Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kawon5 pisze:
martka pisze:[...] Zaraz lecę zobaczyć malutką, która żyje, jest po b, cięzkiej operacji.
Dr Skrzypczak- anestezjolog wszystko wczoraj mi tłumaczył, mogłam usłyszec czy ją mam nie wybudzac, więc proszę mnie zrozumieć i być cierpliwym. Po wizycie u małej lecę z pięcioma innymi kociakami do innej lecznicy- zaczęły kuleć.
Mam co robić- uwierzcie mi.
Teraz najważniejsze, aby Mysia- Budowlnaka dzoszła do zdrowia, aby zaczęła normalnie funkcjonować.
Lekarz dosłownie powiedził mi tak:
nie wyglądało to jednozancznie na wadę wrodzoną, aczkolwiek na jednym odcinku było już zrośnięcie, ale ja tak sobie to tłumaczę, że jesli ktoś ją tak mocno kopnął, że pękła pprzepona, to to kocię dogorywało pod schodami, leżało, porozrywało się coś w środku i zaczęło zrastać się źle- tak ja myslę, ale nie jestem wetem. Polowałam na nią dwa miesiące, nie odpuściłam.
Matko, mam nadzieje, że już teraz będzie lepiej, bo inaczej będziecie mnie odwiedzac na Kraszewskiego![]()
Nadmieniam, że mam drugie kociatko do operacji- zeszycia podniebienia miekkiego![]()
Kawon5 pisze:To ja, to ja
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=131066][img]http://miau5.republika.pl/wroc2.gif[/img][/url]
martka pisze:Dziękuję Fundacji Kocie Życie, zwłaszcza Gosi B. oraz Edzi, za tak szybka reakcję na moją prosbe o pomoc.
Fundacja zgodziła sie zoperowac kotunie na swój koszt u swojego weta, a ja jestem b. zadowolona, bo tak wyszło, że nawet był przy niej anestezjolog, z którym wczesniej sie umawiałam. więc teraz tylko trzymac kciuki, aby ładnie oragany wewn. zaczęły pracowac.
Mysia dobrze dzisiaj wyglądała, nawet ponoć troszkę zjadła
martka pisze:Dziękuję Fundacji Kocie Życie, zwłaszcza Gosi B. oraz Edzi, za tak szybka reakcję na moją prosbe o pomoc.
Fundacja zgodziła sie zoperowac kotunie na swój koszt u swojego weta, a ja jestem b. zadowolona, bo tak wyszło, że nawet był przy niej anestezjolog, z którym wczesniej sie umawiałam. więc teraz tylko trzymac kciuki, aby ładnie oragany wewn. zaczęły pracowac.
Mysia dobrze dzisiaj wyglądała, nawet ponoć troszkę zjadła
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], lucjan123 i 54 gości