MELANIA chce zostać jedynaczką. Bardzo potrzebny DT!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pon wrz 19, 2011 16:56 Re: Mała Melania błaga o pomoc! UWAGA- drastyczne zdjęcia

stukot pisze:Sabinka dziękuję :1luvu: :1luvu: :1luvu: zapraszam również do licytacji :1luvu: :1luvu: :1luvu: Muszę tu dodać, że Sabinka sama wyhaftowała zakładkę z :kotek: .Jest moją prawą ręką a nawet chyba lewą też :D To właśnie ona jako jedyna zaoferowała mi pomoc w wykarmieniu czworaczków z Odolanowa.Przy szesnastu kotach załamałam ręce.Mimo braku doświadczenia przejęła opiekę nad dwoma maluchami :1luvu: Dziękuję z całego serca za pomoc dla Melanii!!!! zakładka jest prześliczna :1luvu:

Ponawiam dziewczyny prosbe o wyslanie mi nr konta na pw, wplace pare groszy na Melunie. :kotek:
Obrazek

Ania i jej Nitro

Od: Pon lip 25, 2011 13:44

Post » Pon wrz 19, 2011 17:39 Re: Mała Melania błaga o pomoc! UWAGA- drastyczne zdjęcia

Wpłaciłam pieniądze za bazarek + kilka groszy ode mnie :)
Obrazek Obrazek Obrazek

alveaenerle

Od: Śro lis 10, 2010 19:20

Post » Pon wrz 19, 2011 18:18 Re: Mała Melania błaga o pomoc! UWAGA- drastyczne zdjęcia

Ania i jej Nitro pisze:
stukot pisze:Sabinka dziękuję :1luvu: :1luvu: :1luvu: zapraszam również do licytacji :1luvu: :1luvu: :1luvu: Muszę tu dodać, że Sabinka sama wyhaftowała zakładkę z :kotek: .Jest moją prawą ręką a nawet chyba lewą też :D To właśnie ona jako jedyna zaoferowała mi pomoc w wykarmieniu czworaczków z Odolanowa.Przy szesnastu kotach załamałam ręce.Mimo braku doświadczenia przejęła opiekę nad dwoma maluchami :1luvu: Dziękuję z całego serca za pomoc dla Melanii!!!! zakładka jest prześliczna :1luvu:

Ponawiam dziewczyny prosbe o wyslanie mi nr konta na pw, wplace pare groszy na Melunie. :kotek:

Ok ja dysponuję tym numerem, więc podsyłam :) chyba, ze coś się zmieniło 8O

A zakładka jest słodycz ;) Chyba poproszę moją siostrzycę, aby również coś wyczarowała dla Meli :)

czarna_inez

Od: Pon kwi 04, 2011 13:28

Post » Pon wrz 19, 2011 18:22 Re: Mała Melania błaga o pomoc! UWAGA- drastyczne zdjęcia

Dzieki wielkie Czarna Inez, dostalam Twoja wiadomosc :kotek:

Pozdrawiam wszystkich serdecznie
Obrazek

Ania i jej Nitro

Post » Pon wrz 19, 2011 18:48 Re: Mała Melania błaga o pomoc! UWAGA- drastyczne zdjęcia

Ania i jej Nitro pisze:Dzieki wielkie Czarna Inez, dostalam Twoja wiadomosc :kotek:

Pozdrawiam wszystkich serdecznie

zagapiłam się :oops:

A Ty Karolina się wstydź! :D
Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek

Kasia9191

Od: Wto lut 15, 2011 23:54

Post » Pon wrz 19, 2011 18:50 Re: Mała Melania błaga o pomoc! UWAGA- drastyczne zdjęcia

na bazarek nikt nie zagląda narazie :(
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Pon wrz 19, 2011 18:55 Re: Mała Melania błaga o pomoc! UWAGA- drastyczne zdjęcia

kotx2 pisze:na bazarek nikt nie zagląda narazie :(

Moze wstawic tutaj link do bazarka, chyba, ze juz jest i sie zagapilam :?

