21 DŁUGOWŁOSYCH Z PSEUDO, FATALNY STAN, POTRZEBNE WSPARCIE

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie wrz 25, 2011 21:16 Re: 21 DŁUGOWŁOSYCH Z PSEUDO, FATALNY STAN, POTRZ. WSPARCIE I DT

CheshireCat1 pisze:Czyli wszystkie koty sa w tej chwili pod opieka domu tymczasowego lub lecznicy? i beda do adopcji po wyleczeniu i sterylizacji? a pieniadze zbieramy dla domu tymczasowego, ktory ma 9 najbardziej chorych?
chyba, ze cos zle zrozumialam, bo juz sie gubie w tym co na dogo a co tutaj :)
Dobrze, tylko do dt, dla którego prosiłam o wsparcie kotów pojechało 8.
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Pon wrz 26, 2011 11:08 Re: 21 DŁUGOWŁOSYCH Z PSEUDO, FATALNY STAN, POTRZ. WSPARCIE I DT

Prawdziwym skandalem jest to ze PANI LIWIA uczestniczy w tak delikatnej akcji. Ta sama PANI LIWIA ktora interesuja tylko pseudo rasowe koty a dachowcami niech sie zajmuja inni!! Moze by tak PANI LIWIA przyznala sie ile pieniedzy wziela za pomoc tym biednym kotom i moze by pokazala kociaki ktore zabrala dla siebie oczywiscie WYBIERAJAC NAJLADNIEJSZE!! Za czas jakis pewnie i na nie bedzie zbierac pieniadze po czym sprzeda!!
PANI LIWIA odmawia domom ktore by te koty kochaly bo woli brac za nie pieniadze taka jest smutna prawda!

antrea

Od: Pon wrz 26, 2011 10:57

Post » Pon wrz 26, 2011 11:19 Re: 21 DŁUGOWŁOSYCH Z PSEUDO, FATALNY STAN, POTRZ. WSPARCIE I DT

antrea pisze:Prawdziwym skandalem jest to ze PANI LIWIA uczestniczy w tak delikatnej akcji. Ta sama PANI LIWIA ktora interesuja tylko pseudo rasowe koty a dachowcami niech sie zajmuja inni!! Moze by tak PANI LIWIA przyznala sie ile pieniedzy wziela za pomoc tym biednym kotom i moze by pokazala kociaki ktore zabrala dla siebie oczywiscie WYBIERAJAC NAJLADNIEJSZE!! Za czas jakis pewnie i na nie bedzie zbierac pieniadze po czym sprzeda!!
PANI LIWIA odmawia domom ktore by te koty kochaly bo woli brac za nie pieniadze taka jest smutna prawda!

Nieźle sie uśmiałam :)

Opieke nad kotami przejęła Fundacja MiauKot,bardzo dobrze orientują się we wszystkim,pomagają od samego początku.Chwała im za to .Bardzo im dziękuje.Wpłaty będą bezpośrednio na Fundacje.

Wpłynęło :
Joaana G. z Wałbrzycha 30 zł

justyna8585

Od: Śro wrz 10, 2008 10:49

Post » Pon wrz 26, 2011 11:21 Re: 21 DŁUGOWŁOSYCH Z PSEUDO, FATALNY STAN, POTRZ. WSPARCIE I DT

Pani Antreo, weszła Pani na Miau i od razu w pierwszym poście taka kompromitacja.
Współczuję Pani, proszę Pani.
Tylko głupki gadają o czymś, o czym nie mają pojęcia - zatem o działalności Liwii_ niech się już Pani nie wypowiada.
A najlepiej byłoby, jakby Pani już nie zaszcz(yc)ała swoją obecnością tego forum.
Ostatnio edytowano Pon wrz 26, 2011 11:22 przez magaaaa, łącznie edytowano 1 raz

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Pon wrz 26, 2011 11:22 Re: 21 DŁUGOWŁOSYCH Z PSEUDO, FATALNY STAN, POTRZ. WSPARCIE I DT

antrea pisze:Prawdziwym skandalem jest to ze PANI LIWIA uczestniczy w tak delikatnej akcji. Ta sama PANI LIWIA ktora interesuja tylko pseudo rasowe koty a dachowcami niech sie zajmuja inni!! Moze by tak PANI LIWIA przyznala sie ile pieniedzy wziela za pomoc tym biednym kotom i moze by pokazala kociaki ktore zabrala dla siebie oczywiscie WYBIERAJAC NAJLADNIEJSZE!! Za czas jakis pewnie i na nie bedzie zbierac pieniadze po czym sprzeda!!

