=PERS= BEZ OCZKA zabiedzony POTRZEBNE WSPARCIE NA OPERACJE

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 13, 2010 20:12 Re: ====PERS==== BEZ OCZKA zabiedzony Pilnie szuka DT

No to ok że ktoś odbierze, bo ja na Żoliborz w nocy nie dam rady. Wyskoczenie na trasę (Nadarzyn, Janki, Raszyn) wchodziłoby w grę. Nie wiem czemu dodatkowa 1 min postoju miałoby byc problemem, ale skoro jest inna opcja to nie będe się nad tym zastanawiać :lol:
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

Post » Pon gru 13, 2010 20:13 Re: ====PERS==== BEZ OCZKA zabiedzony Pilnie szuka DT

Czyli wszystko się udało, Kasia załatwiła nocleg, tymczas jest - gra i bucy.

NO TO CZEMU NIKT SIĘ NIE CIESZY?:-)

Coś jeszcze nie tak?
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Pon gru 13, 2010 20:15 Re: ====PERS==== BEZ OCZKA zabiedzony Pilnie szuka DT

Jak dla mnie gra muzyka, ale z cieszeniem się poczekam do pozytywnego finału akcji :wink: Na wszelki wypadek. O.
Obrazek

slapcio

Post » Pon gru 13, 2010 20:16 Re: ====PERS==== BEZ OCZKA zabiedzony Pilnie szuka DT

slapcio pisze:Jak dla mnie gra muzyka, ale z cieszeniem się poczekam do pozytywnego finału akcji :wink: Na wszelki wypadek. O.

Tu też sie z Tobą zgodze - nieprawdopodobnie wrecz zgodna ze mnie jednostka hihih. Ale pozornie, pozornie niestety;-)

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Pon gru 13, 2010 21:22 Re: ====PERS==== BEZ OCZKA zabiedzony Pilnie szuka DT

Ciesze sie,że udało sie:)

martwi mnie to,że dostałam wiadomość na gg,że następny Pers zostanie oddany jutro lub pojutrze :(

justyna8585

Od: Śro wrz 10, 2008 10:49

Post » Pon gru 13, 2010 21:25 Re: ====PERS==== BEZ OCZKA zabiedzony Pilnie szuka DT

justyna8585 pisze:Ciesze sie,że udało sie:)

martwi mnie to,że dostałam wiadomość na gg,że następny Pers zostanie oddany jutro lub pojutrze :(

Jeeeeeeesuuuuu jaki znów PERS?
Hihih może dorzućcie go w pakiecie....:-) A serio to moze warto sprawdzić te Świętochłowice, co?

Obrazek

Neigh

Post » Pon gru 13, 2010 21:32 Re: ====PERS==== BEZ OCZKA zabiedzony Pilnie szuka DT

Neigh, daj proszę kontakt do tych Świętochłowic, pogadam, jak pers zostanie oddany. Jechać na wizytę niestety nie mam jak :?
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Pon gru 13, 2010 21:38 Re: ====PERS==== BEZ OCZKA zabiedzony Pilnie szuka DT

Liwia_ pisze:Neigh, daj proszę kontakt do tych Świętochłowic, pogadam, jak pers zostanie oddany. Jechać na wizytę niestety nie mam jak :?

Kurcze nooo jakby co to mam jeszcze jeden taki awaryjny dt dla persa......Bardzo zresztą dobry dom.

Namiary podałam.

Obrazek

Neigh

Post » Pon gru 13, 2010 21:48 Re: ====PERS==== BEZ OCZKA zabiedzony Pilnie szuka DT

Uff, zaznaczam, oby wszystko się udało. :ok:
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Pon gru 13, 2010 21:55 Re: ====PERS==== BEZ OCZKA zabiedzony Pilnie szuka DT

Jest taka pogoda,że nie ma co sie nawet ruszać z domu.U mnie pod oknem tylko dzisiaj 2 auta wylądowała,bo ślisko :( O tym persie nic nie wiem,miałam tylko wiadomość na gg zostawioną.

justyna8585

Post » Wto gru 14, 2010 11:43 Re: ====PERS==== BEZ OCZKA zabiedzony Pilnie szuka DT

Tak na szybko,bo musze zmykać na poczte

Mam fotki persa,bardzo wychudzony i zaniedbany.Wróce do godziny i wkleję

justyna8585

Post » Wto gru 14, 2010 12:34 Re: ====PERS==== BEZ OCZKA zabiedzony Pilnie szuka DT

justyna8585 pisze:Tak na szybko,bo musze zmykać na poczte

Matko i córko........a istniałaby możliwosć podłączenia go do transportu? Zadzwonię na wszelki wypadek to takiej jeszcze jednej świętej kobiety......

Obrazek

Neigh

Post » Wto gru 14, 2010 13:01 Re: ====PERS==== BEZ OCZKA zabiedzony Pilnie szuka DT

Neigh pisze:
justyna8585 pisze:Tak na szybko,bo musze zmykać na poczte

Matko i córko........a istniałaby możliwosć podłączenia go do transportu? Zadzwonię na wszelki wypadek to takiej jeszcze jednej świętej kobiety......

Nie. nie...mam fotki tego ze schronu...

Zaraz tutaj wstawię...
Dlatego schron nalegał raczej na dt:

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

justyna8585

Post » Wto gru 14, 2010 13:04 Re: ====PERS==== BEZ OCZKA zabiedzony Pilnie szuka DT

oj :cry:

biedaczek...
Obrazek

slapcio

Post » Wto gru 14, 2010 13:16 Re: ====PERS==== BEZ OCZKA zabiedzony Pilnie szuka DT

Kolorystycznie moja Persona...........Bidul.

Obrazek

Neigh

[poprzednia][następna]