Norweska tricolorka gadająca po hiszpańsku szuka DS

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 28, 2010 19:25 Re: Norweska tricolorka gadająca po hiszpańsku szuka DS

Ale jak ją naocznie ujrzysz, to już wrócisz z nią :D (Tak podejrzewam ;))
ObrazekObrazek

naline

Od: Pt lip 02, 2010 8:45

Post » Wto gru 28, 2010 19:28 Re: Norweska tricolorka gadająca po hiszpańsku szuka DS

naline pisze:Ale jak ją naocznie ujrzysz, to już wrócisz z nią :D (Tak podejrzewam ;))

Ja bardzo chętnie,tylko chyba pod most Poniatowskiego,bo do własnej chałupy nie mam szans.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Wto gru 28, 2010 19:32 Re: Norweska tricolorka gadająca po hiszpańsku szuka DS

kocurzyca41 pisze:
naline pisze:Ale jak ją naocznie ujrzysz, to już wrócisz z nią :D (Tak podejrzewam ;))

Ja bardzo chętnie,tylko chyba pod most Poniatowskiego,bo do własnej chałupy nie mam szans.

Ja bym faktycznie mocno cichcem musiała podjechać, bo też warunków mieszkaniowych nie spełniam :wink:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pt gru 31, 2010 14:44 Re: Norweska tricolorka gadająca po hiszpańsku szuka DS

Owca powinna się wyprowadzić:-) Jest chętny na jej miejsce........ Tyż pikny........tyż dzikawy.
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Pt gru 31, 2010 14:47 Re: Norweska tricolorka gadająca po hiszpańsku szuka DS

A są chętni na Łowcę?

Rozsądni, mam na myśli :wink:
Bo żeby nie mój metraż, to.... :twisted:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pt gru 31, 2010 14:50 Re: Norweska tricolorka gadająca po hiszpańsku szuka DS

w nowym roku na pewno się znajdą :ok:
PETYCJE PRZECIWKO ZABIJANIU ZWIERZĄT W CHINACH viewtopic.php?f=8&t=148029
zapraszamy na nasz koci wątek viewtopic.php?f=1&t=118175
ObrazekObrazek
www.pustamiska.pl www.karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie

andrzej780

Od: Pon wrz 20, 2010 2:25

Post » Pt gru 31, 2010 15:25 Re: Norweska tricolorka gadająca po hiszpańsku szuka DS

Jezuchna jakie cudo? 8O 8O 8O :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Sob sty 01, 2011 14:07 Re: Norweska tricolorka gadająca po hiszpańsku szuka DS

Uroczyście oświadczam, że fajerwerków Owca sie boi bardziej niż psów.......
Wczoraj była gotowa nawet psa zaakceptować, byle siedzieć z wszystkimi na dole. Na górze bardziej widać rozbłyski.......

Nienawidzę Sylwestra z tego powodu. Wczoraj moja sercowa Bromba ( psica) naszprycowana lekami leżała pod choinką, Tolka na przemian biegała po domu i usiłowała mi wejsc na głowe ( a to jest bernardyn miniatura;-) ). Owca meczała i była przerażona, Melki szukałam z godzinę wbiła sie tak pod łóżko ze myslałam ze już stamtąd nie wyjdzie, Gerard i Persona mieli gdzieś, Andzia zaś biegała za Tolą.
A ja zamiast pić szampana
- sprawdzałam czy Bromba żyje
- szukałam Melki
- zdejmowałam sobie z głowy Tolkę
- uspakajałam Owcę - pewnie przerażając ja tym bardziej......

Gdyby można było zakazać puszczania tego badziewia to ja bym sie podpisała także obunóż........Jak sobie pomyślę, jak to musi przerażać dzikie zwierzęta........to mam wolę morrrrrrrrrrdu........

