PAKT CZAROWNIC XXIII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob mar 12, 2011 0:03 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Wróciłam :mrgreen:
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Sob mar 12, 2011 7:20 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Witam świeżą krew :mrgreen:

A ja dzisiaj miałam ochotę ubić moje kochane bure kociątko (Beeju)...
rozumiem, że w dni robocze wstaję w środku nocy (wychodzę z domu o 6, wstaję o 5, choć z wielkim trudem.... niestety trzeba zarabiać na chrupki, weta, a i czynsz by wypadało zapłacić :roll: )

Ale obudzenie mnie o 6 w sobotę w jedyny dzień, kiedy mogę pospać to już pod znęcanie podchodzi :evil:

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Sob mar 12, 2011 8:39 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Tiaaaa... łączę się w bólu. :evil: Ja dzisiaj też zostałam o 7 w nocy, bestialsko zerwana przez Pompona z najlepszego snu, choć mam dzisiaj wolne i mogę sobie wreszcie pospać :evil: Drań jeden miauczał i jęczał pod drzwiami, drapał i olewał moje "psik" oraz "a pójdziesz cholero!" W końcu rzuciłam w drzwi kapciem, to się zdziwił i jakieś 10 minut zastanawiał co dalej zrobić. A potem zaczął od nowa :?
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Sob mar 12, 2011 9:26 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

e tam.. narzekacie..
a one chcą tylko być przytulane i głaskane..

piękny dzień wstaje, wyjście rano o 7.00 z psem - bezcenne..
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Sob mar 12, 2011 9:32 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Witajcie Czarowne

Przed siódmą mnie obudzono wrrrrrrrrr czy 7 rano to pora do włączania prania w pralce która tańczy i łomocze podczas wirowania ......

Jak ktoś się wyspał to wszyscy muszą na równe nogi się zrywać......... Po 22 też się superowo pierze ....... :evil: :evil:

edit: nerwy do konserwy i na eksport
Ostatnio edytowano Sob mar 12, 2011 12:08 przez Etiopia, łącznie edytowano 1 raz
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Sob mar 12, 2011 9:55 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

dolabra pisze:e tam.. narzekacie..

ano narzekam...
mam w miesiącu 3-4 dni, kiedy mogę pospać dłużej niż do 7, a ok 8 dni, kiedy mogę spać dłużej niż do 5... a jako typowa sowa, w dodatku chronicznie niewyspana i przemęczona... :(

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Sob mar 12, 2011 10:03 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

mam tak samo, wstawanie o 4.50..
ale jest piękny dzień i idzie wiosna :D
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Sob mar 12, 2011 12:33 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Nie narzekajcie :evil: mię dzisiaj o 6.00 rano obudziła Ludzka Rzyć bo.... ma katarek od 4 dni i chciała być pierwsza przyjęta :evil:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Sob mar 12, 2011 12:55 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Dołączę do narzekających :mrgreen: Jak mnie wczoraj coś jeb....o między łopatkami w okolicy kręgów to dzisiaj jestem sztywna od pasa w górę. Ani się w aucie obejrzeć, ani odwrócić :roll: Tak to jest, jak stara baba narzuci zbyt duże tempo - życie pisze inne scenariusze, a rzyć prosi o zwolnienie bo nie nadąża :mrgreen:
Pracuję sobie dzisiaj, nadrabiam zaległości .

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Sob mar 12, 2011 13:17 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Witam stare i nowe mietły w nowym wątku (jak zwykle spóźniona :wink:)

Może, żeby Was dodatkowo nie irytować w ten piękny wiosenny dzionek, nie powinnam się przyznawać, że w końcu dziś udało mi się wyspać :ryk:

brynia

Od: Sob paź 16, 2010 12:55

Post » Sob mar 12, 2011 13:19 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

A to ja nie wpiszę się w ogólne malkontenckie tendencje i napiszę (prawdopodobnie wzbudzając głęboką zawiść wśród Czarownic), że mój Anioł-Nie-Kot nigdy, ale to nigdy nie budzi mnie przed budzikiem, choćby ten był nastawiony na 10.00 :twisted: Dodam, że śpimy w jednym pokoju! :mrgreen:

