KOCIA CHATKA nieustannie kociaki szukają DS i DT

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 13, 2011 7:21 Re: KOCIA CHATKA "helouuuu" zapraszamy do kolejnej odsłony...

terenia1 pisze:Martyna już zapisuję :D
LISTA KOCIO IMPREZOWICZÓW 02.07.11R. już potwierdzone i czekam na dalsze potwierdzenia :D
1. Dorotka Wojciechowska
2. Iweta
3. ja
4. Jadzia i Wiesiu
5. Bogusia, Asia i narzeczony Asi :D
6. Mara S. i ewentualnie osoba towarzysząca
7. Alienor, Ala
8. *Martynka*
9. gosiakot
10. Pani Ela wetka
11. Ewa i Piotr (Filomen i wolontariusz)
12. Pani Wiesia
13. Cookie i Krzysztof
14. majencja
15. Całek i Małgosia
16. Beatka
17. MartynaP. +dziecię :D

A czy nie powinniśmy (raczej Ty Tereniu) zaprosić także wetek z Almavetu?

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Pon cze 13, 2011 7:59 Re: KOCIA CHATKA "helouuuu" zapraszamy do kolejnej odsłony...

Mara uczynila to Ewa
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek http://www.nadziejanadom.org
Tajger,Chrupka,Pela,Kapsel,Czaruś
Benek [*] Lucuś-Belmondo[*]

jadziaII

Od: Pt lip 04, 2008 21:39

Post » Pon cze 13, 2011 8:00 Re: KOCIA CHATKA "helouuuu" zapraszamy do kolejnej odsłony...

Teresa u nas prosze dopisac Maksia bez niego nie ma imprezy a zlaszcza dla Kory :lol:

jadziaII

Post » Pon cze 13, 2011 8:01 Re: KOCIA CHATKA "helouuuu" zapraszamy do kolejnej odsłony...

Tosia od wczoraj nic nie je nie za dobrze z nia wieczorem jedziemy do weta bo i tak miala byc dzis kontrola.

jadziaII

Post » Pon cze 13, 2011 8:25 Re: KOCIA CHATKA "helouuuu" zapraszamy do kolejnej odsłony...

jadziaII pisze:Mara uczynila to Ewa

I co - nie są zainteresowane?

Z Czandrą też nie najlepiej - odkąd bierze leki z 1 ogniska dziwnej skóry zrobiły się dwa :( Poza tym powinna mieć usunięte wszystkie zęby....

Mara S

Post » Pon cze 13, 2011 8:45 Re: KOCIA CHATKA "helouuuu" zapraszamy do kolejnej odsłony...

terenia1 pisze:Martyna już zapisuję :D
LISTA KOCIO IMPREZOWICZÓW 02.07.11R. już potwierdzone i czekam na dalsze potwierdzenia :D
1. Dorotka Wojciechowska
2. Iweta
3. ja
4. Jadzia i Wiesiu
5. Bogusia, Asia i narzeczony Asi :D
6. Mara S. i ewentualnie osoba towarzysząca
7. Alienor, Ala
8. *Martynka*
9. gosiakot
10. Pani Ela wetka
11. Ewa i Piotr (Filomen i wolontariusz)
12. Pani Wiesia
13. Cookie i Krzysztof
14. majencja
15. Całek i Małgosia
16. Beatka
17. MartynaP. +dziecię :D

potwierdziła też pani Monika z Almavetu z dzieckiem a nie wiem jak reszta pań

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Pon cze 13, 2011 8:55 Re: KOCIA CHATKA "helouuuu" zapraszamy do kolejnej odsłony...

MartynaP pisze:"moje" maluchy mają sie całkiem dobrze
ogólnie sa zdrowe,wesołe maja apetyty
potrzebuja imion bo niemoge cos nic wymyslic
zdjec nie bedzie niestety bo niemam aparatu-musze pozyczyc bo i tak do ogloszen trzeba

maluchy byly u weta czy one maja juz moze jakies ksiazeczki? zy pominac ta wizyte i zalozyc bedzie trzeba im nowe
i czy mam je wyadoptowac na swoje umowy adopcyjne czy na NnD?

Martynko to dobrze że maluszki zdrowe bo wiadomo jak czasami bywa z tymi kociakami schroniskowymi.
Do weta kociaki zawoził Piotrek, ale chyba zadnych książeczek im nie zakładano, a wyadoptować je możesz na swoje umowy gdyby coś.

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pon cze 13, 2011 8:59 Re: KOCIA CHATKA "helouuuu" zapraszamy do kolejnej odsłony...

