K-ów, maluchy z Kryspinowa - kto przygarnie przed zimą?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie paź 17, 2010 1:17 Re: K-ów, 86 kotów, tak źle jeszcze nie było .....

Hmmm... Maluchy nie siedzą zbunkrowane, Hedwiga nawet już była w kuwecie :D a Herman mnie ugryzł w palucha :evil: ale w sumie moja wina więc się nie mam prawa skarżyć :oops: :roll:
Herman będzie miał ciężko w tym naszym babińcu (On chyba z tych delikatniejszych), wszystkie na Niego fuczą a On biedak ucieka do łazienki, Hedwiga nie pozostaje dłużna nikomu i też fuczy a co! :twisted:
Ostatnio edytowano Nie paź 17, 2010 1:19 przez Jafusia, łącznie edytowano 1 raz
gdzie kot w rękawiczkach czeka na mysz...

Obrazek Obrazek

Jafusia

Od: Pon sie 11, 2008 13:15

Post » Nie paź 17, 2010 1:18 Re: K-ów, 86 kotów, tak źle jeszcze nie było .....

katgral pisze:
Tweety pisze:
katgral pisze:Czy ktoś może mi coś więcej powiedzieć o Apollo i Dionizosie??

Kolega z pracy (Tweety ten kolega :) bez powodzenia szuka niebieskiego lub rudego (też sobie kolor wybrał, jak tak dalej pójdzie to go emerytura zastanie :? )

Ponieważ byłby to ich pierwszy kot ważne aby był pro ludzki przede wszystkim :)

edit_f, ona je widziała ale nie wiem czy one do dzieciaków się nadają. A nie mógłby przyjśc do nas na kociarnię? Taki Pieprz by go chyba zauroczył, wiesz, że kolor kolorem ale jak człowiekowi taki ogon wlezie na ręce to choćby był zielony i miał 6 nóg to go wybierze

myślałam o Pieprzu, ale do niego ktoś przychodzi, prawda?? no i jeszcze pozostaje kwestia balkonu :/ ale pracuję nad tym :)

w razie czego jutro jest Miszelina od 19-stej :wink:

niech mi ktoś podpowie, bo męczymy się z Mateuszem, jaki link ma wstawić na swoją stronę aby kierował na allegro z kalendarzami ale nie konkretne, bo po pierwsze aukcja trwa 14 dni a po drugie jedna jest na kotach a druga na psach :roll:

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Nie paź 17, 2010 1:29 Re: K-ów, 86 kotów, tak źle jeszcze nie było .....

Tweety pisze:
niech mi ktoś podpowie, bo męczymy się z Mateuszem, jaki link ma wstawić na swoją stronę aby kierował na allegro z kalendarzami ale nie konkretne, bo po pierwsze aukcja trwa 14 dni a po drugie jedna jest na kotach a druga na psach :roll:

Obawiam się że inaczej się nie da

Można jeszcze podlinkować do strony użytkownika allegro , ale wtedy Ci mniej inteligentni nie klikną na pokaż aukcje użytkownika.

A jest duży problem w wymianie linków co 14 dni???
Obrazek

FUNDACJA STAWIAMY NA ŁAPY - NASZ WĄTEK NA FB https://www.facebook.com/stawiamynalapy/

katgral

Od: Pt gru 29, 2006 19:04

Post » Nie paź 17, 2010 1:36 Re: K-ów, 86 kotów, tak źle jeszcze nie było .....

katgral pisze:
Tweety pisze:

Obawiam się że inaczej się nie da

Można jeszcze podlinkować do strony użytkownika allegro , ale wtedy Ci mniej inteligentni nie klikną na pokaż aukcje użytkownika.

