Skorek jednooczek we własnym domu z Kazikiem

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie cze 26, 2011 10:52 Re: Skorek - 4 miesiące, 1 oczko - nie ma się gdzie podziać :(

Cudny, po prostu cudny na filmiku... :1luvu:
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Nie cze 26, 2011 10:53 Re: Skorek - 4 miesiące, 1 oczko - nie ma się gdzie podziać :(

Nie martw się, Skoreczku, nie wrócisz na ulicę! Już cioteczki o to zadbają :)
---------------------------------------------
Rysia i Tasia - moje wąsate słoneczka :)
Obrazek
Obrazek

Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji
(Mark Twain)

berushkaa

Od: Wto kwi 12, 2011 18:48

Post » Nie cze 26, 2011 10:58 Re: Skorek - 4 miesiące, 1 oczko - nie ma się gdzie podziać :(

berushkaa pisze:Bazyliszkowa, wysłałam pw :)

Bardzo dziękuję :1luvu:

Postaram się w najbliższym czasie wpaść do lecznicy - poobserwuję chłopaczka, pogadam z wetką, może już jest data zabiegu.

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Nie cze 26, 2011 11:07 Re: Skorek - 4 miesiące, 1 oczko - nie ma się gdzie podziać :(

berushkaa pisze:Nie martw się, Skoreczku, nie wrócisz na ulicę! Już cioteczki o to zadbają :)

:1luvu:

A Skorek naprawdę jest cudny, obejrzałam po parę razy "jego" filmiki. Zwykły, radosny chłopaczek. Niczego mu nie brakuje :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Nie cze 26, 2011 11:15 Re: Skorek - 4 miesiące, 1 oczko - nie ma się gdzie podziać :(

To może wstawcie Skorkowi kuwetkę do klatki? Dla malucha może być nawet plastikowe pudełko, takie jak do pakowania ciastek w marketach.
Inna sprawa, że kociaki naśladują starsze koty, więc w domu raczej nie powinno być problemu.
Koteczek jest prześliczny :1luvu:
Obrazek Obrazek
Sprawdź, czy kupujesz produkty firm prowadzących testy na zwierzętach: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=8&t=156138
http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=600483

alata

Od: Pt lis 19, 2010 1:25

Post » Nie cze 26, 2011 11:35 Re: Skorek - 4 miesiące, 1 oczko - nie ma się gdzie podziać :(

alata pisze:To może wstawcie Skorkowi kuwetkę do klatki? Dla malucha może być nawet plastikowe pudełko, takie jak do pakowania ciastek w marketach.

Klatka nie jest bardzo duża, obawiam się, że nim kotu zachciałoby się sikać albo kupciać, żwirek już dawno byłby wysypany z pudełka podczas zabawy.
Spytam w lecznicy, co o tym sądzą. I wetki, i techniczki są bardzo życzliwe.

Bazyliszkowa

Post » Nie cze 26, 2011 11:50 Re: Skorek - 4 miesiące, 1 oczko - nie ma się gdzie podziać :(

Bazyliszkowa pisze:Skorek ma w sobie naprawdę dużo uroku.
Ale trzeba spojrzeć na niego nie tylko oczami, ale i sercem...
Patrzę na inne koty ogłaszane na róznych portalach - słodkie, puchate kuleczki, bez żadnych wad fizycznych. Kto w takiej sytuacji wybierze kota bez oka...? :?

Ja mam Milenkę
i brałam ją wiedząc ,że nie widzi.
Wygląda to dziwnie,
czeka ją w przyszłości usunięcie jednego oka.
Oczy ma nieciekawe,
ale i tak jest kochaną koteczką.
Na pewno w schronisku nie była kotem do adopcji.
Też wzięłam ją z forum.
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Nie cze 26, 2011 12:01 Re: Skorek - 4 miesiące, 1 oczko - nie ma się gdzie podziać :(

Bazyliszkowa pisze:Skorek ma w sobie naprawdę dużo uroku.
Ale trzeba spojrzeć na niego nie tylko oczami, ale i sercem...
Patrzę na inne koty ogłaszane na róznych portalach - słodkie, puchate kuleczki, bez żadnych wad fizycznych. Kto w takiej sytuacji wybierze kota bez oka...? :?

