MYSŁOWICE!. RATUNKU!!! PILNE!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Sob wrz 10, 2011 18:59 Re: MYSŁOWICE!. RATUNKU!!! PILNE!

Oj to dobrze ,bo juz poczułam sie winna :(
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Sob wrz 10, 2011 19:03 Re: MYSŁOWICE!. RATUNKU!!! PILNE!

gerardbutler pisze:porzucanie zwierzat jest przestepstwem, wedlug mnie powinna zadzwonic na policje i niech przycisna gnoja gdzie kota wyrzucil!!!!!!!!!!!!!!

taaaaaaa.... gosciu dostanie pare zeta grzywny co najwyzej z powodu "niskiej szkodliwosci czynu". Nowa ustawa o ochronie praw zwierzat z zaostrzonymi karami wejdzie w zycie dopiero w styczniu przyszlego roku z tego co wiem.

Caragh pisze:Dajcie mi namiary konkretniejsze i moge szukac. Ale tak... Przeciez mogl go równie dobrze wyrzucic gdzies w drodze, tam mnóstwo pól jest, byłby niezauważony...

no wlasnie, jak pisalam wczesniej, gosciu moze podac falszywe informacje. :roll:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Sob wrz 10, 2011 22:06 Re: MYSŁOWICE!. RATUNKU!!! PILNE!

Mój TŻ był dzisiaj. Mówi że szukanie igły w stogu siana :(
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Sob wrz 10, 2011 22:08 Re: MYSŁOWICE!. RATUNKU!!! PILNE!

phantasmagori pisze:Mój TŻ był dzisiaj. Mówi że szukanie igły w stogu siana :(

No dokladnie. To samo już rano pisałam :(
Biedny maluch :(
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Sob wrz 10, 2011 22:23 Re: MYSŁOWICE!. RATUNKU!!! PILNE!

a moze jednak sprobowac z policja? a nuz sie przestraszy. Moze ma cos wiecej na sumieniu i przerazi sie, ze zaczna grzebac..
Filemon, Nuteńka [*] kocham na wieki....
Franuś [*] w moim serduszku na zawsze
Dzwoneczku [*] Kochanie, pamiętam...
Bokiruniu [*] dziękuję...
Obrazek
Obrazek

Satoru

Od: Czw sie 21, 2003 13:32

Post » Nie wrz 11, 2011 23:20 Re: MYSŁOWICE!. RATUNKU!!! PILNE!

Caragh pisze:
phantasmagori pisze:Mój TŻ był dzisiaj. Mówi że szukanie igły w stogu siana :(

No dokladnie. To samo już rano pisałam :(
Biedny maluch :(

tez tak uwazam... mam jednak nadzieje, ze jakas dobra dusza znalazla kotka i sie nim dobrze opiekuje, a tego drania spotka nalezyta kara, los zwroci mu z nawiazka zlo wyrzadzone kotu.

Kociara82

Post » Wto wrz 13, 2011 14:17 Re: MYSŁOWICE!. RATUNKU!!! PILNE!

koleżanka znajomego znalazla kota. gdy tylko zadzwonił do mnie, poprosiłam o zdjęcia. kropka w kropkę to samo tyle, że to czarne ma białą plamę na brzuchu a tamten maluch nie miał.

tak, że nadal nic nie wiadomo.
bazarkowo:
handmade: klik
różności: klik

zalbi

Od: Pt wrz 11, 2009 20:04

Post » Wto wrz 13, 2011 15:27 Re: MYSŁOWICE!. RATUNKU!!! PILNE!

a ja nadal czekam na odpowiedź na pytanie, czy autorka poprzedniego wątku rozmawiała z właścicielami o kastracji kotki, na którą pieniądze zapewnię. Nie wiem dlaczego unika odpowiedzi i prosi o zamknięcie starego wątku.
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Wto wrz 13, 2011 15:42 Re: MYSŁOWICE!. RATUNKU!!! PILNE!

Zamknięto jeden wątek, bo raptem zrobiły się trzy.Był chaos.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Wto wrz 13, 2011 15:43 Re: MYSŁOWICE!. RATUNKU!!! PILNE!

ewar pisze:Zamknięto jeden wątek, bo raptem zrobiły się trzy.Był chaos.

Rozumiem, tyle że- jak już koleżanka tam wchodzi- mogłaby się odnieść do kwestii kastracji. Albo wysłać mi PW chociaż...
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Pt wrz 23, 2011 11:04 Re: MYSŁOWICE!. RATUNKU!!! PILNE!

XAgaX pisze:Nie wiem dlaczego unika odpowiedzi i prosi o zamknięcie starego wątku.

Już Ci tłumaczę dlaczego: bo jestem psychopatką i tylko czekam, żeby koty się mnożyły na potęgę. :roll: ...
Czy Wy na prawdę nie macie nic innego do roboty jak dopowiadanie do wszystkiego nie wiadomo czego?

