becia_73 pisze:Przyłączam się do prośby Asi (Fundacji KOT) i chociaż wiem,że w tym miesiącu jest ogromna konkurencja...bardzo proszę o głosy..
To dla nas być albo nie być...dosłownie..
Moderator: Estraven
becia_73 pisze:Przyłączam się do prośby Asi (Fundacji KOT) i chociaż wiem,że w tym miesiącu jest ogromna konkurencja...bardzo proszę o głosy..
To dla nas być albo nie być...dosłownie..

[b]
[b]

Musze regularnie brać leki ( po których tyję, ale... będę piękna, gruba i zdrowa 
 ) i już będę chyba musiała do menopauzy, ale za to najprawdopodobniej obędzie się bez ran ciętych co najmniej do menopauzy, a może i wcale nie będzie potrzebna operacja, bo pani doktor powiedziała, że to się może wyciszyć po menopauzie. To, że jeszcze dysponuję własną macicą zawdzięczam wyłącznie siostrze majencji, która mnie uświadomiła, że fakt, iż jeden rzeźnik chce mnie pociąć, nie oznacza, że tak musi być. Ja już miałam termin operacji wyznaczony, a ona mnie za grzywę wyciągnęła... 

no to ci pewnie...łyso?pomponmama pisze: tam nie mam grzywy - prostuję dla dociekliwych, bo was cholery znam)

Jest z ciebie bardzo ale to bardzo dobra dusza  

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 43 gości