Zlloty pisze:Jakby ktoś miał coś do przewiezienia, to proszę dzwonić 505-25-88-23
bardzo dziękuję, bo wislackikot ma drugi tydzień praktyk więc go nie ma cały dzień
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Zlloty pisze:Jakby ktoś miał coś do przewiezienia, to proszę dzwonić 505-25-88-23
edit_f pisze:proszę o pomoc w transporcie Tolka z kociarni do dr Dudy (tylko w jedną stronę).. prawdopodobnie trzeba będzie go zawieźć na operację rano, a ja jestem w pracy i to po drugiej stronie miasta.. po operacji odwiozłabym Tolka na kociarnię.. operacja będzie prawdopodbnie jutro, albo w poniedziałek lub wtorek w przyszłym tygodniu, w zależności, na kiedy znajdę pomoc..
Tolkowi odrosły nadziąślaki, co w poprzednich przypadkach znacznie utrudniało mu jedzenie.. to będzie jego trzecia operacja, w przeciągu dwóch miesięcy..
Zlloty pisze:edit_f pisze:proszę o pomoc w transporcie Tolka z kociarni do dr Dudy (tylko w jedną stronę).. prawdopodobnie trzeba będzie go zawieźć na operację rano, a ja jestem w pracy i to po drugiej stronie miasta.. po operacji odwiozłabym Tolka na kociarnię.. operacja będzie prawdopodbnie jutro, albo w poniedziałek lub wtorek w przyszłym tygodniu, w zależności, na kiedy znajdę pomoc..
Tolkowi odrosły nadziąślaki, co w poprzednich przypadkach znacznie utrudniało mu jedzenie.. to będzie jego trzecia operacja, w przeciągu dwóch miesięcy..
Ja niestety pracuję od poniedziałku do piątku, więc jedynie po 16-stej.
Tweety >> jak Ty potrzebujesz transportu, to nie ma, że boli
A tutaj zdjęcie kota o imieniu Buka (do niedawna Gaja)
Kot jest przecudowny, wszędzie go pełno, żre jak dziki, kuwetkę silikonową opanował po paru godzinach, reszta kotów coraz bardziej ją lubi. Jednym słowem wszystko ku lepszemu. A vanja ma u mnie duże piwo
Zlloty pisze:edit_f pisze:proszę o pomoc w transporcie Tolka z kociarni do dr Dudy (tylko w jedną stronę).. prawdopodobnie trzeba będzie go zawieźć na operację rano, a ja jestem w pracy i to po drugiej stronie miasta.. po operacji odwiozłabym Tolka na kociarnię.. operacja będzie prawdopodbnie jutro, albo w poniedziałek lub wtorek w przyszłym tygodniu, w zależności, na kiedy znajdę pomoc..
Ja niestety pracuję od poniedziałku do piątku, więc jedynie po 16-stej.
Tweety >> jak Ty potrzebujesz transportu, to nie ma, że boli
A tutaj zdjęcie kota o imieniu Buka (do niedawna Gaja)
Kot jest przecudowny, wszędzie go pełno, żre jak dziki, kuwetkę silikonową opanował po paru godzinach, reszta kotów coraz bardziej ją lubi. Jednym słowem wszystko ku lepszemu. A vanja ma u mnie duże piwo
Cammi pisze:znaczy się jak koty potrzebują to sorry ...
ale jak Tweety - to "nie ma że boli"
KubaTST pisze:Super, że Gaja trawiła do Ciebie![]()
Będę podglądać jak to moje maleństwo się u Ciebie chowa
Ja jestem w niej zakochana od momentu jak miała jakieś 14 dni
Takie małe cudo
Zlloty pisze:Cammi pisze:znaczy się jak koty potrzebują to sorry ...
ale jak Tweety - to "nie ma że boli"
Kinga Warmijska pisze:W kociarni prawie wszystko OK, Kali tylko bardzo wymiotował, został zabrany do dr Dudy, siedzi w klatce, proszę go obserwować. Przy okazji Kufel został zaszczepiony.
Vanju, bardzo dziękuję za pomoc przy łapaniu Murzynka
Kocuria pisze:Kinga Warmijska pisze:W kociarni prawie wszystko OK, Kali tylko bardzo wymiotował, został zabrany do dr Dudy, siedzi w klatce, proszę go obserwować. Przy okazji Kufel został zaszczepiony.
Vanju, bardzo dziękuję za pomoc przy łapaniu Murzynka
wiadomo, co kalemu zaszkodziło?
Annazoo pisze:Potrzebuję na cito ankietę przedadopcyjną, mam chętną na Jimiego i Elvisa
Kinga Warmijska pisze:Annazoo pisze:Potrzebuję na cito ankietę przedadopcyjną, mam chętną na Jimiego i Elvisa
Przed chwilą wysłałam. Przepraszam, że nie było to cito
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 778 gości