Ogłoszenia - jak robić, gdzie umieszczać, za co płacić?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 08, 2011 22:38 Re: Ogłoszenia - jak robić, gdzie umieszczać, za co płacić?

To wbrew pozorom nie jest takie trudne - najciężej idą te pierwsze ogłoszenia, potem jest już coraz szybciej.

Ja sama ogłaszam tylko na tych portalach wymienionych w pierwszym poście (poza nk.pl i gronem) i na tych wymienionych w drugim poście z samego początku (już bez tych, które mają adnotację "wymagają rejestracji") - i domki dzwonią, chociaż to "tylko" jakieś 30 portali.

Ale nie ukrywam, że każdemu polecam ogłoszenia u CatAngel, bo są bardzo profesjonalne, szybko, z głową, skutecznie :)

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Wto mar 15, 2011 8:59 Re: Ogłoszenia - jak robić, gdzie umieszczać, za co płacić?

Na "Szerloku" nie mogę hurtem odświeżyć ogłoszeń :evil:
Tylko ja tak mam? :roll:

Fredziolina

Od: Śro kwi 13, 2005 19:24

Post » Sob mar 26, 2011 17:22 Re: Ogłoszenia - jak robić, gdzie umieszczać, za co płacić?

No znalazłam w końcu wątek, gdzieś mi się zgubił ;)

Ta opcja o której wcześniej pisałam - własna stronę w ramach witryny adopcje.org w nagrodę za poprawne dodanie min 10 ogłoszeń, się zacytuję od siebie z wątku:
Gibutkowa pisze:I jak? http://kotywroclaw.adopcje.org/
Na razie trochę "biednie" ale dopiero zaczęłam :oops:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Nie mar 27, 2011 3:27 Re: Ogłoszenia - jak robić, gdzie umieszczać, za co płacić?

Gibutkowa pisze:No znalazłam w końcu wątek, gdzieś mi się zgubił ;)

Ta opcja o której wcześniej pisałam - własna stronę w ramach witryny adopcje.org w nagrodę za poprawne dodanie min 10 ogłoszeń, się zacytuję od siebie z wątku:
Gibutkowa pisze:I jak? http://kotywroclaw.adopcje.org/
Na razie trochę "biednie" ale dopiero zaczęłam :oops:

Ejjj, fajne :>
Chyba też się skuszę...

Szalony Kot

Post » Pon kwi 04, 2011 20:22 Re: Ogłoszenia - jak robić, gdzie umieszczać, za co płacić?

Dobry wieczór!

Taka mała wskazówka, może się komuś przyda, a ja spędziłem nad tym dzisiaj godzinę nie mogąc dodać ogłoszenia i zastanawiając się dlaczego...

Otóż na Gumtree nie można pisać że kot lubi pieszczoty (!) bo to słowo jest uznawane za niecenzuralne...

Pozdrawiam serdecznie!

Adam
aburacze

Post » Pon kwi 04, 2011 20:49 Re: Ogłoszenia - jak robić, gdzie umieszczać, za co płacić?

:D

lottaa

Od: Sob sty 29, 2011 10:36

Post » Śro kwi 06, 2011 18:51 Re: Ogłoszenia - jak robić, gdzie umieszczać, za co płacić?

zaznaczam, bo ważne informacje :ok:

annafreesprit

Od: Wto lut 08, 2011 8:26

Post » Pt kwi 08, 2011 8:53 Re: Ogłoszenia - jak robić, gdzie umieszczać, za co płacić?

Do tej pory korzystałam z pomocy ogłoszeniowej, teraz postanowiłam sama :D
I mam pytanko za 100 punktów.
Wczoraj się rejestrowałam na kilku portalach, ale do tej pory nie przyszedł mi link aktywacyjny z koty.pl i adopcje.org - czy to normalne, że tak długo się czeka, czy powinnam interweniować u adminów tych portali?
Coś tam załapało, bo nie mogę założyć nowego konta na ten sam e-mail.

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pt kwi 08, 2011 9:13 Re: Ogłoszenia - jak robić, gdzie umieszczać, za co płacić?

Na adopcje.org to nieraz czeka się bardzo długo :/ Ze smutkiem muszę stwierdzić, że są chyba odrobinę przereklamowani.
Ja w grudniu czekałam niemal miesiąc na aktywację.

