Haniu, te piatale przelalas dla Lesia czy pozniej razem z jakims bazarkiem? Pewnie tak bedzie tanieJ

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kociamysza pisze:Melduje, ze internet jest ale okrutnie mulowaty. Kicia nadal zdecydowanie nie polubila sie z oceanem. Powrot poznym wieczorem w piatek lub w sobote, ale pewnie bede i zagladac
Haniu, te piatale przelalas dla Lesia czy pozniej razem z jakims bazarkiem? Pewnie tak bedzie tanieJ
Hanulka pisze:majka2222 pisze:http://allegro.pl/urocza-mruczaca-delikatna-pusia-kot-kotka-i1313075122.html
Co tam z Pusinką?
majka2222, pytasz o kontakt z allegro? pani pisze, zadaje pytania, ja odpowiadam.. nawet jeszcze nie wiem, skąd pani jest.. oby Domek sie zakochał na dobre![]()
![]()
kociamysza pisze:hej, hej, a co tu tak cicho???? Nikt nie lubi kotow z Radomska????
zuzzik pisze:kociamysza pisze:hej, hej, a co tu tak cicho???? Nikt nie lubi kotow z Radomska????
Ja lubię!! Ja lubię!!![]()
![]()
kociamysza pisze:zuzzik pisze:kociamysza pisze:hej, hej, a co tu tak cicho???? Nikt nie lubi kotow z Radomska????
Ja lubię!! Ja lubię!!![]()
![]()
no, to spokojnie moge isc sie dospac, u nas zaledwie swita, 7 ranoale Kicia postanowila znowu pokrzyczec na Pacyfik
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 643 gości