Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Pomóż.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 25, 2011 11:29 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Obrazek

Wioruś Kochana. :D

Najlepszego ode mnie. :D Zdrówka, Zadowolenia, Miłości, Spełnienia Marzeń. :D :1luvu: :D
Proszę o wsparcie i udostępnianie zbiórki:

https://pomagam.pl/100kotow

iza71koty

Od: Sob sie 30, 2008 17:27

Post » Pt lut 25, 2011 11:40 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

iza71koty pisze: Szukam chętnej Osoby do zamieszczenia zdjęć . Chciałam dzisiaj trochę porobić kociakom.Będę wdzięczna za Pomoc. :wink: [/b]

Iza jak będziesz mogła zrób KARMELKOWI :kotek: w zbliżeniu-jest taki podobny/a do mojego KACPERKA :kotek:
Z góry dziękuję :mrgreen:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Pt lut 25, 2011 11:46 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Dziękuje kochani za życzenia :1luvu:

Izka dawaj te zdjęcia
Ja jestem ukiszona w domu ze względu na ten cholerny alarm, także mam sporo czasu :ok:

wiora

Od: Czw sty 24, 2008 0:19
Lokalizacja: leszno:) /Baile Atha Cliath/Malta-Ibi patria, ubi bene

Post » Pt lut 25, 2011 11:50 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

wiora pisze:Dziękuje kochani za życzenia :1luvu:

Izka dawaj te zdjęcia
Ja jestem ukiszona w domu ze względu na ten cholerny alarm, także mam sporo czasu :ok:

PODZIĘKOWANIA PRZYJĘTE- TERAZ POLEWAJ
:piwa: :ryk: :ryk: :ryk:

welina

Post » Pt lut 25, 2011 11:50 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Obrazek

WIORA ....wszystkiego naj,naj,najlepszego .
Majeczka Moja Kochana Gwiazdka* 05.05.2010[*]Spij Słoneczko.

MYSZKA 16-01-2013[*] ŻEGNAJ KOTECZKO

serum

Od: Nie lut 28, 2010 11:03

Post » Pt lut 25, 2011 11:53 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

welina pisze:
wiora pisze:Dziękuje kochani za życzenia :1luvu:

Izka dawaj te zdjęcia

PODZIĘKOWANIA PRZYJĘTE- TERAZ POLEWAJ
:piwa: :ryk: :ryk: :ryk:

Z reguły nie pijam :wink: Ale dzisiaj... :twisted:
:piwa:

Dzieki Serum :wink:

wiora

Post » Pt lut 25, 2011 12:08 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

welina pisze:
iza71koty pisze: Szukam chętnej Osoby do zamieszczenia zdjęć . Chciałam dzisiaj trochę porobić kociakom.Będę wdzięczna za Pomoc. :wink: [/b]

Iza jak będziesz mogła zrób KARMELKOWI :kotek: w zbliżeniu-jest taki podobny/a do mojego KACPERKA :kotek:
Z góry dziękuję :mrgreen:

Karmelkowi? masz na mysli J.P. tak? Dzisiaj mu nie zrobię. Karmie tam o zmroku.Ciemnica jest. :| Chcę zrobić tam, gdzie mogę w ciągu dnia, bo jest trochę słońca. Kociaki wtedy ładnie wychodzą na zdjęciach. :wink:

Wioruś zdjęcia dopiero muszę zrobić, jak pójde karmić.Dziękuje Ci. :D :1luvu:

iza71koty

Post » Pt lut 25, 2011 12:10 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

ok w weekend tez moge powstawiać :ok:

wiora

Post » Pt lut 25, 2011 12:22 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

TAK J.P. JAKOŚ DZIWNIE BRZMI -KARMELEK ŁADNIEJ I DO TEGO SŁODKO :lol: :lol: :lol:-do schrupania ....mniam ..... :smiech3:
( a tak na marginesie ,co to za szyfr J.P.)

welina

Post » Pt lut 25, 2011 13:30 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

welina pisze:TAK J.P. JAKOŚ DZIWNIE BRZMI -KARMELEK ŁADNIEJ I DO TEGO SŁODKO :lol: :lol: :lol:-do schrupania ....mniam ..... :smiech3:

J.P - oczywiscie Jaśnie Pan :wink:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Pt lut 25, 2011 15:13 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Willow_ pisze:
panikota pisze:Jestem razem z banerkami :mrgreen:
Musiałam wywalić te z kodem z programu skracającego linki tiny.cc, bo z jakichś przyczyn odrzuca miau,...

Osobiście polecam do skracania http://goo.gl - miejsce w podpisie ważna rzecz, więc ja oprócz adresu wątku skracam też link do samego banerka :twisted:
I wygląda to wtedy tak (najmniejszy banerek w moim podpisie):
Kod: Zaznacz cały
[url=http://goo.gl/22Axs][img]http://goo.gl/hdfhX[/img]

To nie są moje banerki, ja im kiedyś tylko zmieniłam link do wątku na skrót, który mogę teraz podmieniać i nie ma konieczności zmiany kodu. Z samymi banerkami nie chcę się panoszyć bo nie moje, zresztą ważna jest wielkość obrazka, a nie długość samego kodu. http://goo.gl znam, ale tam nie ma możliwości logowania, która jest dla mnie kluczowa przy produkcji większej ilości banerków, daje możliwość zmian bez konieczności zmiany kodu, to wygodne :mrgreen:
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Pt lut 25, 2011 16:47 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Zapraszam na bazarek dla koteczków, jak coś tam źle zrobiłam to powiedzcie mi żeby mi tego nie usunęli :mrgreen:
viewtopic.php?f=20&t=124665&p=7140261#p7140261
Obrazek

sennaewa

Od: Czw sty 31, 2008 23:15

Post » Pt lut 25, 2011 18:49 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

panikota pisze:zresztą ważna jest wielkość obrazka, a nie długość samego kodu.

