Moderator: Estraven
gerardbutler pisze:porzucanie zwierzat jest przestepstwem, wedlug mnie powinna zadzwonic na policje i niech przycisna gnoja gdzie kota wyrzucil!!!!!!!!!!!!!!
Caragh pisze:Dajcie mi namiary konkretniejsze i moge szukac. Ale tak... Przeciez mogl go równie dobrze wyrzucic gdzies w drodze, tam mnóstwo pól jest, byłby niezauważony...
phantasmagori pisze:Mój TŻ był dzisiaj. Mówi że szukanie igły w stogu siana

Caragh pisze:phantasmagori pisze:Mój TŻ był dzisiaj. Mówi że szukanie igły w stogu siana
No dokladnie. To samo już rano pisałam![]()
Biedny maluch
ewar pisze:Zamknięto jeden wątek, bo raptem zrobiły się trzy.Był chaos.
XAgaX pisze:Nie wiem dlaczego unika odpowiedzi i prosi o zamknięcie starego wątku.
zalbi pisze:XAgaX pisze:Nie wiem dlaczego unika odpowiedzi i prosi o zamknięcie starego wątku.
Już Ci tłumaczę dlaczego: bo jestem psychopatką i tylko czekam, żeby koty się mnożyły na potęgę....
Czy Wy na prawdę nie macie nic innego do roboty jak dopowiadanie do wszystkiego nie wiadomo czego?
Nie mam czasu żeby siedzieć na forum to po pierwsze. Po drugie skoro ktoś NIE WIE czego chce to nie będę mu wmuszać zwłaszcza, że nie mam z nimi kontaktu. Jakbyś się poczuła jakby jakiś obcy człowiek stanął w Twoich drzwiach i powiedział "dzień dobry, proszę mi dać kota, pojadę go wysterylizować i za chwilę zwrócę"?
zalbi pisze:
Fakt faktem, że nie zdążyłam wszystkiego zgrać (nikt nie poinformował mnie o tym, że kociak już został wywieziony a ja wtedy dostałam info z dt) i jest to moja wina. Ale nie robiłam tego na złość ani Wam, ani kotu. A co poniektórzy tutaj zachowują się tak, jakbym była właśnie jakąś psychopatyczną morderczynią.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Meteorolog1 i 44 gości