Rozumiecie o co mi chodziło?
Że pan troszkę naiwnie / nieporadnie / ze zbytnimi emocjami wchodzi w całą tę sferę p.t. opieka nad zwierzętami.

Teraz będzie miał okazję skonfrontować to z realnym zyciem. I zobaczymy, jak ta konfrontacja przebiegnie.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
myamya pisze:http://zyroskop.info.pl/2011/12/mieszkancy-w-sprawie-bylego-schroniska-w-korabiewicach/
Czy ktoś zorientowany mógłby mi wyjaśnić, na jakiej podstawie prawnej zwierzęta nagle stały się własnością właściciela gruntu (mowa o tym pod sam koniec)?
myamya pisze:Czyli kolejna zagadka nie do wyjaśnienia.
Tomasz Matkowski pisze:Nigdzie nie napisałem, że należy pakować koty do schronisk!!! w tekście, który przekręcacie, jest wyraźnie mowa o sytuacji, kiedy nie można kota wypuscic po sterylce w miejsce, w którym zostanie przez dzicz obdarty ze skóry albo wyłupią mu oczy. i że w takim wypadku nawet schronisko jest mniejszym złem.
trzeba być wyjątkową kanalią, zeby tak przekręcać czyjeś słowa.
a propos, nadal czekam na link do mojej rzekomej wypowiedzi na fb, której jakoby mam się wstydzić. czy kanalia która to insynuuje wreszcie się objawi?
Tomasz Matkowski pisze:Nigdzie nie napisałem, że należy pakować koty do schronisk!!! w tekście, który przekręcacie, jest wyraźnie mowa o sytuacji, kiedy nie można kota wypuscic po sterylce w miejsce, w którym zostanie przez dzicz obdarty ze skóry albo wyłupią mu oczy. i że w takim wypadku nawet schronisko jest mniejszym złem.
a propos, nadal czekam na link do mojej rzekomej wypowiedzi na fb, której jakoby mam się wstydzić. czy kanalia która to insynuuje wreszcie się objawi?
Tomasz Matkowski pisze:nie zamierzam dyskutować z bandą oszołomów. weźcie się lepiej do jakiejś konkretnej pomocy zwierzętom, bo jak widzę oprócz rozdzierania szat i snucia bredni w internecie nikt z was palcem nie kiwnął dla dobra zwierząt. dawno nie widziałem takiego skretynieniałego towarzystwa wzajemnej adoracji. niczego sie nie dowiecie, bo cokolwiek by wam powiedziec, przekrecicie to. widac taki juz wasz sens zycia - zyc nienawiscią i dowartosciowywac sie przy pomocy drdymałow
radze polączcie się z obroncami krzyza na krakowski przedmiesciu - poziom agresji i glupoty podobny. milej zabawy!m
magaaaa pisze:Mam nadzieję, ze już nie wróci i nie będzie wstawiał swoich głodnych kawałków.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Wojtek, Zeeni i 50 gości