DT SMARTI - pierwsza część.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 29, 2010 15:11 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

aaa,no i jeszcze pan rezolutnie stwierdził że on by chciał mieć kotkę jak najszybciej bo "mu brakuje" i "nie ma sensu rozmawiać o niczym" 8O

byłam na tyle bezczelna że pozwoliłam sobie zauważyć że cytuję-"nie rozmawiamy o NICZYM tylko o żywym i czującym stworzeniu i ja nie mam presji na oddanie kotki jak najszybciej a oddam ją tylko do najlepszego domku a nie mamy innej możliwości przekonać się który jest najlepszy-jak tylko rozmowa,a poza tym pozwolę sobie zauważyć że rozmawiamy na mój koszt" koniec cytatu..

i śmieszno i straszno..

A tu już tylko straszno...

... dziewczyny-bardzo,bardzo proszę bądżcie na tym wątku viewtopic.php?f=1&t=121944&start=0
-to o tym znęcającym się chłopcu-potworku!

JEGO RODZICOM TO NIE POWINNO UJŚĆ NA SUCHO!!

ja tego filmu nie ogladałam-nie mogę-tylko tyle co w polsacie pokazywali siłą rzeczy zobaczyłam...
Wy też nie musicie oglądać ale sprawy nie możemy tak zostawić bez działania!!!

Nie można dopuścić aby policja "umorzyła dochodzenie"

przecież nie po to je wszystkie ratujemy aby takie rzeczy uchodziły zwyrodnialcom płazem!
(wieczorem usiądę i porozsyłam tego maila wszędzie gdzie proszą)
Ostatnio edytowano Śro gru 29, 2010 15:21 przez smarti, łącznie edytowano 3 razy
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Śro gru 29, 2010 15:18 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

smarti pisze:u mnie bez ceregieli kotów NIE MA !!!

I słusznie :piwa:

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Śro gru 29, 2010 16:02 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Ktoś mi się pytał co ja się tak o tego kota troszczę - to wytlumaczyłam, że jak wydałam prywatne ciężko zarobione pieniądze na leczenie i żywienie, to chce mieć pewność, że nie skończy wywalony pod płotem bo się znudził. Oczywiście pan nie dzwonił więcej :wink:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Śro gru 29, 2010 16:09 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Ja na stwierdzenie że "kot spadnie na 4 łapy" mam stałą ripostę - "a jak Panu/Pani dziecko zachoruje to proszę je włożyć do pieca na trzy zdrowaśki, żeby szatana z niego wypędzić" ;)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro gru 29, 2010 17:35 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Ja tak po cichutku chciałam pokazać zdjęcia Julci w nowym domku :)

http://picasaweb.google.com/11171194650 ... 0173304130
Simonku [*]
TOBINIU[*]

Prue

Od: Śro lis 03, 2010 19:49

Post » Śro gru 29, 2010 17:48 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

EdytaB_a pisze:ale czy można nazwać ich wtedy ludźmi :?:

Ja ich tak z całą pewnością nie nazywam.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro gru 29, 2010 17:53 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

smarti pisze:A tu już tylko straszno...

... dziewczyny-bardzo,bardzo proszę bądżcie na tym wątku viewtopic.php?f=1&t=121944&start=0
-to o tym znęcającym się chłopcu-potworku!

JEGO RODZICOM TO NIE POWINNO UJŚĆ NA SUCHO!!

Zdecydowanie nie! :twisted:
To samo jest na wsi pod Białymstokiem - jakiś bachor wkłada kociaki i psiaki do pieca :evil:
Oczywiście, z chłopstwem gadka żadna, a policja nie chce interweniować.

Tacy "ludzie" to nie są ludzkie istoty, to dewianci :?

Erin

Post » Śro gru 29, 2010 18:07 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Na szczęście 15-letni autor filmu już złapany, koty i psy zabrane i na razie w krakowskim azylu, pod opieką weterynarza. :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Śro gru 29, 2010 19:27 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Uff, całe szczęście :ok:

Erin

Post » Śro gru 29, 2010 19:44 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Smarti - wysłałam Ci PW z ostatnimi postami dotyczącymi historii choroby Edisonka 8)

Jak dzisiaj chłopak się zachowuje :?:

Bardzo mi się spodobał pomysł Twojego TŻ z nowym ubrankiem Edisonka :ok: :ok: :ok:

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Śro gru 29, 2010 19:53 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Erin -
f-ra już podobno czeka,jest z datą grudniową .
Mieli straszny problem z napisaniem imienia kota 8O ,upierali się że nie mogą !
W końcu obiecali napisać,jutro odbiorę ale jakby nie napisali to się wkurzę i jak nic będzie awantura.

Marzeniu-
mój mąż poszedł sfocić Edisonka w świątecznym ubranku,wyślę Ci na maila i wstaw,pliz bo ja chwilowo nie mam fotosika.

Madziajędral-
Burania odrobaczona po raz drugi,4-go sterylka i b.proszę umawiaj na 14-go DT na jej odbiór-mogę ją podwieżć do Saskiej Kępy, bo i tak będę zdejmowała szwy.

Ponieważ nie chcieliśmy opuszczać naszych kiciów to wyszło na to że Sylwester jest u nas :mrgreen: ...przynajmniej się nie narobię bo ja "daję tylko lokal" i co prawda tylko na 6 osób ale zawsze..
Dlatego jak już odpocznę to w niedzielę usiądę i zrobię cały post pt.rozliczenia :)

Wszystkie koty zachowują się wzorowo, :) jakby wiedziały że pańci trzeba trochę spokoju-tylko Promyś drze japę jak tylko nie śpi i nie je..więc bardzo krótko :ryk: :ryk: :ryk:
Ma chłopak obiecane że tuż po N.Roku odjajczenie i może chce mi wykrzyczeć co o tym myśli :mrgreen:

Edisonek jest kochany,ładnie je sterydzik,nie drapie się i charcze niedużo.Za mało tylko je-w tym tempie to go nie podtuczę
:roll:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...

smarti

Post » Śro gru 29, 2010 19:55 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

O, jak foci Edisonka to może i małe myszki też sfoci....
Obrazek Obrazek

Chatte

Od: Śro kwi 02, 2003 8:46

Post » Śro gru 29, 2010 19:59 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Kurczę, a cóż to za numery weci robią?
U nas po prostu w polu opisowym wpisali, że to koszt leczenia kota Pirata.
I nie było żadnego problemu. Zrobię zdjęcie i wrzucę Ci miniaturkę na PW.
A przesyłka doszła?

Erin

Post » Śro gru 29, 2010 20:00 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

Prue pisze:Ja tak po cichutku chciałam pokazać zdjęcia Julci w nowym domku :)

http://picasaweb.google.com/11171194650 ... 0173304130

A zdjęcia Julci to nie po cichutku tylko z fanfarami proszę !!

Obrazek Obrazek Obrazek
Ostatnio edytowano Śro gru 29, 2010 20:06 przez smarti, łącznie edytowano 2 razy

smarti

Post » Śro gru 29, 2010 20:03 Re: DT SMARTI - ile ja mam tych kiciów ?????............

no coś Ty Erin-nie wysyłaj-to oczywiste że MUSZĄ mi dać z imieniem-łaski nie robią! Jak słowo daję-jakby co to ich zapytam czy chcą abym napisała do skarbowego że ukrywają dochody?
łaski nie robią -to ich (za przeproszeniem- psa oczywiście) psi obowiązek napisać jakiego kota leczyli!!!

a przesyłka jeszcze nie doszła :(

smarti

[poprzednia][następna]