Nie mam czasu żeby siedzieć na forum to po pierwsze. Po drugie skoro ktoś NIE WIE czego chce to nie będę mu wmuszać zwłaszcza, że nie mam z nimi kontaktu. Jakbyś się poczuła jakby jakiś obcy człowiek stanął w Twoich drzwiach i powiedział "dzień dobry, proszę mi dać kota, pojadę go wysterylizować i za chwilę zwrócę"?

Wiecie co mnie najbardziej boli? Że gdy szukałam kociakowi choćby dt (a wszyscy wiedzieli, że facet kota chce wywieźć), to w ostatniej chwili napisała do mnie TYLKO jedna osoba. A tak to wszyscy twierdzili, że nie mają miejsca itd. A teraz? Co się nagle zmieniło? Każdy znalazł miejsce na jednego kota?

Fakt faktem, że nie zdążyłam wszystkiego zgrać (nikt nie poinformował mnie o tym, że kociak już został wywieziony a ja wtedy dostałam info z dt) i jest to moja wina. Ale nie robiłam tego na złość ani Wam, ani kotu. A co poniektórzy tutaj zachowują się tak, jakbym była właśnie jakąś psychopatyczną morderczynią.
bazarkowo:
handmade: klik
różności: klik

zalbi

Od: Pt wrz 11, 2009 20:04

Post » Nie wrz 25, 2011 18:33 Re: MYSŁOWICE!. RATUNKU!!! PILNE!

zalbi pisze:
XAgaX pisze:Nie wiem dlaczego unika odpowiedzi i prosi o zamknięcie starego wątku.

Już Ci tłumaczę dlaczego: bo jestem psychopatką i tylko czekam, żeby koty się mnożyły na potęgę. :roll: ...
Czy Wy na prawdę nie macie nic innego do roboty jak dopowiadanie do wszystkiego nie wiadomo czego?

Nie mam czasu żeby siedzieć na forum to po pierwsze. Po drugie skoro ktoś NIE WIE czego chce to nie będę mu wmuszać zwłaszcza, że nie mam z nimi kontaktu. Jakbyś się poczuła jakby jakiś obcy człowiek stanął w Twoich drzwiach i powiedział "dzień dobry, proszę mi dać kota, pojadę go wysterylizować i za chwilę zwrócę"?

Dałaś nam do zrozumienia, że jesteś w kontakcie z właścicielami kociaka, miałaś aż nadto czasu, żeby z nimi porozmawiać. Niestety obawiam się, że na wiosnę będzie podobny krzykliwy wątek...
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Nie wrz 25, 2011 19:22 Re: MYSŁOWICE!. RATUNKU!!! PILNE!

ale wiadomo co jest z kociakiem w ogóle? bo juz się zgubiłam
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie wrz 25, 2011 23:20 Re: MYSŁOWICE!. RATUNKU!!! PILNE!

zalbi pisze:
Fakt faktem, że nie zdążyłam wszystkiego zgrać (nikt nie poinformował mnie o tym, że kociak już został wywieziony a ja wtedy dostałam info z dt) i jest to moja wina. Ale nie robiłam tego na złość ani Wam, ani kotu. A co poniektórzy tutaj zachowują się tak, jakbym była właśnie jakąś psychopatyczną morderczynią.

dajcie dziewczynie juz spokoj, mam wrazenie, ze nikt nie czytal uwaznie tego, co ona pisze, dlatego specjalnie zrobilam to podkreslenie w cytacie. Ja ja rozumiem, choc nie jest to jej wina, ale na jej miejscu tez czulabym sie winna.
A sytuacje kiedy nie ma nigdzie miejsca dla kota, a potem, gdy jest juz za pozno-nagle znajduje sie multum miejsc nie wiadomo jakim cudem-to dosc czesto spotykana na tym forum i poza forum wsrod nieforumowych kociarzy sytuacja! Nikogo nie zastanowilo, czemu nagle tyle wolnych miejsc sie znalazlo kiedy bylo juz za pozno?! :evil:
Czepianiem sie kazdego slowa zalbi wcale jej nie pomagacie, wrecz odwrotnie. Nie wiem, o co wam chodzi, czy o to, by wywolac kolejna wojne slow na forum? Tylko po co? Pomoze to w odnalezieniu kotka? :evil:

Kociara82

Post » Nie wrz 25, 2011 23:35 Re: MYSŁOWICE!. RATUNKU!!! PILNE!

Żeby była jasność - nie mam pretensji, że nie udało jej się zapobiec wywiezieniu kociaka, mam jedynie o to, że mimo mojej wyraźnej deklaracji o sfinansowaniu kastracji kotki nawet nie podjęła tego tematu z właścicielami (stwierdziła, że to ich wybór i ich decyzja), co pozwoliłoby zapobiec kolejnym tragediom w tym miejscu.
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

[poprzednia][następna]