A na kotach... hm, wydaje mi się, że tam wyświetla od razu informację o przyjęciu ogłoszenia?

aburacze pisze:Otóż na Gumtree nie można pisać że kot lubi pieszczoty (!) bo to słowo jest uznawane za niecenzuralne...

Tia, głowiłam się nad tym z godzinę, nawet maila do administracji pisałam i jak się zdziwiłam na odpowiedź w tym tonie... 8O

Szalony Kot

Post » Pt kwi 08, 2011 9:26 Re: Ogłoszenia - jak robić, gdzie umieszczać, za co płacić?

Szalony Kot pisze:Na adopcje.org to nieraz czeka się bardzo długo :/ Ze smutkiem muszę stwierdzić, że są chyba odrobinę przereklamowani.
Ja w grudniu czekałam niemal miesiąc na aktywację.

8O To może ja jednak coś do nich smarnę

Szalony Kot pisze:A na kotach... hm, wydaje mi się, że tam wyświetla od razu informację o przyjęciu ogłoszenia?

Mam kilka kotów :mrgreen: Chciałam się zarejestrować, wyświetliło, że link wysłany i... czekam :roll:

Szalony Kot pisze:
aburacze pisze:Otóż na Gumtree nie można pisać że kot lubi pieszczoty (!) bo to słowo jest uznawane za niecenzuralne...

Tia, głowiłam się nad tym z godzinę, nawet maila do administracji pisałam i jak się zdziwiłam na odpowiedź w tym tonie... 8O

Bo zoofile grasują :twisted:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pt kwi 08, 2011 9:48 Re: Ogłoszenia - jak robić, gdzie umieszczać, za co płacić?

Słuchajcie, czy jest jakiś portal, który działa podobnie jak tablica.pl w sensie odświeżania ogłoszeń.
Na tablicy nie giną one w czeluściach.

Fredziolina

Od: Śro kwi 13, 2005 19:24

Post » Pt kwi 08, 2011 9:56 Re: Ogłoszenia - jak robić, gdzie umieszczać, za co płacić?

Fredziolina pisze:Słuchajcie, czy jest jakiś portal, który działa podobnie jak tablica.pl w sensie odświeżania ogłoszeń.
Na tablicy nie giną one w czeluściach.

Ale.gratka ma podobny system odświeżania, ale jest płatne 1.22 za rok użytkowania. Według mnie warto, bo odzew jest. Można łatwo i szybko odświeżyć po minięciu daty ogłoszenia - więc jeśli na tym opierasz swoją technikę, to ustaw krótki czas wyświetlania. No i Gumtree też tak ma jak ale.gratka.
Tylko nie umieszczaj ogłoszenia w adopcjach na alegratce, bo tam nie ma podziału na koty/ psy i psy bardzo szybko zrzucają koty na dalsze strony. Umieść normalnie w kotach.

A dla tych, co nie wiedzą - tablica to nowy szerlok.

Szalony Kot

Post » Pt kwi 15, 2011 9:01 Re: Ogłoszenia - jak robić, gdzie umieszczać, za co płacić?

Hej!

Dostałem właśnie maila od Allegro, może komuś ta wiedza się przyda:

Od 15 do 17 kwietnia obniżamy też o połowę opłaty za wystawienie aukcji oraz pogrubienie, podświetlenie i wyróżnienie w kategorii Dom i Ogród.

Ponieważ wyróżnienia dają duuużo jeżeli chodzi o oglądalność ogłoszeń kotów, to jest bardzo fajna promocja. Szkoda że tylko do niedzieli.

Pozdrawiam!

Adam
aburacze

Post » Wto maja 03, 2011 21:53 Re: Ogłoszenia - jak robić, gdzie umieszczać, za co płacić?

Zapisuję :kotek: , a co, też (chyba) ogłaszać potrafię.
Zakocenie ogromne, a tu wiosna i kolejne porzucone kociaki
Ewa 507 953 900 e-mail korespondentka2@wp.pl
Zajrzyj na 1 stronę, zakochaj się :-) http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13 ... 84&start=0
JAMNIKI DO ADPCJI : http://jamniki.eadopcje.org/
www.poomoc.pl

Korespondentka

Od: Wto lis 09, 2010 22:42

[poprzednia][następna]