Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Wielbłądzio pisze:Ta. Tylko Lilian leje jeszcze więcej![]()
![]()
Wielbłądzio pisze:Tylko takiego złapać i wykastrować![]()
Wielbłądzio pisze:Kiedy Licho dawno wykastrowane
Kaprys2004 pisze:Melduję się po przybyciu na chwilę do Wawy.
Maluchy do zjedzenia![]()
![]()
![]()
Kacha, ja mam obiecanego Royalka (400) dla maluchów, a moja koleżanka nadal chętna jest by dać Hillsika. Niestety jutro lub pojutrze wyjeżdżam na 10 dni, więc daj mi jakiś głos co i jak.. Podam Ci do niej numer telefonu i jakoś się dogadacie. Oczywiście po 20.08. też będą chętnie jadły, ale może wolałabyś mieć coś dla nich wcześniej
Wielbłądzio pisze:Kaprys2004 pisze:Melduję się po przybyciu na chwilę do Wawy.
Maluchy do zjedzenia![]()
![]()
![]()
Kacha, ja mam obiecanego Royalka (400) dla maluchów, a moja koleżanka nadal chętna jest by dać Hillsika. Niestety jutro lub pojutrze wyjeżdżam na 10 dni, więc daj mi jakiś głos co i jak.. Podam Ci do niej numer telefonu i jakoś się dogadacie. Oczywiście po 20.08. też będą chętnie jadły, ale może wolałabyś mieć coś dla nich wcześniej
Do koleżanki (jeśli chodzi o Iwonę) podałaś mi już numer, ale od wczoraj nie mogę się dodzwonić![]()
Skoro teraz wyjeżdżasz, to zapraszam do nas tuż po powrocie, na żywo gnojki są jeszcze piękniejsze niż na monitorze
Na razie raczej mamy co jeść (+ liczymy na tego Hills`a), także do 20. spokojnie przeżyją
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości