[Białystok9]'Mruczek-twój sąsiad"-zbieramy podpisy s.52

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob wrz 04, 2010 17:54 Re: [Białystok9] dziękujemy za głosy :)

Iza, na pierwszy rzut oka wyglądają jakby jeden był negatywem drugiego :). Ale fajoskie kicie :).
Obrazek

Szałwia

Od: Pon lis 20, 2006 20:02

Post » Sob wrz 04, 2010 18:59 Re: [Białystok9] dziękujemy za głosy :)

isabella7272 pisze:Obrazek Obrazek

Śliczne kotulki i jak urosły. A jak się czuje mamusia Zuzia?
Obrazek

kassja

Od: Czw lut 05, 2009 23:24

Post » Sob wrz 04, 2010 20:10 Re: [Białystok9] dziękujemy za głosy :)

Ja dzisiaj spędziłam dzień z uroczymi Kolorkami :) Mnóstwo tekstów: "oo jakie śliczne kotki.." "jak rasowe !" Ale adopcja? Obowiązkowy pobłażliwy uśmiech i "ahh, nie nie, uczulenie, mama, tata, brat, stryj, ciotka, uczulenie.." i tysiąc innych nieszczęść :strach: Nic, tylko współczuć :roll: Jeden pan był fajny, bardzo chciał pomóc, ale w żaden sposób nie mógł przemycić kota do domu (dziecko+żona+uczulenie), ale skarbonkę dopełnił :ok: No i sporo ludzi, którzy wzięli nr tel do Kotkowa, bo znajomy chce kociaka.

Podczas powrotu od Kolorków zahaczyłam o butelkowce, żeby im co nieco jedzonka od Agaty donieść. Kicie jedzą już co raz lepiej, wszyscy zdrowi :)
Obrazek POMÓŻ MU :arrow: Obrazek

Luspa

Od: Pt sie 29, 2008 20:26

Post » Sob wrz 04, 2010 20:41 Re: [Białystok9] dziękujemy za głosy :)

isabella7272 ale piękne maleństwa :1luvu: moja Dzidzia mi się przypomniała

janiu widocznie to nie był ten domek, Lesio czuł to :wink:

lusesita przykro mi prezentu nie dostaniesz :ryk:
Zadzwonił dzisiaj Pan w sprawie Gabi i umówiliśmy sie wieczorem na zapoznanie. Przyjechał z synkiem bardzo fajny młodzieniec no i zaprezentowałam Gabi no i Tigera. Chłopczyk od razu zdecydowanie stwierdził, że Tiger jedzie z nimi. Chłopczyk ma niesamowite podejście do kotów, moja Lola go gryzła ( a potrafi nieżle ) a on do niej gadał i tłumaczył że tak nie wolno :ryk:
Gabi Tiger na początku jak widzą kogos obcego to sie chowaja i są raczej strachliwe, ale ten chłopczyk sprawił, że kociaki przybiegły do niego i bawiły się z nim jakby znali się od zawsze :1luvu:
super Tiger to dobry wybór :ok:
w końcu jutro coś zjem :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

asika5

Od: Pon gru 15, 2008 21:52

Post » Sob wrz 04, 2010 20:48 Re: [Białystok9] dziękujemy za głosy :)

A do mnie nikt nie dzwoni :(
Znaczy się był jeden telefon.Ale tylko dlatego że Agata nie odbierała :evil:
Może to i lepiej że na razie nikt nie dzwoni bo nadal walczę ze sr....ą :(
BAMBI I TROLKA
Obrazek
"Człowiek jest wielki nie przez to, co ma,
nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym
dzieli się z innymi."

dorotak97

Od: Wto gru 23, 2008 11:52

Post » Sob wrz 04, 2010 21:13 Re: [Białystok9] dziękujemy za głosy :)

dorotak97 stresujesz kotki i maja s.... :ryk:
a teraz poważnie i co nic nie działa? kurde o co chodzi?

asika5

Post » Sob wrz 04, 2010 21:25 Re: [Białystok9] dziękujemy za głosy :)

hej
Zuzia ma się lepiej w porównaniu do sprzed tygodnia , choć nadal zdarza się jej charczeć , ale więcej juz wydaje kocich dźwięków mruczy i miauczy. nudno jej w klateczce , zew ją wzywa na podwórko :? przechadzki po domku jej nie wystarczają . niestety musi jej to wystarczyć :( Boję sie ze jak wyjdzie to nie wróci ...

ad. tematu "biegunka" kiedyś mój Bastet i Oskar miały takie obstrukcje przez 2 tyg ... walczyłam wszystkim ...pomogła SMECTA
nasz wątek :)http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=2443630#2443630
Obrazek

isabella7272

Od: Śro maja 09, 2007 10:35

Post » Sob wrz 04, 2010 21:59 Re: [Białystok9] dziękujemy za głosy :)

Kassja - trochę mnie przeraża pora o której napisałaś swojego pierwszego dziś posta 8O
Iza - kociak o którym pisałam w dzień powitał marnotrawną matkę ok 16. Oba mają zostać u pani, która je wynalazła tylko czeka na sterylkę aż mały trochę podrośnie żeby nie potrzebował tak mamy. Czyżby happy end...

