Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lutra pisze:może to zwykły brud. ucho jest ciepłe? drapie je? strzyże nim?
miszelina pisze:Ona na grzyba szczepiona. Może świerzbowiec? Kup na razie dr Seidla i przeczyść jej. Jeśli po kilku dniach wydzielina pojawi sę ponownie, to może być niestety ten pasożyt.
miszelina pisze:O ile dobrze pamietam, to Stalka ma jechać na dniach na szczepienie i oglądanie ząbków. Może i ucho, i policzek załatwić przy tej okazji? A do tej pory przemywać.
Annazoo pisze:miszelina pisze:O ile dobrze pamietam, to Stalka ma jechać na dniach na szczepienie i oglądanie ząbków. Może i ucho, i policzek załatwić przy tej okazji? A do tej pory przemywać.
Dobrze
miszelina pisze:Annazoo pisze:miszelina pisze:O ile dobrze pamietam, to Stalka ma jechać na dniach na szczepienie i oglądanie ząbków. Może i ucho, i policzek załatwić przy tej okazji? A do tej pory przemywać.
Dobrze
Tylko przypomnij Robertowi, jak będzie ją od Ciebie brać. Bo on ma strarrrasznie duzo na głowie.
wildhoney pisze:To ja se zanaczę nowy wątek.
ps. _namida_, czemuś Ty takie śmieszne kt ustawiła na takie dobra??
_namida_ pisze:Ja bym kupiła dla Stalki do uszu raczej Otifree, płyn dr Seidla ma w składzie mentol, który drażni ucho, jeśli jest tam jakikolwiek stan zapalny, tak poleciła mi dr Duda dla Krówka. Otifree można zakropić ucho, wymasować i pozwolić kotu samemu wytrzepać, nie zalega w uchu.wildhoney pisze:To ja se zanaczę nowy wątek.
Sama nie wiem, pewnie dlatego, że jestem totalnie spłukana.
_namida_ pisze:wildhoney pisze:To ja se zanaczę nowy wątek.
Sama nie wiem, pewnie dlatego, że jestem totalnie spłukana.
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 532 gości