Schron Wro ! Seniorzy szukają domków ! fot str 87

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lip 31, 2011 18:48 Re: Schron Wro ! Max Gaśnie :( Pilnie DT !

A co z Maxem?

strelicja

Od: Sob sty 30, 2010 21:27

Post » Nie lip 31, 2011 19:08 Re: Schron Wro ! Max Gaśnie :( Pilnie DT !

O Maksie wszystko na wątku Maksa :ok: (jedzie do DT :1luvu: )
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Pon sie 01, 2011 18:35 Re: Schron Wro ! Max Gaśnie :( Pilnie DT !

:ok:
Cieszę się bardzo!

strelicja

Od: Sob sty 30, 2010 21:27

Post » Czw sie 04, 2011 14:38 Re: Schron Wro ! Max Gaśnie :( Pilnie DT !

PILNIE PILNIE PILNIE Potrzebny dom tymczasowy dla siedmiu czterotygodniowych kotów (może nawet mniej mają). Napiszę szczerą prawdę, nie daję sobie z nimi rady jest ich 7 cztery czarne jeden rudy płaczą chodzą brudzą siebie na wzajem moczą się w wodzie w jedzeniu, nie mam żadnej mamki żeby się nimi zaopiekowała jest duża ilość kotów nie jestem w stanie chociaż im dzisiaj kilka razy wymieniałam gazety i szmatki żeby przy nich ciągle być. Jest im zimno bo są same. Nie mam jak ich tam grzać. Dzisiaj już je suszyłam ale kurde nie mam na to czasu przy takiej ilości kotów. Błagam pomóżcie mi znaleźć dla nich DT bo zaraz mi się tam pochorują z tego wszystkiego. Pierwszy raz mam taki duży problem. Dajcie mi znać jak najszybciej czy ktoś się nimi zaopiekuje. Wiem że DT są pozajmowane ale one naprawdę są potrzebujące

_leśna_

Od: Wto sie 19, 2008 15:43

Post » Czw sie 04, 2011 14:50 Re: Schron Wro ! Max Gaśnie :( Pilnie DT !

O kurcze :? No to nie fajnie ... zaraz zmienie tytuł wątku i porozsyłam wieści.

EDIT: Jak byś dała radę zrobić fotki to założyłabym dla nich wątek zawsze to większy odzew
Ostatnio edytowano Czw sie 04, 2011 14:52 przez JaEwka, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

JaEwka

Post » Czw sie 04, 2011 14:51 Re: Schron Wro ! Max Gaśnie :( Pilnie DT !

A ktoś ostatnio przychodził w ogóle w sprawie adopcji ??
Obrazek

JaEwka

Post » Czw sie 04, 2011 15:09 Re: Schron Wro ! Pilne DT dla 7 4-tyg maluszków !!!!

Jakieś dzieci kocie idą do domów ale to i tak mało. Ale te koty szczególnie DT potrzebują bo one łażąc po sobie mokre są a wiadomo jak to jest z małymi. Dzisiaj już nawet mi uwagę nie fajną zwrócono że to tak nie może być i takie tam ble ble. Oczywiście tłumaczyłam że staram się dochodzić ile mogę ale NIE JESTEM W STANIE tylko przy nich stać. Pytałam wczoraj po znajomych ale też nie ma wolnego DT. Więc zagadałam o tym tutaj dzisiaj. Żal mi tych kotów wyjątkowo. Zdjęć niestety nie mam takich żeby można było je pokazać. Mam ale tylko przez klatkę, one się tak masakrycznie pchają do człowieka i chcą z niej wyjść że nie da się im otworzyć bo po prostu chcą wyjść a tym samym by mi powypadały. Pokażę tylko te co mam <były robione przed którymś sprzątaniem więc i za czysto też nie maja> Ja tam nawet nie mam kogo poprosić o to żeby je przypilnował jak ja będę robiła zdjęcia. Ja nawet nie mam czasu zrobić zdjęć do siebie na stronę bo za mało czasu a niestety nie codziennie mogę tam sobie posiedzieć do wieczora jak czasami siedze bo tez mam jakieś tam swoje obowiązki. Z małymi kotami jest tak że do każdej klatki trzeba nawet do 3 razy podejść i posprzątać a ludzie tego nie rozumieją i widzą tylko syf bo kot narobił i brudno a ja to tam chyba na tylku siedze przed telewizorem.

_leśna_

Post » Czw sie 04, 2011 15:25 Re: Schron Wro ! Pilne DT dla 7 4-tyg maluszków !!!!

A bo ludzie to by chcieli najlepiej koty na satynowych poduszkach i same kudłate :roll: Nie mogą zrozumieć że schronisko to nie hotel dla zwierząt...
Prześlij zdjęcia jakie masz
Obrazek

JaEwka

Post » Czw sie 04, 2011 15:29 Re: Schron Wro ! Pilne DT dla 7 4-tyg maluszków !!!!