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Sob sty 01, 2011 17:20 Re: Norweska tricolorka gadająca po hiszpańsku szuka DS

shira3 pisze:Jezuchna jakie cudo? 8O 8O 8O :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Witojcie! :mrgreen: Widzę, że Shira zainteresowana kotą? Ma kicia szczęście! Ja jej już wyadoptowałam Rudisia ponad rok temu(prawie dwa lata :roll: ). Wariatka jechała z jednego końca Polski na drugi po kota osobiście, pociągiem, w którym spędziła 24 godziny z godzinna przerwą, żeby go już mieć u siebie. :mrgreen: Rudiś ma się tam jak pączuś w masełku. Jak kociowi się bąk wypsnie, to zaraz go do weta wiozą na konsultacje, czy go przypadkiem brzuszek nie boli, najlepsze żarcie mu kupują, masę zabawek, poddupniki, żeby mu kochana dupina nie zmarzła, 8 kilo kota na rękach noszą, bo lubi i... wstyd powiedzieć - wzięli ode mnie dobrze wychowanego kota i rozpuścili jak dziadowski bicz.... Rudiś pija z filiżanki, bo tak mu lepiej smakuje, jada często przy stole, sypia w łóżku państwa, często się rozpychając, wszystko mu wolno... Kocio jest pilnie strzeżony przed wszelkimi możliwymi niebezpieczeństwami, domek wie, czym grozi otwarte okno, czy inne niebezpieczeństwa. Najlepszy to domek na świecie, co potwierdziły nie tylko wizyty przedadopcyjne, za pośrednictwem forum miau, ale również liczne wizyty poadopcyjne :ok: Gdyby udało się ją na tą kotę namówić, to nie zastanawiajcie się tylko szybko wysyłajcie, ja jej już od roku próbuje drugiego wyadoptować, a ona chce dla Rudisia towarzystwo znaleźć, ale... - chce się zakochać - zdaje się, że to właśnie nastąpiło... :wink: Jeśli potrzebujecie rekomendacji - katowickie Niekochane chętnie takowej udzielą. Shira jest również czarownicą działająca w Pakcie - kilka Sióstr zna osobiście ją, oraz jej właściciela - Rudisia, i takoż z pewnością zaręczą :ok: Shira to osoba kochająca wszystkie zwierzaki, uratowała już kilka piesków ze schronu, a latem wychowywała na gumowym cycku znalezione przy drodze wiewiórcze oseski. Będę ją namawiać na waszą Owieczkę, bo widzę, że jej się podoba, a to okazja, jakiej nie wolno przepuścić. :ok:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Sob sty 01, 2011 17:45 Re: Norweska tricolorka gadająca po hiszpańsku szuka DS

rekomendacje pierwsza klasa :D
PETYCJE PRZECIWKO ZABIJANIU ZWIERZĄT W CHINACH viewtopic.php?f=8&t=148029
zapraszamy na nasz koci wątek viewtopic.php?f=1&t=118175
ObrazekObrazek
www.pustamiska.pl www.karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie

andrzej780

Od: Pon wrz 20, 2010 2:25

Post » Sob sty 01, 2011 21:24 Re: Norweska tricolorka gadająca po hiszpańsku szuka DS

Obrazek

Życzą Dzidzia,Milusia i Duża.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Sob sty 01, 2011 21:32 Re: Norweska tricolorka gadająca po hiszpańsku szuka DS

Ja nic nie mówię, bo JA JESTEM PRZESĄDNA.

Jak mi się tu ktoś chociaż uśmiechnie, to łomot spuszcze...tak? 8)

Obrazek

Neigh

Post » Nie sty 02, 2011 16:20 Re: Norweska tricolorka gadająca po hiszpańsku szuka DS

To ja się melduję już oficjalnie jako przyszła mama adopcyjna :) I zapraszam do nas (link w podpisie) :mrgreen:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Nie sty 02, 2011 16:24 Re: Norweska tricolorka gadająca po hiszpańsku szuka DS

Moje gratulacje!!! Oni z Rudim stworzą świetny tandem. Kicia nie mogła lepiej trafić! :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Nie sty 02, 2011 16:32 Re: Norweska tricolorka gadająca po hiszpańsku szuka DS

Tak, tak - ja też gratuluję :!:
Cudna parka będzie :ok: :1luvu:

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

[poprzednia][następna]