Herman będzie miał ciężko w tym naszym babińcu (On chyba z tych delikatniejszych), wszystkie na Niego fuczą a On biedak ucieka do łazienki, Hedwiga nie pozostaje dłużna nikomu i też fuczy a co!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
katgral pisze:Tweety pisze:katgral pisze:Czy ktoś może mi coś więcej powiedzieć o Apollo i Dionizosie??
Kolega z pracy (Tweety ten kolegabez powodzenia szuka niebieskiego lub rudego (też sobie kolor wybrał, jak tak dalej pójdzie to go emerytura zastanie
)
Ponieważ byłby to ich pierwszy kot ważne aby był pro ludzki przede wszystkim
edit_f, ona je widziała ale nie wiem czy one do dzieciaków się nadają. A nie mógłby przyjśc do nas na kociarnię? Taki Pieprz by go chyba zauroczył, wiesz, że kolor kolorem ale jak człowiekowi taki ogon wlezie na ręce to choćby był zielony i miał 6 nóg to go wybierze
myślałam o Pieprzu, ale do niego ktoś przychodzi, prawda?? no i jeszcze pozostaje kwestia balkonu :/ ale pracuję nad tym
Tweety pisze:
niech mi ktoś podpowie, bo męczymy się z Mateuszem, jaki link ma wstawić na swoją stronę aby kierował na allegro z kalendarzami ale nie konkretne, bo po pierwsze aukcja trwa 14 dni a po drugie jedna jest na kotach a druga na psach
katgral pisze:Tweety pisze:
niech mi ktoś podpowie, bo męczymy się z Mateuszem, jaki link ma wstawić na swoją stronę aby kierował na allegro z kalendarzami ale nie konkretne, bo po pierwsze aukcja trwa 14 dni a po drugie jedna jest na kotach a druga na psach
Obawiam się że inaczej się nie da
Można jeszcze podlinkować do strony użytkownika allegro , ale wtedy Ci mniej inteligentni nie klikną na pokaż aukcje użytkownika.
A jest duży problem w wymianie linków co 14 dni???
Tweety pisze:katgral pisze:Czy ktoś może mi coś więcej powiedzieć o Apollo i Dionizosie??
Kolega z pracy (Tweety ten kolegabez powodzenia szuka niebieskiego lub rudego (też sobie kolor wybrał, jak tak dalej pójdzie to go emerytura zastanie
)
w razie czego jutro jest Miszelina od 19-stej
katgral pisze:Czy ktoś może mi coś więcej powiedzieć o Apollo i Dionizosie??
)
Tosza pisze:katgral pisze:Czy ktoś może mi coś więcej powiedzieć o Apollo i Dionizosie??
)
a pieprz z kociarni jest za mało niebieski? mam jeszcze drugiego i w końcu trochę czasu, postaram się pouzupełniać zaległości i doślę zdjęcia.
Tweety pisze:katgral pisze:Tweety pisze:
edit_f, ona je widziała ale nie wiem czy one do dzieciaków się nadają. A nie mógłby przyjśc do nas na kociarnię? Taki Pieprz by go chyba zauroczył, wiesz, że kolor kolorem ale jak człowiekowi taki ogon wlezie na ręce to choćby był zielony i miał 6 nóg to go wybierze
myślałam o Pieprzu, ale do niego ktoś przychodzi, prawda?? no i jeszcze pozostaje kwestia balkonu :/ ale pracuję nad tym
jutro ma być kilka osób, zobaczymy co wybiorą
milu pisze:Dziękuję wszystkim za fanty bazarkoweodebrałam częściowo, bo nie dałam razdy zabrać wszystko za jednym razem, 2 torby zostały na stoliku.
Kocimiacy ok, Krwawa Mary siedzi w kontenerku i można spokojnie sprzątać, ma robaki w kupce, natomiast Filemon z 4 klatki miał wszystko zarzygane i prawie nic nie zjedzone [Miszelina powiadomiona do obserwacji wieczornych]. Pozostali ok, chociaż w catroomie ktoś nasikał i narzygał w paru miejscach. Aha, i Robiś wygryzł dziurę w rolce ręczników papierowych jak je zostawiłam na chwilę bez uwagi
lutra pisze:No to stało się, ostatnie kocie dziecko - Sara, ma dom. Będzie mieszkać z psem dużym w warszawie u b. odpowiedzialnych ludzi. zawozimy ją jakoś ok. 10 - 11 listopada. Zaraz napiszę do ogłaszarek.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 108 gości