Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
AnnAArczyK pisze:wpłaciłam na Rafaelka skromnie, tak świąteczniebo człowieka serce boli jak widzi takie chore, okaleczone a jednocześnie chcące żyć stworzenie i które chce mimo wszystko mieć swojego ludzika, który przytuli, nakarmi i zadba o takie kocie nieszczęście - moniAmi, ale ta niebieska kotulka jest piękna i taka grzeczna, tak ładnie siedziała w samochodzie, nawet jej z tymi chorymi oczkami "do twarzy"
martasekret pisze:jakiś czas temu wpłaciłam na rafaela skromny grosz.
to ja zapraszam na wątek kotów z gdańskiego schroniska:
viewtopic.php?f=13&t=139683
AnnAArczyK pisze:wpłaciłam na Rafaelka skromnie, tak świąteczniebo człowieka serce boli jak widzi takie chore, okaleczone a jednocześnie chcące żyć stworzenie i które chce mimo wszystko mieć swojego ludzika, który przytuli, nakarmi i zadba o takie kocie nieszczęście - moniAmi, ale ta niebieska kotulka jest piękna i taka grzeczna, tak ładnie siedziała w samochodzie, nawet jej z tymi chorymi oczkami "do twarzy"
Werneu pisze:Wiem że to nie kot ale z dogomanią mam tyle wspólnego co nic więc tu proszę o pomoc może ktoś roześle dalej albo skopiuje i zamieści na dogomani.
Potrzebna pomoc finansowa na operację.
Sama miłość nie wystarcza. Co z tego, że pies ma miskę, schronienie i jakąś opiekę. Gdy w wyniku prawdopodobnie złośliwego sąsiada pies doznał urazu oka. Koszt leczenia to minimum 200 zł taką sumę usłyszała właścicielka psa na początek leczenia, a co dalej. Ja sama nie pochodzę z bogatej rodziny i wiem ile to jest 200 zł z niewielkiego budżetu wystarczającego zaledwie do końca miesiąca, a tu taki wydatek. Nie chcemy pomagać ludziom chcemy pomóc temu psu, oko jest w takim stanie od kilku miesięcy. Nasz weterynarz zaproponował ceną 150 zł. Prosimy o pomoc w sfinansowaniu operacji jak i może jakiegoś worka karmy.
Fundacja Międzynarodowy Ruch na Rzecz Zwierząt - Viva!
ul. Kawęczyńska 16/42a,03-772 Warszawa
81 1370 1109 0000 1706 4838 7309
z dopiskiem: "Bezbronne Zwierzęta-Oczko" lub "BZ-Oczko"![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 87 gości