Wybierze, wybierze :P takie koty często szybciej znajdują domki niż te puchate bez wad fizycznych. Dobrzy ludzie naprawdę patrzą sercem :!:

Skoreczku będziesz miał domek, nie martw się tak bardzo :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Od: Czw wrz 13, 2007 14:07

Post » Nie cze 26, 2011 12:04 Re: Skorek - 4 miesiące, 1 oczko - nie ma się gdzie podziać :(

zuzia96 pisze:Dobrzy ludzie naprawdę patrzą sercem :!:

Żeby jeszcze tylko czytali ogłoszenia...
Bo dotąd z ogłoszeń zero odzewu.

Bazyliszkowa

Post » Nie cze 26, 2011 12:35 Re: Skorek - 4 miesiące, 1 oczko - nie ma się gdzie podziać :(

Bazyliszkowa pisze:

Bo teraz taki okres, wakacje :( Ale w końcu odezwie się TEN najwłaściwszy domek, któremu powierzysz Skorka :D Kociak jest cudny i na 200% znajdzie swoje miejsce na ziemi. Tylko czasami trzeba trochę więcej czasu :wink:
(I mówię to ja, która szukała domu Liluni i w końcu została u mnie rezydentką :lol: Ale ostatnio miałam tymczaskę Balbinkę, która była u mnie 8 miesięcy i praktycznie żadnego odzewu na 180 ogłoszeń. Też byłam już zrozpaczona, że nikt jej nie chce, ale w końcu znalazła super domek. I teraz wiem, że warto było tyle czekać!)

Będzie dobrze :ok: :ok:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Nie cze 26, 2011 12:41 Re: Skorek - 4 miesiące, 1 oczko - nie ma się gdzie podziać :(

zuzia96 pisze: Kociak jest cudny i na 200% znajdzie swoje miejsce na ziemi. Tylko czasami trzeba trochę więcej czasu :wink:

Gdyby on był w DT, to bym się nie martwiła.
Ale on jest w lecznicy i nie może tam zostać długo...

Bazyliszkowa

Post » Nie cze 26, 2011 13:10 Re: Skorek - 4 miesiące, 1 oczko - nie ma się gdzie podziać :(

Bazyliszkowa pisze:
zuzia96 pisze: Kociak jest cudny i na 200% znajdzie swoje miejsce na ziemi. Tylko czasami trzeba trochę więcej czasu :wink:

Gdyby on był w DT, to bym się nie martwiła.
Ale on jest w lecznicy i nie może tam zostać długo...

DT też się znajdzie :ok: jak ktoś już wcześniej napisał, cioteczki nie dadzą mu zginąć :D a może już nawet jest coś na rzeczy? :ok:
Obrazek

Adoptuj. Nie kupuj.

zuzia96

Post » Nie cze 26, 2011 13:13 Re: Skorek - 4 miesiące, 1 oczko - nie ma się gdzie podziać :(

Bazyliszkowa pisze:

Znajdzie się domek znajdzie :ok: :ok: :ok:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Nie cze 26, 2011 13:24 Re: Skorek - 4 miesiące, 1 oczko - nie ma się gdzie podziać :(

Obrazek

DA RADĘ!
Też u mnie mieszka taka syjamkowata krówka, znaczy krówek :lol:
To taka rasa teraz powszechna chyba :wink:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Nie cze 26, 2011 13:25 Re: Skorek - 4 miesiące, 1 oczko - nie ma się gdzie podziać :(

no i bez lewego oczka , ale robi wrażenie zadowolonego z życia :D
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

[poprzednia][następna]