Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mara S pisze:Właśnie dzwoniła do mnie, że złapała 2 koty - obie kotki, w tym jedna na 100% w ciąży. Poza tym myślę by jej zawieźć jakieś dwa inne transporterki na wymiane bo ona idzie od 1 marca na 3-6 tygodni do szpitala więc trzeba ciachnąć ile się da do tego czasu a skoro już znalazła sposób...
Dlaczego Apasz nie może dostać tego leku w zastrzyku?
Mara S pisze:A co się stało, że Almavet odpadł?
gosiakot pisze:Dzisiaj miałam wątpliwą przyjemność poznać w przychodni ALASKAN w Będzinie zakichaną panią " prawnik" z sosnowca z lwowskiej - przyszła z dwoma transporterami kotów koty śmierdziały jak skunksy. W jednym transporterze 2 małe białe kotki w drugim jakis burasek który żałośnie miauczał, nie wiem czy wszystko dojrzałam . Nie oddzywałam się na poczekalni , bo nie wiedziałam co to za osoba , myślałam że koty śmierdza bo mają czyszczenie - mała Maciusia jak dostała poważnej choroby jelit tak śmierdziała, bo biedna caly czas miała sraczkę, ale po wyleczeniu i kapieli natychmiast wróciła do normy.
Dopiero jak osoba ta weszła do gabinetu powiedziano mi, że to własnie postać znana z forum .
Cytat z ustawy art. 4( definicje ustawowe) pkt 11 razace zaniedbanie rozumie sie przez to drastyczne odstepstwo od okeslonych w ustawie norm postepowania ze zwierzeciem , a szczegolnosci w zakresie utrzymywania zwierzecia w stanie zaglodzenia, brudu,nieleczonej choroby,w niewlasciwzm pomieszczeniu i nadmiernej ciasnocie.
czy nie czas abz sie babie dobrac do ....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Murraynah i 32 gości