Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
PearlRain pisze:anulka111 więc jeśli nie jesteś darczyńcą Mirki dlaczego dopominasz się o rozliczenia? to sprawa między osobami które dają i biorcą, nie sprawa ogółu, ja wiem na co idą pieniądze które daję i nie mam niejasnego obrazu w tym temacie
myślę, że koniecznie chcesz wiedzieć ile i od kogo Mirka dostaje pieniędzy, ciekawość? to niestety sprawa między Mirką a osobą zainteresowaną rozliczeniem na co poszedł datek czyż nie?
dziwne prawda, ale o rozliczeniach krzyczysz jedynie Ty, nikt z wspomagających tego nie wymaga racz zauwazyć
olamichalska pisze:żeby to ukryć trzeba być tego świadomym..
a w szklanej kuli anulka świadomości nie znajdzie
anulka111 pisze:PearlRain pisze:anulka111 więc jeśli nie jesteś darczyńcą Mirki dlaczego dopominasz się o rozliczenia? to sprawa między osobami które dają i biorcą, nie sprawa ogółu, ja wiem na co idą pieniądze które daję i nie mam niejasnego obrazu w tym temacie
myślę, że koniecznie chcesz wiedzieć ile i od kogo Mirka dostaje pieniędzy, ciekawość? to niestety sprawa między Mirką a osobą zainteresowaną rozliczeniem na co poszedł datek czyż nie?
dziwne prawda, ale o rozliczeniach krzyczysz jedynie Ty, nikt z wspomagających tego nie wymaga racz zauwazyć
Przeczytaj post wyzej-znajdziesz odpowiedz.
PearlRain pisze:anulka111 pisze:PearlRain pisze:anulka111 więc jeśli nie jesteś darczyńcą Mirki dlaczego dopominasz się o rozliczenia? to sprawa między osobami które dają i biorcą, nie sprawa ogółu, ja wiem na co idą pieniądze które daję i nie mam niejasnego obrazu w tym temacie
Przeczytaj post wyzej-znajdziesz odpowiedz.
nie trzeba czytać postu wyżej żeby wiedzieć, że znowu napisałaś to samo
anulka111 pisze:Amika6 nigdy nie warunkuje pomocy.Jesli mogę, to pomagam i tyle.
To proste.
Agn pisze:anulka111 pisze:Amika6 nigdy nie warunkuje pomocy.Jesli mogę, to pomagam i tyle.
To proste.
Jesoooo, anulka111, jakie ja miałam szczęście, że nie zaczęłaś mi pomagać równie bezinteresownie.
BTW - długo nie trzeba było czekać na powrót do chwalenia się, jaka to mądra anulka111, zdołała sama wykaraskać się ze swojej jeleniowatości.
Mądra anulka111, mądra.
Że sparafrazuję varię. Ale bez lizaka.
anulka111 pisze:Mirka zas uchyla sie od odpowiedzi na tak wiele pytan róznych osób (a niby pytania sa takie proste),ze to ciut podejrzane
anulka111 pisze:Mirka zas uchyla sie od odpowiedzi na tak wiele pytan róznych osób (a niby pytania sa takie proste),ze to ciut podejrzane
![]()
Tyle ile moglam na koty pod jej opieka, nie mirce_t.pixie65 pisze:anulka111 pisze:Mirka zas uchyla sie od odpowiedzi na tak wiele pytan róznych osób (a niby pytania sa takie proste),ze to ciut podejrzane
Ja też zadałam proste pytanie: ILE kasy podarowałaś mirka_t
anulka111 pisze:Agn a jestes tego pewna że Twoim kotom nie pomogłam?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 64 gości