Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lidka02 pisze:Tak znalazłam dla kocinki domek złapałam ja w ośrodku dałam trzy razy pod żąd na odrobaczenie bo to z tyłeczka to był tasiemiec i kicia razem z tym szaraczkiem co sie przewracał w ośrodku pojechały w niedziele do domku dobrego domku tak sie ciesze.
lidka02 pisze:
Oto dwa kotki które poszły do adopcji , czarna koteczka dzisiaj była w nowym domu sterylizowana i szaraczek nie wiadomo czy to chłopczyk czy dziewczynka bo się bardzo boi .Trzeba dać mu czas na oswojenie na zdjęciu widać jak łapki się rozjeżdżają .Jak go złapałam co sie wyrabiało w klatce ale potem się uspokoił .Bardzo sie ciesze że udało mi się im znaleść domki a szaraczka też złapać bo to dziki kotek .Ale juz z nimi jest w porządku z nimi bo reszta ....
lidka02 pisze:Widzisz przydałby mi się ktoś do pomocy idzie ze mną na miasto do kotów znajoma ona ma 60lat nie raz jej sie nie chce , ja mam 40 przydałby mi sie ktoś w moim wieku ale chętnych nie ma trudno .Właśnie te sterylki ale to kosztuje , ja daje rade tylko kotów dużo i wiesz jak to jest , karmy piachu idzie masę .Wydaje mi sie ze taki mój los ale to jest słodki los.A karma to dla mnie bardzo dużo , od wiosny znalazłam domek 12 kotką to chyba nie źle
a 4 wylądowały u mnie też dobrze.......
lidka02 pisze:Widzisz przydałby mi się ktoś do pomocy idzie ze mną na miasto do kotów znajoma ona ma 60lat nie raz jej sie nie chce , ja mam 40 przydałby mi sie ktoś w moim wieku ale chętnych nie ma trudno .Właśnie te sterylki ale to kosztuje , ja daje rade tylko kotów dużo i wiesz jak to jest , karmy piachu idzie masę .Wydaje mi sie ze taki mój los ale to jest słodki los.A karma to dla mnie bardzo dużo , od wiosny znalazłam domek 12 kotką to chyba nie źle
a 4 wylądowały u mnie też dobrze.......
lidka02 pisze:Za dużo tych pochwał nie ma co tak chwalić ...Wy też robicie kawał dobrej roboty .... Mam pytanie czy ktoś by mógł zafundować małemu szczepienia bo ja , byłam u weta z Lolkiem miał robione wszystkie badania , prześwietlenie , krew wet myślał ze nerki a sie okazało ze kot czymś się zapchał dostał kroplówkę , zastrzyki i chłopak już czuje sie lepiej ale troche zabuliłam .Wstawiam kota zdjecia ....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 71 gości