Zakladke, spojrzalam teraz, licytuje kilka osob :ok:
Obrazek

Ania i jej Nitro

Post » Pon wrz 19, 2011 19:01 Re: Mała Melania błaga o pomoc! UWAGA- drastyczne zdjęcia

alveaenerle pisze:Wpłaciłam pieniądze za bazarek + kilka groszy ode mnie :)

Mela dziękuje! :kotek: :kotek:
Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek

Kasia9191

Post » Pon wrz 19, 2011 19:02 Re: Mała Melania błaga o pomoc! UWAGA- drastyczne zdjęcia

link juz wklejałam ,ale dla przypomnienia jeszcze raz :wink: viewtopic.php?f=20&t=129322&start=0
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Pon wrz 19, 2011 19:52 Re: Mała Melania błaga o pomoc! UWAGA- drastyczne zdjęcia

Kochane, moje dobre duszyczki dziękuję za wszystko w imieniu Melanii i swoim :1luvu: . Malutka tyje w oczach :D Na razie widać tylko pękaty brzuszek ale myślę, że wkrótce pojawi się też sadełko.Je z wielkim apetytem support z Royala. Biała "paćka" znika w mgnieniu oka z miseczki.Pupa nie krwawi już tak mocno, maść w końcu zaczęła działać.Tym samym zmniejszyło się też niekontrolowane oddawanie kału. Znalazłam kilka "ładnych'' kupek w kuwetce :D Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Jutro będę miała wyniki badań krwi.Trzymajcie kciuki :ok: Pozdrawiam wszystkich z całego serca :1luvu:
Obrazek

stukot

Od: Wto wrz 13, 2011 21:43

Post » Pon wrz 19, 2011 20:00 Re: Mała Melania błaga o pomoc! UWAGA- drastyczne zdjęcia

To dobre wieści :) :1luvu:

Zakładka + książka jest już 35 zł :)
ObrazekObrazek

sabinka.t1

Od: Pon wrz 19, 2011 12:15

Post » Pon wrz 19, 2011 20:01 Re: Mała Melania błaga o pomoc! UWAGA- drastyczne zdjęcia

stukot pisze:Kochane, moje dobre duszyczki dziękuję za wszystko w imieniu Melanii i swoim :1luvu: . Malutka tyje w oczach :D Na razie widać tylko pękaty brzuszek ale myślę, że wkrótce pojawi się też sadełko.Je z wielkim apetytem support z Royala. Biała "paćka" znika w mgnieniu oka z miseczki.Pupa nie krwawi już tak mocno, maść w końcu zaczęła działać.Tym samym zmniejszyło się też niekontrolowane oddawanie kału. Znalazłam kilka "ładnych'' kupek w kuwetce :D Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Jutro będę miała wyniki badań krwi.Trzymajcie kciuki :ok: Pozdrawiam wszystkich z całego serca :1luvu:

Mój ręcznik! :mrgreen:
Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek

Kasia9191

Post » Pon wrz 19, 2011 20:11 Re: Mała Melania błaga o pomoc! UWAGA- drastyczne zdjęcia

Ręcznik i support od Ciebie :D
Obrazek

stukot

Od: Wto wrz 13, 2011 21:43

Post » Pon wrz 19, 2011 20:26 Re: Mała Melania błaga o pomoc! UWAGA- drastyczne zdjęcia

stukot pisze:Ręcznik i support od Ciebie :D

myślałam ze ładniej to wygląda :D
Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek

Kasia9191

Post » Pon wrz 19, 2011 20:37 Re: Mała Melania błaga o pomoc! UWAGA- drastyczne zdjęcia

jak fajnie czytac takie wieści :) :1luvu:
wysłałam dziś do Ciebie te dwa sudokremy i w kopercie jest druga koperta - zamiast robić przelew poszlam prosta droga i jedna przesyłką dwie rzeczy - list polecony wiec nie zginie - jutro, pojutrze byc powinno :)

nadal kckuki za Mele i jej fantastyczna opiekunkę :ok:
7ksiezyc

[poprzednia][następna]