nadzieję że jak trafi to na stałe do tak kochającego jak mój

oby ŻADEN KOT nie miał pecha trafiać to takiego "domu" jak twój!

Poker71

Post » Śro gru 14, 2011 22:32 Re: Poszukiwany dom dla dorosłego domowego kota Wawa.Pilne!!!

Jesteście śmieszni!!!!!!!!!!!!!!!!! To jak jesteście tacy madrzy to przelewajcie co miesiąc na moje konto pieniądze bo nie jestem w stanie sama sie utrzymywać. Ludzie są w tragicznych sytuacjach a Wy, przepraszam, nic o życiu nie wiecie!!!!!!!!!!!!!!!

shrek1

[poprzednia][następna]