Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
irazone pisze:nie,na szczęście nie aborcyjna. tak mówili w TOZie,że jutro można ją wypuścić, ale zastanawiałam się czy to nie za wcześnie.
irazone pisze:Kotencjo Alvaro Fernandez Diabellisssimo
Uploaded with ImageShack.us
tutaj:
nie dziecko dręczy kota,ale kot obgryza dziecko
szamanko
irazone pisze:dzisiaj opadły mi całkiem ręce i poczułam się jak przekłuty balonik.
kilkukrotnie miałam sytuację z klatką pułapką, że ginęło z niej żarcie, ale klatka była pusta i zamknięta. zastanawiałam się jak te kocie cwaniaki to robią...
to się dowiedziałam.
sąsiadka je wypuszczała jak przyuważyła przede mną.
i miałam dziś wielką wojnę, że "wywożę koty do schroniska". że jak mogę. koty tu są potrzebne.
na nic tłumaczenia, że je wożę do sterylizacji i wypuszczam-tak jak złapałam we własnym ogrodzie dobę później.
dzisiaj złapałam kolejną kotkę i po wielkiej awanturze zostałam zmuszona do wypuszczenia jej na wolność...bez sterylki.
dostałam zakaz od sąsiadów z ulicy łapania i sterylizowania kotów, bo...tu są szczury i koty są potrzebne.
i nikt nie widział,żeby którykolwiek kot wrócił-ale widziano,że wywożę, więc kłamię...
i co?...
za miesiąc znów u mnie w ogrodzie się gówniarze urodzą i któraś kocica je zostawi? wystarczająco się napatrzyłam na malutkiego kota w zimie na śniegu.
koszmarne, zacofane zaściankowe pogodno.
wyć mi się chce
Tajemniczy Wujek Z. pisze:Żmija tak łatwo się nie poddaje! Weźże zrób porządną awanturę tym tępakom.
irazone pisze:Tajemniczy Wujek Z. pisze:Żmija tak łatwo się nie poddaje! Weźże zrób porządną awanturę tym tępakom.
chętnie bym zrobiła jazdę na czym świat stoi, ale nie stać mnie na wstawianie ciągle nowych szyb do auta i wymienianie kół i wentyli-a już tu miałam parę razy takie dziwne "zdarzenia" co zaowocowało zamontowaniem kamery monitoringowej skierowanej na moje auto-i mam spokój.
zaścianek normalnie.
nieludzkie jest "wywożenie i sterylizowanie" przeze mnie kotów, ale jak się rodzą po ogrodach-to sąsiadka sama mówiła,że jej mąż ślepe woził do usypiania. to już jest ludzkie...
banda hipokrytów o za ciasnych głowach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], luty-1 i 88 gości