Jak mniemam po stylu dotyczącym kasy to twoje posty są na dogo pod nickiem Eppoh i Gusio, czyżby wizyta przedadopcyjna wypadała na twoją niekorzyść :twisted:

A w jaki sposób ty pomagasz, bo rozumiem, że śledząc cudze wpływy i wypływy nie masz czasu na nic.

Żenadą jest, że masz czelność wypisywać takie rzeczy, ani honoru, ani też za grosz kultury.

Widać, że w życiu nie miałaś kota na DT, bo jakbyś miała - nie wypisywałabyś takich bredni. Z wywodu wnioskuję, że jesteś typem, który lubi pluszaczki- zdrowe, bo popsute zabawki cię nie interesują.

Nie ma to jak urażona ambicja. Spodobał się kolorek kotka i nie wyszło.

dorobella

Od: Wto sty 06, 2009 19:52

Post » Pon wrz 26, 2011 11:45 Re: 21 DŁUGOWŁOSYCH Z PSEUDO, FATALNY STAN, POTRZ. WSPARCIE I DT

justyna8585 pisze:

Opieke nad kotami przejęła Fundacja MiauKot,bardzo dobrze orientują się we wszystkim,pomagają od samego początku.Chwała im za to .Bardzo im dziękuje.Wpłaty będą bezpośrednio na Fundacje.

Wpłynęło :
Joaana G. z Wałbrzycha 30 zł

Wspaniale - teraz wszystko będzie miało ręce i nogi :D

Czy można już udostępniać ta informacje i agitować o wsparcie na konto tej fundacji?

(proponuję nie karmić trola)

sisay

Od: Pon cze 18, 2007 12:18

Post » Pon wrz 26, 2011 12:08 Re: 21 DŁUGOWŁOSYCH Z PSEUDO, FATALNY STAN, POTRZ. WSPARCIE I DT

Trole sie wszedzie zdarzaja, to popularne zjawisko przyrodnicze :)

Dziewczyny, wplata na Miaukota (dopisek jakis trzeba?) czy jeszcze na poprzednie konto? Bede dzis dopiero robic przelew :)

CheshireCat1

Od: Pon sie 15, 2011 10:22

Post » Pon wrz 26, 2011 12:36 Re: 21 DŁUGOWŁOSYCH Z PSEUDO, FATALNY STAN, POTRZ. WSPARCIE I DT

Potwierdzam, że Miaukot przejął opiekę nad kotami z interwencji.

Niestety cała sprawa jest o wiele bardziej skomplikowana niż się wydaje, ale nie mogę w tej chwili o tym pisać.

Tym samym podejrzewam, że osoba, która wypisuje tak ynteligentne posty, jest w tą sprawę bezpośrednio zamieszana i czuje, że grunt pod nogami się jej pali :evil: Bardzo bolesne będzie dla niej ujawnienie kim jest a raczej zdemaskowanie :evil:

Kontakt mam bezpośredni z Grzegorzem z dogomanii, który całą sprawę pilotuje.

Liwia, my Cie znamy :) ignoruj te posty :ok:

Dzisiaj dwa koty jadą na testy. Jeden maluszek i starsza dziewuszka.

Oczywiście bez waszej pomocy nie damy rady zaopiekować się taką gromadką:( Bardzo nam się przyda dobra karma, żwirek w każdej ilości. Wpałaty na konto proszę opisywać:darowizna na cele statutowe z dopiskiem "interwencja" lub "MCO" bedziemy wiedzieli wtedy dla kogo.

Strasznie mnie to wszystko martwi :(
Obrazek Obrazek

Adria

Od: Pt paź 28, 2005 10:59

Post » Pon wrz 26, 2011 12:50 Re: 21 DŁUGOWŁOSYCH Z PSEUDO, FATALNY STAN, POTRZ. WSPARCIE I DT

sisay pisze:(proponuję nie karmić trola)

Bardzo słusznie.
Już nie będę.
Tfu!

magaaaa

Post » Pon wrz 26, 2011 13:06 Re: 21 DŁUGOWŁOSYCH Z PSEUDO, FATALNY STAN, POTRZ. WSPARCIE I DT

Widze ze PANI LIWIA bardzo sprytnie rozegrala wszystko teraz zalatwiajac sobie parasol fundacji i broniace ja kolezaneczki!!
Ale moze napisze jednak ILE PIENIEDZY WZIELA z funduszy ktore mogly sluzyc kotom!! Ile wziela od p. Grzegorza??!! Moze sie przyzna ile kociat sobie zabrala zanim kto inny mial szanse?? Co sie teraz z tymi kocietami dzieje??