CO do faktur - wielka prośba - jeśli ktoś z was jedzie do lecznicy z jakimiś syfkami to plisss dopominajcie się o karty leczenia. Wpisuje się tam dane osoby przywożącej, krótki opis kicia, to co zostało zrobione i kwotę.
Dajmy na to - pani Zuzia Kocińska, kot ZENON niebiesko - zielony w różowe cętki, leczenie lekkiej fiksacji, koszt 20 zł :D
W Medvecie i na sikorskiego karty zawsze bez zarzutu w innych lecznicach musimy nad tym popracować :roll:

Wiecie, dochodzę do wniosku, że czasem wszystko się tak złośliwie układa :twisted:
Dajmy na to - rano musiałam wyłączyć tel na godzinkę. I co? Dzwoniło w tym czasię więcej osób niż przez 2 ostatnie dni 8O
Drugi przykład - dojechalam wieczorem do Gdyni - takie międzylądowanie, święta noc, deszcz leje że świata nie widać Wyszłam do samochodu po torbę i jak myślicie - co siedziało pod drzwiami? no co?
Otóż kot siedział i darł się na mnie :evil: Skąd taki kot wiedział, że ma się stawić o takiej a nie innej porze?
Na szczęście po pobieżnym przeglądzie wyszło, że ma obrożę i mieszka 2 domy dalej, ale wrażenie pozostało.
Drogi mąż raczył zażartować "że też jej macicy nie szkoda" :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Obrazek 
:: Pomóż nam informować o 1% - zamieść w swojej stopce banerek - wklej do podpisu poniższy kod ::
Kod: Zaznacz cały
[url=http://kotkowo.pl/jedenprocent][img]http://kotkowo.pl/jedenprocent/kotkowo_jedenprocent.gif[/img][/url]

aga&2

Od: Sob gru 09, 2006 22:17

Post » Nie wrz 05, 2010 6:29 Re: [Białystok9] dziękujemy za głosy :)

aga&2 pisze:Kassja - trochę mnie przeraża pora o której napisałaś swojego pierwszego dziś posta 8O

Jak pomyślę, że tam głodne stado czeka, to jakoś spać nie mogę :mrgreen: A poza tym zegar przekłamuje o godzinę :mrgreen:
A moje Jurowieckie stado chyba się na dobre powiększyło.
Czarny kocurek z małym białym krawacikiem melduje się codziennie i tak przerażliwie miauczy na mój widok 8O 8O 8O
Może się zgubił? Może słyszałyście coś? Okolice al. Piłsudskiego, ul. Jurowieckiej, Włókienniczej, Malmeda, Poleskiej, Fabrycznej ...
Obrazek

kassja

Od: Czw lut 05, 2009 23:24

Post » Nie wrz 05, 2010 8:00 Re: [Białystok9] dziękujemy za głosy :)

http://www.ptroa.co.il/petition/

Jeśli macie odwagę oglądać to popatrzcie a jak nie to choć podpiszcie się pod petycją. Ostrzegam baaardzo dramatyczne!

monia3a

Od: Wto paź 16, 2007 13:00

Post » Nie wrz 05, 2010 8:57 Re: [Białystok9] dziękujemy za głosy :)

Przeurokliwa Bunia znalazła wczoraj stały domek.
Myślę, że b. dobry.
Bunia, bądź szczęśliwa.
Braciszek - uroczy Yogi czuje się osamotniony.
A wieczorem przyniesiono nową koteczkę w wieku chyba Foni i Nisi.
Lubi ona przebywać na rękach, ale piszczy nie wiedzieć czemu i po co, syczy, fuczy, przejawia językową agresję w stosunku do ludzi i współbraci i sióstr kocich.
Ze wszystkiego niezadowolona, z pretensjami. Zgorzkniała. Niewiadomo, jak jej dogodzić.
Widać, że posiadła charakterek większej części naszego społeczeństwa - narzekającego na wszystko i niemal Wszystkich.
Nawet Czarny Lesio - znacznie większy od niej - zmiata gdzie pieprz rośnie.
Dobre ziółko z niej wyrosło!
Choć jeszcze małe.
Cóż, trzeba szukać sposobu na porozumienie z nią, pojednanie.
Prawdopodobnie otrzyma imię: FELICJA czyli Fela.

jania

Od: Sob sty 19, 2008 16:28

Post » Nie wrz 05, 2010 9:59 Re: [Białystok9] dziękujemy za głosy :)

monia3a pisze:http://www.ptroa.co.il/petition/

Jeśli macie odwagę oglądać to popatrzcie a jak nie to choć podpiszcie się pod petycją. Ostrzegam baaardzo dramatyczne!

straszne ! filmik przestałam oglądać na 30 chyba sekundzie. Jak tak w ogóle można ?!
Tak samo jak z końmi w chinach-konie się muszą bić aż jeden drugiego zabije, bo ,,taka tradycja" :evil: Biedne te zwierzaki :(

asica15

Od: Nie cze 06, 2010 13:26

Post » Nie wrz 05, 2010 10:42 Re: [Białystok9] dziękujemy za głosy :)

Nie ogladałam filmu...
Nie mogłabym...
I gdzież są Ci ZIELONI?!

jania

Od: Sob sty 19, 2008 16:28

Post » Nie wrz 05, 2010 10:59 Re: [Białystok9] dziękujemy za głosy :)

podpisałam ale filmu nie oglądałam bo nic innego nie miałabym przed oczami przez nie wiem jak długi czas.Miałam tak jak obejrzałam film o zabijaniu foczek.Zgroza!

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Nie wrz 05, 2010 14:34 Re: [Białystok9] dziękujemy za głosy :)

asika5

[poprzednia][następna]