Więc wróciła do garażowej klatki.

Bardzo, bardzo jej szkoda, taka cudna milutka koteńka. Kto nie ma w domu tłumu agresowów? Bardzo proszę o pomoc dla niej.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agneska pisze:Milunię wypuściłam z klatki na trochę do mojego stada. Była bardzo pozytywnie nastawiona do kotów, ale wystarczyło, że Izula z Lilką i Dusią ją napadły i biedna Milunia się wycofała. Albo leżała na kanapie wtulona we mnie, albo chowała się do przysłowiowej mysiej dziury, żeby chować się przed złośnicami. Ze stresu nie chciała jeść.
Więc wróciła do garażowej klatki.![]()
Bardzo, bardzo jej szkoda, taka cudna milutka koteńka. Kto nie ma w domu tłumu agresowów? Bardzo proszę o pomoc dla niej.
Ja-Ba pisze:Jak myślicie, robić w tym układzie ogłoszenia bez fotek?
Najwyżej się powtórzy potem, bo dodać zdjęcia jest chyba trochę trudno
Szalony Kot pisze:A może ogłaszać Izulę? Ona tri i pójdzie szybciej...
jopop pisze:Obiecane info o nowych kotach szukających domu tymczasowego, nie całkiem wiem czemu mój nadworny fotograf wysłał mi tylko zdjęcia 2 z nich - może nie odróżnił burasówUpomniałam się o ciąg dalszy, więc się pewnie pojawią niebawem. Obecnie cała 4-ka jest bezpieczna, ale żyje mało komfortowo (klatka w pustym mieszkaniu).
1 i 2 - bure kocury, stare i z połamanymi kłami (usunięte co się dało). Wykastrowane w poniedziałek, więc mocno aromatyczne jeszcze. Zakichane i zapłakane. Do odchuchania stanowczo, przydałby się im spokojny DT, który może je porządnie odkarmić, wyczesać (zwłaszcza starszego), uważnie kontrolować sprawy sikania (zwłaszcza u młodszego, bo mi coś podejrzanie wygląda).
Fotki mam tylko starszego:![]()
![]()
![]()
3. Mila - kotka z uszkodzonym okiem, jeszcze przed sterylką - do odchuchania. Ciężko skrzywdzona przez człowieka, a nadal mu ufa. Na koty reaguje z rezerwą, ale bez agresji i łapoczynów.![]()
![]()
![]()
![]()
na tej ostatniej fotce załapał się kawałek Gersona, czyli nr 4
4. Gerson - pingwin z rozwalonym pyskiem, już się gojącym. Miły i przytulny, pełen energii młody kocur. Już wykastrowany, szczepiony.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 46 gości