A jest duży problem w wymianie linków co 14 dni???

jednak to dobra pora na myślenie :) dałam taki http://allegro.pl/listing.php/search?sg ... +kalendarz i chyba on zawsze spełni swoją rolę.
A jeden pan, właśnie do mnie odpisał na maila sprzed pół godziny, że właśnie wpłacił na kotowóz :) Tak, btw to mamy ok 5500 zł na naszą kocią furę, to już o 2 tys więcej niż zapłaciliśmy za poprzednią :wink:

Nie wiem Kaśko Katarzyno ile zostało Ci jeszcze tabelek ale ja idę spać, bo zaraz powstają koty i będą po mnie przelatywać z prawej na lewą i będzie po spaniu. Dobrej nocy wszystkim nocnym markom :1luvu:

Tweety

Post » Nie paź 17, 2010 6:22 Re: K-ów, 86 kotów, tak źle jeszcze nie było .....

Tweety pisze:

Kolega z pracy (Tweety ten kolega :) bez powodzenia szuka niebieskiego lub rudego (też sobie kolor wybrał, jak tak dalej pójdzie to go emerytura zastanie :? )

w razie czego jutro jest Miszelina od 19-stej

Miszelina jest od 18, bo na tę godzinę umówiła się z panią od młodego kotka. :wink: Zapraszam!
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Nie paź 17, 2010 7:42 Re: K-ów, 86 kotów, tak źle jeszcze nie było .....

a pieprz z kociarni jest za mało niebieski? mam jeszcze drugiego i w końcu trochę czasu, postaram się pouzupełniać zaległości i doślę zdjęcia.

Tosza

Od: Śro mar 16, 2005 21:18

Post » Nie paź 17, 2010 7:46 Re: K-ów, 86 kotów, tak źle jeszcze nie było .....

Tosza pisze:

a pieprz z kociarni jest za mało niebieski? mam jeszcze drugiego i w końcu trochę czasu, postaram się pouzupełniać zaległości i doślę zdjęcia.

ok

wislackikot

Od: Śro paź 07, 2009 18:17

Post » Nie paź 17, 2010 7:47 Re: K-ów, 86 kotów, tak źle jeszcze nie było .....

Tweety pisze:
katgral pisze:
Tweety pisze:
edit_f, ona je widziała ale nie wiem czy one do dzieciaków się nadają. A nie mógłby przyjśc do nas na kociarnię? Taki Pieprz by go chyba zauroczył, wiesz, że kolor kolorem ale jak człowiekowi taki ogon wlezie na ręce to choćby był zielony i miał 6 nóg to go wybierze

myślałam o Pieprzu, ale do niego ktoś przychodzi, prawda?? no i jeszcze pozostaje kwestia balkonu :/ ale pracuję nad tym :)

jutro ma być kilka osób, zobaczymy co wybiorą

olga, która myslała o Pieprzu, wyszła ode mnie z Karmelem. (rzadko zdarza mi sie wydać kota przy pierwszej wizycie ( praktycznie tego nie robię), ale ludzie mnie zauroczyli i maja spore doświadczenie z kotami) tak że Pieprz jest wolny. olga przywiezie dziś kiążeczki moich przyprawek.

Tosza

Od: Śro mar 16, 2005 21:18

Post » Nie paź 17, 2010 11:03 Re: K-ów, 86 kotów, tak źle jeszcze nie było .....

hehe, a u nas Pola właśnie biega z Sarą i Negri. Ok. 12 mają wpaść zainteresowani Sarą, a ok. 17 Państwo zainteresowani Polą i Negri, tak mnie zaskoczył ten telefon, że się umówiłam od ręki. :)
Bardzo dziękuję ogłaszarkom. Wierzę, że pozostałe (h)olkusiaki też będą miały takie branie.
Rozmawiałam z dr Wroną, mówi, że Pola to już któryś kociak, który ma takie objawy, które znikają po podaniu antybiotyku, nawadnianiu i dokarmianiu. Według niej, to nie może być tylko robaczyca, bo część tych kociąt to kociaki z hodowli, gdzie mamy są regularnie odrobaczane...
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Nie paź 17, 2010 12:18 Re: K-ów, 86 kotów, tak źle jeszcze nie było .....