Pasibrzucha

Od: Sob lis 06, 2010 10:32

Post » Sob mar 12, 2011 13:22 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Pasibrzucha pisze:A to ja nie wpiszę się w ogólne malkontenckie tendencje i napiszę (prawdopodobnie wzbudzając głęboką zawiść wśród Czarownic), że mój Anioł-Nie-Kot nigdy, ale to nigdy nie budzi mnie przed budzikiem, choćby ten był nastawiony na 10.00 :twisted: Dodam, że śpimy w jednym pokoju! :mrgreen:

...ale za to (żeby Was pocieszyć, że wclae mi tak dobrze nie jest) jak już wstałyśmy, to uwaliła qpala, wdepnęła w niego przy zakopywaniu i zanim zdążyłam ją złapać, opieczętowałą mi całe mieszkanie... :roll:

Pasibrzucha

Od: Sob lis 06, 2010 10:32

Post » Sob mar 12, 2011 13:24 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Pasibrzucha pisze:A to ja nie wpiszę się w ogólne malkontenckie tendencje i napiszę (prawdopodobnie wzbudzając głęboką zawiść wśród Czarownic), że mój Anioł-Nie-Kot nigdy, ale to nigdy nie budzi mnie przed budzikiem, choćby ten był nastawiony na 10.00 :twisted: Dodam, że śpimy w jednym pokoju! :mrgreen:

Witaj :D
Mnie również moje 2 koty nie budzą. Z Tymczasem jest różnie, zdarza się bowiem, ze mi nogi pod kołdrą zasika . Ale większość poranków wolnych od pracy mam suchych i bez pobudki.

Bolkowa

Od: Pon gru 03, 2007 20:29

Post » Sob mar 12, 2011 13:29 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

jasdor pisze:Ja to juz wogóle z tyłu, nawet nie próbuję nadążyć :mrgreen: za duże zamieszanie z kotami :kotek: Dlaczego człowiek musi tracic czas na spanie :conf:
Nowy kocio z nową Dużą sliczne som :1luvu:
Żegnajcie Siostry, idę się dobić :mrgreen:

jasdor pisze:Dołączę do narzekających :mrgreen: Jak mnie wczoraj coś jeb....o między łopatkami w okolicy kręgów to dzisiaj jestem sztywna od pasa w górę. Ani się w aucie obejrzeć, ani odwrócić :roll: Tak to jest, jak stara baba narzuci zbyt duże tempo - życie pisze inne scenariusze, a rzyć prosi o zwolnienie bo nie nadąża :mrgreen:
Pracuję sobie dzisiaj, nadrabiam zaległości .

Trzeba było się nie iść i nie dobijać :ryk:

Ja od rana tez mam wesoło. Sąsiad mi się zza płota wprowadza więc do 2 w nocy szalał przy otwartych oknach z wiertarką, potem z odkurzaczem, potem znów wiertarką i znów odkurzaczem. Pies jego standardowo wył - no ale teraz to i on pozna uroki prób spania z psem który noc w noc wyje i skacze po budzi wydając przy tym dźwięki niczym dudnienie tamtamów. Padłam więc po 2 aby od 6.00 rano wycie brnących w błocie i trąbiących na siebie dostawczaków z serią mebli i ciemadanów sąsiada wybudziło mnie z cudnego snu :evil:. "Z lekka" wkur...wstałam, załączyłam pralkę, wyczesałam koty, wysprzątała i wydezynfekowałam kuwetę oraz wyszorowałam na tip top łazienkę. Tyle przynajmniej mogłam aby nie obudzić reszty śpiącej rodzinki. Teraz nadal mam jakiegoś wkurwa i pomimo wypucowania całego piętra zabieram się za szorowanie szczoteczką płytek na parterze (szczoteczką nie do zębów dodam..) :!:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Sob mar 12, 2011 13:30 Re: PAKT CZAROWNIC XXIII

Bolkowa pisze:

Witaj :D
Mnie również moje 2 koty nie budzą. Z Tymczasem jest różnie, zdarza się bowiem, ze mi nogi pod kołdrą zasika . Ale większość poranków wolnych od pracy mam suchych i bez pobudki.

No to witam w klubie nie budzonych przez koty :piwa: Moje grzecznie czekają aż sie podniosę z wyrka i idą przede mną do kuchni. Dajemy jedzonko, robimy kawkę, idziemy do pokoju na fotel, a kociszcza na kolanka :mrgreen: To taki poranny rytuał

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

[poprzednia][następna]