Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
gwiazdka86 pisze:czy ktoś móglby przygarnać na tymczas jednego z tych maluchow lub matkę? ja ma jednego. bo w dt to jest ich za duzo a ta pani nie ma doswiadczenia i trudno jest jej je oswoić. prosze o pomoc. kociaki sa cudne, matka piekna. zostały smae czarne. i jak ktoś się zna to szybko robią postępy, ja po 1 dniu u mojego widze róznice, nie duza ale zawsze
gwiazdka86 pisze:jest tymczas dla jednego malucha, plus taki, ze z mieszkania jest je łatwiej lapać niż z ulicy. Moj kiciuś ma sie super, je bawi sie, podchodzi powąchać ręke wiec lada dzien da się poglaskać
Bianka 4 pisze:Niestety ich mamusia nie ma tyle szczęsciaObecnie dzięki wspaniałym ludziom jest na sterylizacji w Koterii jednak za tydzień w środę musi ją opuścić. Jeżeli do środy nie znajdzie domu tymczasowego będzie musiala zostać wypuszczona na ulicę
To jest pewne
proszę o dom tymczasowy lub staly dla niej. Kicia ma okolo 1-2 lata, bedzie wysterylizowana, odrobaczona. Jest troszkę dzika tzn wystraszona i potrzebuje spokojnego domu i kontaktu z człowiekiem, który ja oswoi, ja jej dzieci oswajalam dwa tyg. Bardzo proszę o pomoc, wychowała 3 maluchy, przetrwala wiele i ma trafic na ulicę?!"
Użytkownicy przeglądający ten dział: askaaa88 i 819 gości