Kolejne podrzucone kocię:( już w domku stałym :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 06, 2011 20:00 Re: Kolejne podrzucone kocię:( Pusia u mnie na DT.

delfinka pisze:felin, Ty to potrafisz ludzi na ziemię sprowadzić :smiech3:

a to jest jak budzeniem ze snu,
ktoś Cię obudzi, a potem nie można sobie przypomnieć co się śniło,
Mnie natomiast do rozpaczy doprowadza świadomość, że nie dowiem się co było dalej ...
... nigdy sen po przerwie nie ma ciągu dalszego

Ja miewam sny w odcinkach. Na KŁ jest wątek o snach :) Od paru dni się zastanawiam czy nie opisać tam mojego snu o lokomotywie i różowych majtkach :roll:

A z tym banerkiem to ja calkiem poważnie. Kicia jest piękna, ale jasna i na tym jasnym tle po prostu ginie.

felin

Od: Wto sty 06, 2009 0:04

Post » Wto gru 06, 2011 21:17 Re: Kolejne podrzucone kocię:( Pusia u mnie na DT.

właściwie masz rację. Banerek wyszedł taki delikatny, jak sama koteczka, zwiewny jak mgiełka.
Ale w sumie ładnie pomyślany :ok: od strony projektowej

i co wynika z tych różowych majtek?
(wyobraźni mi nie wystarcza :)))) )
Obrazek Obrazek

:201461 :cat3: . . . . . NASZ KOCI BLOX http://kocidomtymczasowy.blox.pl/html

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Od: Wto gru 05, 2006 0:13

Post » Wto gru 06, 2011 23:00 Re: Kolejne podrzucone kocię:( Pusia u mnie na DT.

No wlaśnie nie wiem co wynika, a gnębi mnie to od lat :?
Może Tobie uda się pojąć: czekam sobie na pociąg na peronie. Wygląda to jak końcówka najdluższego peronu na dworcu glównym we Wroclawiu (jeśli wiesz jak wygląda), ta wystająca już spod zadaszenia. Lato, piękna pogoda, sloneczko, bezchmurne niebo, a na peronie tlumy niczym na dworcu w Indiach. Stada ludzi i mnóstwo bagażu, też takie bardziej azjatyckie tobolki. Informacji zero, więc caly ten tlum rzuca się do brzegu peronu na widok każdego pojawiającego się pociągu. I nagle wjeżdża taki sklad, jak dawniejsze pociągi, którymi jeździly ekipy robotników torowych. Piękne, drewniane, niebieskie wagony ciągnięte przez klasyczny parowóz. Okna pootwierane, a w oknach same baby gapią się na tlum na peronie, niczym na jakiś ogród zoologiczny. Na parowozie porozciągane w różnych kierunkach sznurki, a na sznurkach suszy się typowe babskie pranie - różowe majtki, biale biustonosze oraz jakieś rajstopy :roll: I tu następuje koniec albowiem zdziwienie mnie obudzilo 8O

felin

Post » Wto gru 06, 2011 23:33 Re: Kolejne podrzucone kocię:( Pusia u mnie na DT.

z ręką na sercu pisze, że na snach to ja się nie znam.
Żeby jeszcze te majtki były czerwone, to prędzej.
A szukałaś w sennikach?

Doniosę, że Pusia vel Śnieżynka ma dodatkowe ogłoszenie w necie,
w miejscu, które paru kotom dało odskocznię :ok:
więc niech i kici przyniesie farta :lol:
Obrazek Obrazek

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Post » Śro gru 07, 2011 0:27 Re: Kolejne podrzucone kocię:( Pusia u mnie na DT.

O kurczę, to najwyraźniej jestem do tylu, bo czerwone gatki też mi się z niczym nie kojarzą :)

Generalnie, to ja się na snach nie znam. Ale mam sprawdzone na sobie, że jak uparcie śnią się podróże, to oznacza dużą zmianę w życiu.

felin

Post » Śro gru 07, 2011 10:54 Re: Kolejne podrzucone kocię:( Pusia u mnie na DT.

Moje sny nadają się na książki. Raz się obudziłam w stanie przedzawałowym bo mi się bardzo realnie śniło że mi ktoś podcina gardło :roll: Byłam tak sztywna że się ruszać przez chwilę nie mogłam.
Ostatnio śnił mi się wielki biały umierający łabędź :roll:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro gru 07, 2011 11:03 Re: Kolejne podrzucone kocię:( Pusia u mnie na DT.

Cudna koteczka :)
Podrzucę :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro gru 07, 2011 11:22 Re: Kolejne podrzucone kocię:( Pusia u mnie na DT.

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro gru 07, 2011 12:00 Re: Kolejne podrzucone kocię:( Pusia u mnie na DT.

Pusia rozrabia na całego!
Woda jest bez przerwy wylewana, karma powysypywana :twisted: bo ona musi tak ciekać za myszką, że przewraca wszystko co jest akurat na trasie jej biegów.

Ktoś chce może rozrabiarę? :roll: :wink:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Śro gru 07, 2011 12:06 Re: Kolejne podrzucone kocię:( Pusia u mnie na DT.

Hehe, Nietoperki takie były w dzieciństwie :D

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro gru 07, 2011 12:28 Re: Kolejne podrzucone kocię:( Pusia u mnie na DT.

felin, Gibutkowa, mam wrażenie, że zaśmiecamy wątek.
To gdzie jest o snach? A może osobny zrobić?
Temat w sumie ciekawy.

Anno, czy zechciałabyś jeszcze raz podać mi swojego maila?
Obrazek Obrazek

delfinka

Post » Śro gru 07, 2011 12:36 Re: Kolejne podrzucone kocię:( Pusia u mnie na DT.

felin

Post » Śro gru 07, 2011 12:37 Re: Kolejne podrzucone kocię:( Pusia u mnie na DT.

Anna61 pisze:Pusia rozrabia na całego!
Woda jest bez przerwy wylewana, karma powysypywana :twisted: bo ona musi tak ciekać za myszką, że przewraca wszystko co jest akurat na trasie jej biegów.

Ja dziś rano wyjmowałam myszkę z miseczki ze śmietanką :roll: Nadmienię że Mieczysław to już nie mały kociak :wink:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro gru 07, 2011 12:51 Re: Kolejne podrzucone kocię:( Pusia u mnie na DT.

Anna61 pisze:Pusia rozrabia na całego!

U mnie Ira wrzuca specjalnie zabawki do miski z woda :twisted: i takie mokre się walają po całej chałupie :roll: no a jak nie zabawki to bawi się w misce, przesuwa ją itp... A ja się zastanawiałam dlaczego ciągle woda jest rozlana aż w końcu ją przyłapałam :wink: Stwierdziłam, że jak będe u rodziców to jej chyba wody do wanny napuszczę :lol:
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Śro gru 07, 2011 12:54 Re: Kolejne podrzucone kocię:( Pusia u mnie na DT.

A niech tam, niech szaleje. :wink:
W drugim pokoiku już klepki też zniszczone bo Miśka wylała wodę w nocy i się wszystko do góry podniosło.
Ot i pożytek z tymczasów. :evil: :wink:

W piątek prawdopodobnie (jak się będzie dobrze czuła po odrobaczeniu wczorajszym) a wszystko na to wskazuje, to będziemy się szczepić.
Poprosiłam o pomoc fundusz Immunologiczny na ten cel viewtopic.php?f=1&t=108710
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

[poprzednia][następna]