Znaleziony maleńki Foczuś i jego przygody :) Filmiki s. 22

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sie 15, 2011 18:24 Re: 3-tygodniowy maluszek-pilnie zastępcza mamusia!!!!

Mikrokoty są cudne i rzeczywiście pięknie mruczą :1luvu: Mnie zawsze zachwyca jak szybko załapują butlę :D
Jak go dobrze nakarmisz na noc i opatulisz cieplutko, to powinien dać pospać :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Pon sie 15, 2011 18:24 Re: 3-tygodniowy maluszek-pilnie zastępcza mamusia!!!!

Jouluatto pisze:Maluszek jest już u mnie - zjadł, przy myciu nasiusiał i zasnął przytulony do termoforka. Na początku krzyczał jak tylko zabierałam rękę, teraz już się uspokoił i nie płacze. Nie miałam pojęcia że taki mikro kot już mruczy! :1luvu:

Kochana, bardzo Ci jeszcze raz dziękuję. Pamiętaj o masowaniu brzunia :D
Jesteś wspaniała, a ja już za nim tęsknię. Dziękuję wszystkim którzy pomagali jak umieli. Nadal szukamy mamki, ewentualny dojazd do Siedlec i oczywiście DS takiego najlepszego na świecie oczywiście.
Maluch wraca za tydzień i tyle mam czasu żeby coś zorganizować. Ciekawe czy go poznam za te kilka dni.
Asieńko, gdyby cokolwiek się działo dzwoń o każdej porzednia i nocy.
Proszę o podbijanie wątku i fb.
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Pon sie 15, 2011 18:29 Re: 3-tygodniowy maluszek-pilnie zastępcza mamusia!!!!

Za tydzień dostępu do mamki już niestety nie będę mieć :(
Ale przez te parę dni maluch będzie potrzebował coraz rzadszego karmienia i będzie łatwiej się nim zajmować :ok:

Wielkie kciuki za domek :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Pon sie 15, 2011 18:35 Re: 3-tygodniowy maluszek-pilnie zastępcza mamusia!!!!

Jolu, brzuszysko zostało wymasowane, było wielkie sioo i nie mniejszy kupal ;) Mały naprawdę dobrze zniósł przeprowadzkę :) Zastanawiam się, czy nie zadzwonić rano do weta i nie zapytać o konieczność odrobaczenia? Szkoda by było tuczyć robale zamiast szkraba. Roboczo dostał/a na imię Foczka lub Foczuś, bo TŻ jak go zobaczył powiedział "on wygląda jak mała foka"! :) Co jakiś czas się budzi i popiskuje, ale jak się go chwile pogłaszcze, to zaraz milknie i zasypia. Chyba sprawdza biedak, czy nie został znowu sam :(

Przy następnym karmieniu go zważę, i bedę to robić codziennie, żeby było wiadomo czy przybiera na wadze.

A i dziewczyny, powiedzcie nieobytej - jak pobrać i umieścić w podpisie bannerek szkraba? :oops:

Jouluatto

Od: Wto mar 03, 2009 14:38

Post » Pon sie 15, 2011 18:59 Re: 3-tygodniowy maluszek-pilnie zastępcza mamusia!!!!

Banerek jest na 2 stronie tego wątku, post krzysiekbolo. Trzeba skopiować i wkleić w podpisie( panel użytkownika)
Z wetem dobry pomysł, o ile Maluch nie za mały, ale nie znam się na takich malcach.
Imię piękne niech zostanie :1luvu:
Dziękuję za dobre serduszko i szepnij mu na uszko że go kocham bardzo.
Ostatnio edytowano Pon sie 15, 2011 19:02 przez JolaJ, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Pon sie 15, 2011 18:59 Re: 3-tygodniowy maluszek szuka domku Pilne!!!!!!!

Krzysiekbolo pisze:Może się przyda...
Obrazek
Kod: Zaznacz cały
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=131708][img]http://miau5.republika.pl/trzy1.gif[/img][/url]

Zaznacz kod banerka, wciśnij ctrl C, wejdź w panel użytkownika, opcje, profil, edytuj podpis, pokarze Ci się duże białe pole, najedź tam kursorkiem i wciśnij ctrl V
Edit: literówka
Ostatnio edytowano Pon sie 15, 2011 19:01 przez Bianka 4, łącznie edytowano 1 raz
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Pon sie 15, 2011 19:01 Re: 3-tygodniowy maluszek-pilnie zastępcza mamusia!!!!