A jeśli chodzi o imiona dla kociaków to sama też mam czasami z tym problemy :( może dziewczyny coś wymyślą :D

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pon cze 13, 2011 10:16 Re: KOCIA CHATKA "helouuuu" zapraszamy do kolejnej odsłony...

Mara S pisze:
jadziaII pisze:Mara uczynila to Ewa

I co - nie są zainteresowane?

Z Czandrą też nie najlepiej - odkąd bierze leki z 1 ogniska dziwnej skóry zrobiły się dwa :( Poza tym powinna mieć usunięte wszystkie zęby....

Mara a jakie leki bierze Czandra? Z zabiegami troche teraz problem, w kolejce też czeka Biedronek z paszczą do remontu a przypominam, że mamy debet -1500 zł na koncie. Trzeba szukać kasy, bazarki, ogloszenia, itp. :roll:

Filomen

Post » Pon cze 13, 2011 10:26 Re: KOCIA CHATKA "helouuuu" zapraszamy do kolejnej odsłony...

Filomen pisze: Mara a jakie leki bierze Czandra? Z zabiegami troche teraz problem, w kolejce też czeka Biedronek z paszczą do remontu a przypominam, że mamy debet -1500 zł na koncie. Trzeba szukać kasy, bazarki, ogloszenia, itp. :roll:

Czandra bierze Augumentin i Encortolon, dziś pojedziemy na kontrolę. Z zębami Czandra się nie śpieszy ale nie wiem czy nie pogarsza jej się też z tym zdrowym okiem (bo ponoć jest tam jakaś łuszczka)

Mara S

Post » Pon cze 13, 2011 11:08 Re: KOCIA CHATKA "helouuuu" zapraszamy do kolejnej odsłony...

terenia1 pisze:Dzięki Marlenko za poświęcenie :D
GRAFIK DYŻURÓW NA TYDZIEŃ OD 13.06.-19.06.2011
13.06. pon. rano Bona44 wie. Teresa
14.06. wt. rano Beatka wie.MaraS.
15.06. śr. rano Asia i Bogusia wie. MaraS.
16.06. czw.rano brak wie. Ct8ookie
17.06. piat rano Bona44 wie. Teresa
18.06. sob. rano Cookie. brak
19.06. niedz. Dorotka wie. brak

to my Wiesią w czwartek rano :)

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Pon cze 13, 2011 11:18 Re: KOCIA CHATKA "helouuuu" zapraszamy do kolejnej odsłony...

terenia1 pisze:
Cookie1706 pisze:
małe maluszki napojone strzykawką, mamusia nakarmiona :catmilk:

Marlenko a czy kotka karmi małe, i w jakiej one są formie? kurcze bo jak przestanie je karmić to będziemy miał poważny problem :? obserwujcie kociaki uważnie - kurcze chyba mamy gdzieś w kociarni wagę, nie wiem czy nie trzeba by ich ważyć tjak nie codziennie to co dr ugi dzień i patrzeć czy przybierają na wadze :?:
Jak tylko któraś zauważy coś nie tak to natychmiast alarmować, :!:

tereniu ja prznosiłam wagę dostaliśmy ją z przychodni Alaskan widziałam ją w szafce z wityną na dole po lewej stronie jest w białym pudełku firmowym royal canin

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Pon cze 13, 2011 11:48 Re: KOCIA CHATKA "helouuuu" zapraszamy do kolejnej odsłony...

Tak waga jest ostanio ja widzialam w szafce w bufecie tam gdzie sa zielone podklady.
Tam w tyle.

jadziaII

Post » Pon cze 13, 2011 13:21 Re: KOCIA CHATKA "helouuuu" zapraszamy do kolejnej odsłony...

Mania karmi maluchy niestety nie ma na tyle mleka.Jedna listwa mlekowa jest bez mleka,a w drugiej tylko dwa sutki są czynne i to prawie puste.
Resztkę mleka wypija biologiczna córeczka Mani, bo kotczka jest większa. Dziś wyglądała na pojedzoną i szczęśliwą,świetnie się bawiła .Natomiast mała pręguska głodna.Dziś przy mnie z wilczym apetytem wyjadała z Mani miski mokre jedzenie.
Nie wiem czym koty są karmione, ale może Mani warto dawać lepsze jedzenie,tym bardziej że malutka pręguska podjada z jej miski?

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pon cze 13, 2011 14:05 Re: KOCIA CHATKA "helouuuu" zapraszamy do kolejnej odsłony...

Jest Animonda można dawać i Maniusi i dzieciom, postaram sie dziś podjechać do chatki i odrobaczyć Smołę i resztę towarzystwa, tylko licze na pomoc Teresy 8)
może kupię mleczko, jest też chyba convalescence, mozna dawać maluchom

Filomen

[poprzednia][następna]