"Uśpijcie ją, bo przynosi mi pecha". DS :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 02, 2011 20:10 Re: "Uśpijcie ją, bo przynosi mi pecha". Błagalna prośba o DT...

Satoru pisze:Słuchajcie, nie wiem co myslec. Dzwoniła KOLEJNA osoba spod łodzi, z domku jednorodzinnego, z wychodzącym kotkiem, ktory nie jest wykastrowany, tym razem był to pan, też ogłoszenie z NK. Mam wrażenie, że to osoby z jednego domu dzwoniły albo za duzo kryminalow czytam.

Bardzo dobrze, że czytasz.. :twisted:
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Pon maja 02, 2011 20:15 Re: "Uśpijcie ją, bo przynosi mi pecha". Błagalna prośba o DT...

To może przedadopcyjna?

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Pon maja 02, 2011 20:17 Re: "Uśpijcie ją, bo przynosi mi pecha". Błagalna prośba o DT...

to jest doskonała mysl!

kto móglby w okolice Pabianic podjechac? Ja jutro zadzwonie do obojga. Mysle, ze szybko sie dowiemy o co chodzi:D
Filemon, Nuteńka [*] kocham na wieki....
Franuś [*] w moim serduszku na zawsze
Dzwoneczku [*] Kochanie, pamiętam...
Bokiruniu [*] dziękuję...
Obrazek
Obrazek

Satoru

Od: Czw sie 21, 2003 13:32

Post » Pon maja 02, 2011 20:26 Re: "Uśpijcie ją, bo przynosi mi pecha". Błagalna prośba o DT...

Słuchajcie, przed chwilą zadzwoniła do mnie znowu ta pani. Że ona już czytała komentarze, że ludzie pytają ją o tego kota i chciałaby już zdjęcia pokazać. Że ona już by tego kota chciała mieć.

Zapytałam o wizytę przedadopcyjną. Pani zdziwiona, że co, ktoś bedzie przeprowadzać testy z posiadania kota? Mówię, że nie, ktoś po prostu porozmawia, opowie o tym, jak najlepiej przystosować domek dla kotka, jak postępować z taką trudną koteczką itd a pani na to PROSZĘ PANI, JA WIEM BO JA OGLĄDAM PROGRAMY!

Po prostu przewrócę się zaraz.
Obrazek
Obrazek

Satoru

Post » Pon maja 02, 2011 20:45 Re: "Uśpijcie ją, bo przynosi mi pecha". Błagalna prośba o DT...

Spuść ją na drzewo!
A do tego Pana do Pabianic to może można kogoś podesłać? Zapytaj, czy się zgodzi na przedadopcyjną. A z Pabianic jest chyba Kasia86 tylko nie wiem czy zmorotyzowana.

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Pon maja 02, 2011 21:04 Re: "Uśpijcie ją, bo przynosi mi pecha". Błagalna prośba o DT...

8O ciekawe , co wpłynęło na właścicielkę koteczki. Pełnia? Nów? :roll: I co z drugą kotką którą ma, też niedługo wyleci? Może trzeba szykować następny tymczas...

Te wychodzące domki z niekastrowanymi kocurami ja bym sobie natychmiast odpuściła. Będziecie sie potem bały i zastanawiały, czy kotki nie wypuścili, czy jeszcze żyje i w ogóle. To nie sztuka znaleźć dom byle jaki ale szybko, ważne,żeby kici było dobrze i bezpiecznie.
Obrazek http://www.facebook.com/TOP.INNI?ref=pb
milczenie jest srebrem, a mruczenie - złotem...

Szenila

Od: Pt gru 03, 2010 18:24

Post » Pon maja 02, 2011 21:06 Re: "Uśpijcie ją, bo przynosi mi pecha". Błagalna prośba o DT...

Napisałam już do zorientowanej w okolicy osoby, aby dowiedzieć się, czy to nie sa jakies znane osobistosci w tych rejonach :roll:
Obrazek
Obrazek

Satoru

Post » Pon maja 02, 2011 21:16 Re: "Uśpijcie ją, bo przynosi mi pecha". Błagalna prośba o DT...

Dalam ogloszenie na szwajcarskim forum.
Ciastusiu i Haskellku [*]

Discordia

Od: Nie sie 12, 2007 12:34

Post » Pon maja 02, 2011 21:34 Re: "Uśpijcie ją, bo przynosi mi pecha". Błagalna prośba o DT...

przegryzłam się przez wątek
To nie kotka przynosi pecha, to ona sama miała pecha, że trafiła na taką panią :( Jeżeli to choroba psychiczna no cóż - choroba nie wybiera, szkoda tylko kota :(

Do tych domów to tak ostrożnie bym się odniosła, ale domek wychodzący, niekastrowany kot......... tez mi się zapala czerwona lampka

Kciuki za kotunię trzymam, śliczna jest :ok: :ok: :ok: :ok:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Pon maja 02, 2011 21:52 Re: "Uśpijcie ją, bo przynosi mi pecha". Błagalna prośba o DT...

Ja też nie oddałabym kociny do tych domów wychodzących. :ok: :ok: :ok: :ok: za koteczkę.
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Pon maja 02, 2011 21:54 Re: "Uśpijcie ją, bo przynosi mi pecha". Błagalna prośba o DT...

sluchajcie, ponoc na fb i nk cos sie dzieje, ktos zna wlascicielke tej kotki? moze ktos zerknac?nie mam tam kont.
Obrazek
Obrazek

Satoru

Post » Pon maja 02, 2011 21:58 Re: "Uśpijcie ją, bo przynosi mi pecha". Błagalna prośba o DT...

U mnie na FB cisza, ale dużo ludzi udostępniło :roll:
Psotka 23.02.2009 - 8.04.2015 [*]
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=88961

ObrazekObrazek

Amanda_0net

Od: Pon mar 13, 2006 20:56

Post » Pon maja 02, 2011 22:00 Re: "Uśpijcie ją, bo przynosi mi pecha". Błagalna prośba o DT...

Na FB ktoś pisze, że kotkę adoptowała Pani z nk 8O - to chyba nadmiar optymizmu ... Satoru, mam coś napisać?

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Pon maja 02, 2011 22:02 Re: "Uśpijcie ją, bo przynosi mi pecha". Błagalna prośba o DT...

ja pierdykam... !@#$%

wez cos neutralnego napisz, ze jeszcze nie bylo wizyty adopcyjnej, ostateczna decyzja nie podjeta, ze ktos na razie zglosil jedynie chec, no wymysl cos, wierze w Ciebie ! :twisted:
Obrazek
Obrazek

Satoru

Post » Pon maja 02, 2011 22:03 Re: "Uśpijcie ją, bo przynosi mi pecha". Błagalna prośba o DT...

:?:
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

[poprzednia][następna]