Nieustające :ok: :ok: :ok: :ok: za małego Foczka "traktorzystę". Uwielbiam mruczące maluchy :1luvu:
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Post » Pon sie 15, 2011 19:01 Re: 3-tygodniowy maluszek szuka domku Pilne!!!!!!!

JolaJ pisze:
Krzysiekbolo pisze:Może się przyda...
Obrazek
Kod: Zaznacz cały
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=131708][img]http://miau5.republika.pl/trzy1.gif[/img][/url]

pięknie dziękuję :1luvu:

Kopiujesz zielony napis. Wchodzisz w panel użytkownika, potem edytuj podpis --> wklej --> wyślij (można najpierw dac podgląd) i powinno byc gotowe. To tak w skrócie. Jakby się nie udało musi ktos inny wyjaśnić.

Kciuki za maluszka :ok: :ok: :ok: teraz Ciebie uważa za swoją mamusię :)

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pon sie 15, 2011 19:04 Re: 3-tygodniowy maluszek-pilnie zastępcza mamusia!!!!

Bianka 4 pisze:Nieustające :ok: :ok: :ok: :ok: za małego Foczka "traktorzystę". Uwielbiam mruczące maluchy :1luvu:

reflektujesz? :mrgreen:
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Pon sie 15, 2011 19:04 Re: 3-tygodniowy maluszek-pilnie zastępcza mamusia!!!!

Jouluatto pisze:Maluszek jest już u mnie - zjadł, przy myciu nasiusiał i zasnął przytulony do termoforka. Na początku krzyczał jak tylko zabierałam rękę, teraz już się uspokoił i nie płacze. Nie miałam pojęcia że taki mikro kot już mruczy! :1luvu:

Kochana, one tak potrafią trajkotać, że głowa mała :love:
Dzięki, że dałaś maluszkowi tymczasowy domek :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon sie 15, 2011 19:12 Re: 3-tygodniowy maluszek-pilnie zastępcza mamusia!!!!

JolaJ pisze:
Bianka 4 pisze:Nieustające :ok: :ok: :ok: :ok: za małego Foczka "traktorzystę". Uwielbiam mruczące maluchy :1luvu:

reflektujesz? :mrgreen:

Niestety nie, nie zmieszczę już dziewiątego kota :roll:
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Post » Pon sie 15, 2011 19:24 Re: 3-tygodniowy maluszek-pilnie zastępcza mamusia!!!!

Bianka 4 pisze:Niestety nie, nie zmieszczę już dziewiątego kota :roll:

Bianka, ja myślę, ze do pełnego rachunku koniecznie powinnaś wziać 10-tego :kotek:

Dziękuję za wskazówki bannerkowe :) Czy ktoś wie może, jak się u takiego malucha rozpoznaje ewentualną biegunkę? Mały na razie kupał 2 razy - raz przy masowaniu brzucha i drugi raz sam, jak się kręcił po pudekłu domagająć kolacji - przy tej drugiej poszły też maleńkie bąbelki powietrza - to normalne? Kupki są bardzo rzadkie (pije tylko mleko), żółte i właściwie bezzapachowe.

Jouluatto

Od: Wto mar 03, 2009 14:38

Post » Pon sie 15, 2011 19:28 Re: 3-tygodniowy maluszek-pilnie zastępcza mamusia!!!!

Takie kupy są normalne przy mleku z proszku.
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Pon sie 15, 2011 19:32 Re: 3-tygodniowy maluszek-pilnie zastępcza mamusia!!!!

Normalnie mamusia załatwia "toaletę" w takim wieku kociaczka. Skoro jej nie ma trzeba sobie jakoś radzić :ok: To normalne, że po jedzonku - kupka. Może być częściej niż u normalnego kota.
Będzie dobrze :ok: Najważniejsze żeby miał apetyt, jadł i rósł :ok:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pon sie 15, 2011 19:55 Re: 3-tygodniowy maluszek-pilnie zastępcza mamusia!!!!

Za Foczusia :ok: :ok:
magdajedral

[poprzednia][następna]