Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pozytywka pisze:tak, i tamten watek też został założony 22 grudnia
a może by tak pw wysłać do osoby, która umówiła się na wydanie koteczki
Dopytac o szczegóły i powiedzieć o obawach
Może jeszcze nie jest za późno
pozytywka pisze:tak, i tamten watek też został założony 22 grudnia
Viveron pisze:pozytywka pisze:tak, i tamten watek też został założony 22 grudnia
Napisałam Pw do J.D jak tylko przeczytałam temten wątek.
Ale nie odbiera
pozytywka pisze:strasznie przygnębiające
Można mieć tylko nadzieję że J.D nie oddała kotki bez sprawdzenia do kogo idzie; na miau raczej dba się o te sprawy i adopcje zajmują trochę czasu
Mam nadzieję, że skoro ten człowiek zaalarmował swoim zachowaniem tyle osób, to może wzbudził tez nieufność w J.D
Viveron pisze:pozytywka pisze:strasznie przygnębiające
Można mieć tylko nadzieję że J.D nie oddała kotki bez sprawdzenia do kogo idzie; na miau raczej dba się o te sprawy i adopcje zajmują trochę czasu
Mam nadzieję, że skoro ten człowiek zaalarmował swoim zachowaniem tyle osób, to może wzbudził tez nieufność w J.D
Mam nadzieję że to nie ten sam człowiek.
jaaana pisze:Viveron pisze:pozytywka pisze:strasznie przygnębiające
Mam nadzieję że to nie ten sam człowiek.
Ten z wątku wypowiada się rozsądnie, rzeczowo i spokojnie. To prawdopodobnie ktoś inny.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 191 gości