Moze sie ktos zainteresuje dlaczego tkwi w tym PANI LIWIA ktora slynie z tego ze tylko w sprawach rasowych kotkow "pomaga"!! A inne koty ktore rzekomo miala u siebie nagle znikaja??

antrea

Post » Pon wrz 26, 2011 13:15 Re: 21 DŁUGOWŁOSYCH Z PSEUDO, FATALNY STAN, POTRZ. WSPARCIE I DT

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Przepraszam ale nie mogłam się powstrzymać :ryk:
Lola, Helenka, Tadeusz -koty, Toffik, Mika -psy, Szyszka - szynszyla, Riko - fretka

Arabella26

Od: Wto wrz 20, 2011 14:01

Post » Pon wrz 26, 2011 13:18 Re: 21 DŁUGOWŁOSYCH Z PSEUDO, FATALNY STAN, POTRZ. WSPARCIE I DT

:lol:
ja też
wiem ,że tamat trudny-ale cóż czasem ktos niechcacy rozładuje napięcie :wink:

za całokształt dziewczyny :ok:
mam nadzieję, że testy wyjdą ujemne, brrr, ten stres

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Pon wrz 26, 2011 13:23 Re: 21 DŁUGOWŁOSYCH Z PSEUDO, FATALNY STAN, POTRZ. WSPARCIE I DT

antrea pisze:Widze ze PANI LIWIA bardzo sprytnie rozegrala wszystko teraz zalatwiajac sobie parasol fundacji i broniace ja kolezaneczki!!
Ale moze napisze jednak ILE PIENIEDZY WZIELA z funduszy ktore mogly sluzyc kotom!! Ile wziela od p. Grzegorza??!! Moze sie przyzna ile kociat sobie zabrala zanim kto inny mial szanse?? Co sie teraz z tymi kocietami dzieje??

Moze sie ktos zainteresuje dlaczego tkwi w tym PANI LIWIA ktora slynie z tego ze tylko w sprawach rasowych kotkow "pomaga"!! A inne koty ktore rzekomo miala u siebie nagle znikaja??

A może ktoś zainteresuje się dla czego w dwóch bliźniaczych tematach na dogo i na miau pojawiają się trolle, które raz to oczerniają Grzegorza z dogo, a raz to Liwię z miau. Kontekst zawsze ten sam kasaaa.

Odsyłam zainteresowane trolle do lektury
http://prawo-karne.wieszjak.pl/aktualno ... necie.html
Z opisem, bo sądzę, ze suche paragrafy bedą zbyt trudne do zrozumienia. :roll:
Obrazek
"Jeśli masz psa, który cię wielbi, powinieneś - dla równowagi - kupić sobie kota, aby cię ignorował."

katlis

Od: Pon lut 21, 2011 22:02

Post » Pon wrz 26, 2011 13:36 Re: 21 DŁUGOWŁOSYCH Z PSEUDO, FATALNY STAN, POTRZ. WSPARCIE I DT

To przerazajace, ze UKLADY I UKLADZIKI sa dla niektorych wazniejsze niz koty ktore potrzebuja pomocy!! Dlaczego PANI LIWIA nie powie ile wziela kasy od p. Grzegorza...??!! Ile kociat zabrala zanim pokazala koty tutaj??!!
Kolezaneczki z Katowic moglyby na pewno sporo powiedziec o "pomocy" TEJ OSOBY i o wyciaganiu przez nia kasy. I gdzie sa koty, ktore miala??!!

antrea

Post » Pon wrz 26, 2011 13:39 Re: 21 DŁUGOWŁOSYCH Z PSEUDO, FATALNY STAN, POTRZ. WSPARCIE I DT

Zgłosiłam posty tej nieszczęśliwej osoby z prośbą o ban oraz o usunięcie postów.

magaaaa

[poprzednia][następna]