Dziękuję wszystkim za fanty bazarkowe :1luvu: odebrałam częściowo, bo nie dałam razdy zabrać wszystko za jednym razem, 2 torby zostały na stoliku.

Kocimiacy ok, Krwawa Mary siedzi w kontenerku i można spokojnie sprzątać, ma robaki w kupce, natomiast Filemon z 4 klatki miał wszystko zarzygane i prawie nic nie zjedzone [Miszelina powiadomiona do obserwacji wieczornych]. Pozostali ok, chociaż w catroomie ktoś nasikał i narzygał w paru miejscach. Aha, i Robiś wygryzł dziurę w rolce ręczników papierowych jak je zostawiłam na chwilę bez uwagi :lol:

milu

Od: Nie lis 30, 2008 10:47

Post » Nie paź 17, 2010 12:32 Re: K-ów, 86 kotów, tak źle jeszcze nie było .....

jakby ktoś się uppieral, że chce niebieskiego i tylko niebieskiego to prawdopodobnie, niestety, mogłabym służyć pomocą. Dwupak niebieski z białym, z dłuższymi kłakami. Młode kocięta: nie mają jeszcze 3 miesięcy. Płci nie znam i w zasadzie nie chciałabym zajmować się tą adopcją ale jeśli ktoś się uprze a u Was nie będzie kandydata to opcja jest.
" (...) Ty nieuku pisowski!"
"Ale zawsze można zmądrzeć, naprawdę. Miejcie odwagę, spróbujcie! Chyba że nadal wolicie być w sekcie, w której wasz guru robi z Wami co chce i kiedy chce."
Obrazek
https://www.sklepjubilerski.com/porady- ... jubilerski, cytaty: 1.S. Niesiołowski, 2. D.Wildstein

Liwia

Od: Pt gru 03, 2004 19:58

Post » Nie paź 17, 2010 12:33 Re: K-ów, 86 kotów, tak źle jeszcze nie było .....

milu pisze:Dziękuję wszystkim za fanty bazarkowe :1luvu: odebrałam częściowo, bo nie dałam razdy zabrać wszystko za jednym razem, 2 torby zostały na stoliku.

Kocimiacy ok, Krwawa Mary siedzi w kontenerku i można spokojnie sprzątać, ma robaki w kupce, natomiast Filemon z 4 klatki miał wszystko zarzygane i prawie nic nie zjedzone [Miszelina powiadomiona do obserwacji wieczornych]. Pozostali ok, chociaż w catroomie ktoś nasikał i narzygał w paru miejscach. Aha, i Robiś wygryzł dziurę w rolce ręczników papierowych jak je zostawiłam na chwilę bez uwagi :lol:

Gryzoń Robiś :ryk: Wczoraj obgryzał palce wszystkim.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Nie paź 17, 2010 13:59 Re: K-ów, 86 kotów, tak źle jeszcze nie było .....

No to stało się, ostatnie kocie dziecko - Sara, ma dom. Będzie mieszkać z psem dużym w warszawie u b. odpowiedzialnych ludzi. zawozimy ją jakoś ok. 10 - 11 listopada. Zaraz napiszę do ogłaszarek.
Obrazek Obrazek

lutra

Post » Nie paź 17, 2010 14:21 Re: K-ów, 86 kotów, tak źle jeszcze nie było .....

lutra pisze:No to stało się, ostatnie kocie dziecko - Sara, ma dom. Będzie mieszkać z psem dużym w warszawie u b. odpowiedzialnych ludzi. zawozimy ją jakoś ok. 10 - 11 listopada. Zaraz napiszę do ogłaszarek.

i jak się matko karmiąca z tym czujesz? :wink:

Tweety

Post » Nie paź 17, 2010 14:27 Re: K-ów, 86 kotów, tak źle jeszcze nie było .....

biorąc pod uwagę ogrom kotów czekających, dobrze, ale biorąc pod uwagę różne inne - tak o.
W sumie OK, dom jest naprawdę fajny!
Obrazek Obrazek

lutra

[poprzednia][następna]