Słuchaj uf uf właśnie rozmawiałam jeszcze z Małgorzatą D <wiadomo kto to :)> powiedziała że je wszystkie weźmie do siebie ! albo jutro albo w sobotę już na bank.

http://img827.imageshack.us/img827/1653/dscf3430.jpg

_leśna_

Post » Czw sie 04, 2011 15:44 Re: Schron Wro ! Pilne DT dla 7 4-tyg maluszków !!!!

O matko rzeczywiście masakra 8O wyglądają jak małe ufoludki :wink: Dobrze że je M.D zabierze :ok:
Ja po niedzieli idę z małą do weta dowiedzieć się czy już można zaszczepić jak tak to w końcu znów zacznę przychodzić.
Obrazek

JaEwka

Post » Czw sie 04, 2011 19:54 Re: Schron Wro ! Pilne DT dla 7 4-tyg maluszków !!!!

Małe brzydkie gżdyle, ani to przytulić, ani potarmosić ;) Dobrze, że pojadą do DT :)
Obrazek

Kruszyna

Od: Czw gru 13, 2007 22:32

Post » Czw sie 04, 2011 21:15 Re: Schron Wro ! Pilne DT dla 7 4-tyg maluszków !!!!

Mam wielkiego dola i jestem wsciekla jednoczesne. Pracuje na ul.Obornickiej na Targpiascie i jacys debile wymyslili sobie ze jak nie maja co zrobic z kotami to wyrzucaja je wlsnie tam :evil: najczesciej malutkie. W tamtym roku znalazlam jednego i chodzilam jak idiotka i pytalam sie czy ktos moze go przygarnac i udalo sie, jednak w tym roku spoznlam sie :( biedne malenstwo bialo czarne zostalo roznechane i zostalo juz same futerko :cry: normalnie sie poplakalam echhh :cry:
Plamka [']ObrazekPepe ObrazekObrazek
"Koty lubią muchy, a muchy lubią koty"

playbunny71

Od: Pon kwi 25, 2011 18:26

Post » Pt sie 05, 2011 9:16 Re: Schron Wro ! Pilne DT dla 7 4-tyg maluszków !!!!

playbunny71 pisze:Mam wielkiego dola i jestem wsciekla jednoczesne. Pracuje na ul.Obornickiej na Targpiascie i jacys debile wymyslili sobie ze jak nie maja co zrobic z kotami to wyrzucaja je wlsnie tam :evil: najczesciej malutkie. W tamtym roku znalazlam jednego i chodzilam jak idiotka i pytalam sie czy ktos moze go przygarnac i udalo sie, jednak w tym roku spoznlam sie :( biedne malenstwo bialo czarne zostalo roznechane i zostalo juz same futerko :cry: normalnie sie poplakalam echhh :cry:

:( :( :( :(

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Pt sie 05, 2011 11:22 Re: Schron Wro ! Pilne DT dla 7 4-tyg maluszków !!!!

playbunny71 pisze:Mam wielkiego dola i jestem wsciekla jednoczesne. Pracuje na ul.Obornickiej na Targpiascie i jacys debile wymyslili sobie ze jak nie maja co zrobic z kotami to wyrzucaja je wlsnie tam :evil: najczesciej malutkie. W tamtym roku znalazlam jednego i chodzilam jak idiotka i pytalam sie czy ktos moze go przygarnac i udalo sie, jednak w tym roku spoznlam sie :( biedne malenstwo bialo czarne zostalo roznechane i zostalo juz same futerko :cry: normalnie sie poplakalam echhh :cry:

:cry: :cry: :cry: :cry:
ech takie maluchy nie mają szans same, nie wiedzą że samochody to nic dobrego... :( :( ech ech
A kiedy pada deszcz Bezdomne koty mokną - Co zrobić masz, sam wiesz: W piwnicy otwórz okno. A kiedy szron się szkli, spod nóg i kół śnieg pryska Zamknięte uchyl drzwi, Zmarznięte wpuść kociska. Bo może być i tak: W twych grzechach zaczną grzebać, A kot - da łapką znak, Uchyli furtkę Nieba..

Magdalena424

Od: Czw paź 26, 2006 15:16

Post » Sob sie 06, 2011 16:02 Re: Schron Wro ! Pilne DT dla 7 4-tyg maluszków !!!!

Witam serdecznie,
Dzwoniła do mnie Pani z Wrocławia o naszego rudego Ferdzia, który pojechał już do siebie
Czy macie jakieś rude maluchy do oddania?
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Niteczka 1

Od: Nie lut 01, 2009 19:36

[poprzednia][następna]