Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
JOOAŚKA pisze:Właśnie Ogonku ja też się podpisałam w postach wcześniejszych JOANNA MADEJ,a nazwisko twoje już jest mi znane jestem po rozmowie z panem Stanisławem Jania który załatwiał z Tobą psa,nigdy nie byłam na Dogo i nie odpowiadam za Katarzynę S.(Która dziłała na Dogo,miała Boksera),-Anulka-już wkrótce czekaj na wiadomość,ty założyłaś temat niezwiązany ze mną.!
Aleba pisze:Zostałam poproszona o sprawdzenie numerów IP tych użytkowniczek.
W przypadku JOOAŚKi i katarzyny.s są to numery od tego samego dostawcy, niektóre powtarzają się u obu osób.
Natomiast pocachontas ma IP z zupełnie innej puli.
magdaradek pisze:no proszę.
Czyli Joooaśka i katarzyna s. to ta sama osoba!!!!
miałyście nosa dziewczyny!!!!
J.D. pisze:aha,no to teraz wszystko rozumiem
jozefina1970 pisze:Nie znam się na tym ale skoro obie są z tej samej miejscowości (załóżmy, że to dwie różne osoby) to i możliwe, że skoro dostawca ten sam, to może te numery się jakoś w obrębie miejscowości czasami pokrywają?
JOOAŚKA pisze:Katarzyna S.jest moją sąsiadką i przychodziła prosić jakby ktoś szukał domu dla kici to ona weżmie i dlatago zna moje koty.
JOOAŚKA pisze:miziak dla kaśki od kaśki
Henia pisze:JOOAŚKA pisze:miziak dla kaśki od kaśki
Ja znalazłam jeszcze coś takiego na wątku kotki Kaśki .Czyżby Joanna pomyliła imię
fiorsteinbock pisze:ogonek podeslala mi watki, wrzucila ponowne ostrzezenie na dogomanie, gdzie Katarzyna S**c, czyli rowniez JOOAŚKA dostala dozywotnieo bana na nick kach. Ma jeszcze inne konto zalozone, nie pamietam jednak nicku.
...
Poza tym mam stuprocentowe potwierzdenie, ze katarzyna.s i JOOAŚKA to ta sama osoba.
Dziewczyny, ja na miau nie spedzam duzo czasu - wyslijcie prosbe o bana do moda - bo ona bedzie krzywdzila kolejne zwierzeta a ludzi wykorzystywala
KATARZYNA STEC
LUDWIKOWICE KŁODZKIE
04 Grudnia 2009 23:14
77.114.199.xx
GORĄCO POZDRAWIAM JAKBYM MOGŁA TO BYM TE WSZYSTKIE KOCIAKI ZABRAŁA DO SIEBIE.CHĘTNIĘ WEZMĘ MŁODZIUTKIEGO KOCIACZKA - KOTKĘ. DZWONCIE POD NUMER 693871750
szukam domu dla kota, ludwikowice kłodzkie
Rasa: -
Kategoria: Inna
szukam domu dla półtora rocznej kotki po sterylce załatwia się do kuwety
tu fotka kotka
katarzyna stec
katarzyna34stec@wp.pl
2010-03-29 07:43:11
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, MruczkiRządzą i 82 gości