KOTY PANA STANISŁAWA - WSZYSTKIE ZWIERZAKI U SIEBIE:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob paź 01, 2011 18:32 Re: KOTY PANA STANISŁWA partIII-OGŁOZENIA PLIZ:)

Ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii na razie jest dobrze, ale żeby nie zapeszać, zobaczymy co będzie jutro i pojutrze. Wierzę w Grzesia.To bardzo mądry pies.

Magis

Od: Pon lis 14, 2005 13:41

Post » Sob paź 01, 2011 19:24 Re: KOTY PANA STANISŁWA partIII-OGŁOZENIA PLIZ:)

Megana, dziękim za link, już napisałam do dziewczyny :)

Teraz udało się "nawrócić" kolejnego kolegę w kwestii sterylki suki. Do tej pory faszerowali ją zastrzykami i tabletkami :/ A najlepsze jest to, że ja się słowem nie zdążyłam odezwać, został zakrzyczany przez resztę forumowiczów ;] (wątek pogaduchowy na forum fotograficznym, żeby było śmiesznie ;] )
Tak więc teraz idę szukać dobrego weta w Lublinie :D
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Nie paź 02, 2011 19:25 Re: KOTY PANA STANISŁWA partIII-OGŁOZENIA PLIZ:)

Za aklimatyzację Grzegorza kciuki wielkie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

I wielkie dzięki dla Asi, że o naszym Grzesiu pomyślała, dla Ewy, że o Grzesiu przypomniała, dla Daniela - Męża Asi i dla Teściów :ok:

(Szalony, a może dasz radę znaleźć chwilkę na trochę ogoszen dla Karolki i Samanci? Grzecznie proszę........ :)

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Nie paź 02, 2011 19:56 Re: KOTY PANA STANISŁWA partIII-OGŁOZENIA PLIZ:)

A dam, a jak 8)

Powrzucałam nasze psiska na kolejne fora dla zakręconych rasowców. Czyli Sophie na leonbergery, a Pudzianę i Asystenta na rottki.
A Mała i Aza to takie wilczurki na krótkich łapach 8)

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Nie paź 02, 2011 21:23 Re: KOTY PANA STANISŁWA partIII-OGŁOZENIA PLIZ:)

Obrazek Obrazek To Grześ w swoim nowym domu z nowymi koleżankami (kurkami) w tle :D Mam nadzieję że się zaklimatyzuje i będzie szczęśliwy. Jak na razie to musi sobie to chyba wszystko pomyśleć i poukładać, jak mówiła Pani Basia.
Obrazek [b] Futrzak i Miszczu

KrufkaMała

Od: Pon lis 16, 2009 21:07

Post » Nie paź 02, 2011 21:25 Re: KOTY PANA STANISŁWA partIII-OGŁOZENIA PLIZ:)

A w ogóle Krufko - jakby było trzeba przyjechać, pomóc w jego wyczesaniu, nie wiem, pogadać do psa czy coś, to ja się oferuję. Poznałam go krótko, ale intensywnie :mrgreen:
I wiem, że jest kochany straszliwie...

Szalony Kot

Post » Nie paź 02, 2011 21:49 Re: KOTY PANA STANISŁWA partIII-OGŁOZENIA PLIZ:)

Ja Grzesia też przez te 2 dni zdążyłam pokochać tak że teraz za nim tęsknię :( ale przynajmniej chętniej będę teściów odwiedzać :D dzięki Szalony za chęć pomocy ale postaram się pomagać rodzicom w pielęgnacji. Zresztą poprzednik Grzesia o podobnych rozmiarach dożył 18stki czego bym życzyła i Grzesiowi, także rodzice mają predyspozycje żeby być dobrymi opiekunami dla Grzesia.
A co do dołka to myślę że koleżanki kury rozkopały a Grześ skorzystał... a może on przez noc rozkopał... ciężko stwierdzić tam ciągle ktoś coś kopie :D
Jesze kilka fotek: Obrazek Obrazek Obrazek

KrufkaMała

Post » Nie paź 02, 2011 22:07 Re: KOTY PANA STANISŁWA partIII-OGŁOZENIA PLIZ:)

Natalia z Fundacji się strasznie cieszy :)
Szkoda, że teściowie nie zdecydowali się wziąć dwójki :ryk: Grześ się świetnie z dziewczynami dogaduje, a co dwa psy... :ryk:

Szalony Kot

Post » Nie paź 02, 2011 22:12 Re: KOTY PANA STANISŁWA partIII-OGŁOZENIA PLIZ:)

Co dwa psy to nie cztery... :mrgreen:

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Nie paź 02, 2011 22:30 Re: KOTY PANA STANISŁWA partIII-OGŁOZENIA PLIZ:)

Carmen201 pisze: I wielkie dzięki dla Asi, że o naszym Grzesiu pomyślała, dla Ewy, że o Grzesiu przypomniała, dla Daniela - Męża Asi i dla Teściów :ok:

A Ty ciotka co brałaś przy niedzieli, że Ci się na takie podziękowania zebrało? :ryk:

Jakoś tak sobie myślę, że Grzesiu będzie miał dobrze. Jego nowa Pani jest kierowniczką sklepu mięsnego... tak więc kości mu z pewnością nie zabraknie. Krufka z mężem będą go doglądać i drapać po brzuszku. Niech tylko kury nie próbują mu na głowę wejść :roll:
No nic, trzeba czekać na aklimatyzację. Żeby się poczuł jak u siebie. I wtedy zobaczymy. Ale ja wierzę w Grzesia, naprawdę. Jakbym miała dom z ogródkiem - sama bym go wzięła (jak za psami nie przepadam, tak Grzesik mnie strasznie ujął przez ten moment jak byłyśmy z Weroniką)

Magis

Od: Pon lis 14, 2005 13:41

Post » Nie paź 02, 2011 22:31 Re: KOTY PANA STANISŁWA partIII-OGŁOZENIA PLIZ:)

I ja się cieszę, mam nadzieję że i on się w końcu ucieszy, pojadę za 3 tygodnie to zobaczę ja się zadomowił i dam znać :) Co drugiego to nie kuśmy losu niech Grześ się zadomowi ;)

KrufkaMała

[poprzednia][następna]