No nie do końca ... rozmiar jak zwykle się liczy :twisted: ale liczba znaków w podpisie też jest ograniczona :mrgreen:
panikota pisze:http://goo.gl znam, ale tam nie ma możliwości logowania, która jest dla mnie kluczowa przy produkcji większej ilości banerków, daje możliwość zmian bez konieczności zmiany kodu, to wygodne :mrgreen:

No aż tak zaawansowana w robieniu banerków nie jestem - nie wiedziałam o takiej funkcjonalności :)

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Pt lut 25, 2011 22:48 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Witam Dziewczyny. Długo nie zawitam , bo weszłam kilka minut temu. Zmęczona jestem okrutnie a czeka mnie jeszcze sprzatanie. :| Musiałam coś zjeśc szybko, bo nie jadłam cały dzień dzisiaj. :|

Weszłam do altanki i myślałam ze mnie wyrzuci. :| Potworny zapach.Miałam juz jakieś dziwne najgorsze skojarzenia i dopiero jak zaczełam sprzątać, zauważyłam o co chodzi. :roll:

Pod łąwą jakiś kot zwymiotował. I to tak okropnie ze sama mnie odrzucało, jak to sprzątałam. Myslałam ze nie dam normalnie rady. Myśle ze to Oczko. On łazi, szwęda sie. Jak weszłam do altanki to Zuzia, Myszka i Balbinka zabrały sie za jedzenie. Oczko leżał tak dziwnie na fotelu i nawet głowy nie podniósł. Nie wiem, kto tak koty uraczył....ale nie było to moje jedzenie na pewno.

Nagrzałam bardzo solidnie w środku. Posprzatałam ,co było pod ławą.Nie miałam wody to chociaz przemyłam panele płynem do szyb.Posprzatałam kuwetkę i jak weszłam ,to juz było normalnie. Używam tam świec zapachowych ,wiec jak jest czysto to w środku jest normalny miły zapach.
Zreszta muszę powiedziec, ze odkad odeszły te starsze koty, które chorowały i niestety jak Kuleczka, juz robily pod siebie, w altance od dłuzszego czasu jest porzadek. I widzę ze koty go pilnuja.
Przetrzepałam i poprawiłam posłanka, koce. Wkradła sie ukradkiem Sówka. :D Zajeła swoje miejsce. Myszka jak zwykle na pufie. :D Zuzia musiała sie najeśc do oporu. :D Ona to taka trochę nie przyzwoita je. Wyglada jak prawdziwa dama, a je jak mały prosiaczek. Kiedy juz się naje, siada i beka. :mrgreen: No tym mnie rozwala do końca! :ryk:
Timorka nie ma. :| Myślę że zapadł w sidła miłości. :roll: Przynajmniej taka mam wielka nadzieję i bardzo licze ze wróci. Wołam, szukam.Czekam.Balbinka dziś juz prawie biegała. :D Dostała kolejną dawkę leku. I musze przyznać ze ten ludzki lek mnie zadziwia i szokuje coraz bardziej swoja prostota a zarazem skutecznościa.
Miałam w domu u Malinki początki kk. Podałam jej kilka razy Unidox i jak reką odjał. Balbinka dostała dwie dawki i prawie juz biega. Rekinek miał łapkę potwornie pogryzioną i też na poczatku dostawał inny lek a potem mu zmieniłam własnie na Unidox, bo mierne były wczesniejsze efekty.I wszystko pieknie sie zagoiło. teraz biega jak by nigdy nic się nie stało. I co najwazniejsze. To lek łagodny. Skuteczny.Nie tak silnie skoncentrowany jak chociazby Shotapen, który po dłuzszym stosowaniu, powoduje uaktywnienie sie grzybicy u słabszych kociat.Moge sie mylic ale w przypadku kk stosowanie Unidoxu dało lepsze efekty niz stosowanie typowego zwierzęcego Enriobiofloxu.Unidox jest słodki w smaku. Nie ma problemu z podaniem. Kot rzadko go wypluwa przy umiejętnym podaniu. Nigdy sie nie ślini.Unidoxem wyciagnełam Zive a była juz w fatalnym stanie.Unidoxem i betaglukanem. Kociak się juz zataczał. A teraz śmiga aż milo popatrzeć. :D

iza71koty

Post » Pt lut 25, 2011 22:53 Re: Widzę,Czuję.Mam Duszę i Serce.Nas kotów jest wiele.Zima.II

Iweta pisze:
welina pisze:TAK J.P. JAKOŚ DZIWNIE BRZMI -KARMELEK ŁADNIEJ I DO TEGO SŁODKO :lol: :lol: :lol:-do schrupania ....mniam ..... :smiech3:

J.P - oczywiscie Jaśnie Pan :wink:

Ha. :D No nie całkiem. :D Imię J.P. to projekt Opiekunki Wirtualnej. Opiekunka miała kiedyś pod opieka naszego wielkiego pięknego Rudzielca. Nazywał się Płomyczek. Niestety zginał tragicznie w biały dzień, zabity przez samochód. :cry: Kot był z nami wiele lat. Wówczas Opiekunka wzięła pod opiekę drugiego rudego kotka. J.P. to skrót od Juniorek Płomyczek. :D

iza71koty

[poprzednia][następna]