Slepy Bonifacy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sie 22, 2010 23:10 Re: Slepy Bonifacy, pozbawiony szansy na zycie, BEZ DOMU.

Mahta sama nie wiem ,wet tylko obawial sie ale przez ten okres....... tycia 8O Bonifacego mamy obserwowac. To nie tak latwo zdiagnozowac. Cloudie jak to dobrze ze stanelas na jego drodze. Mysle ze dzisiaj nie byloby Bonifacego. Tak to z Malego Ksiecia ze mamy byc odpowiedzialni za to co......... A tulic sie to on lubi, oj lubi :ryk: Moze jutro uda mi sie zrobic nowe fotki. Zobaczycie jak Cloudie go utuczyla . Tak to prawda. Widac golym okiem.
Obrazek Obrazek

ptok

Od: Nie paź 21, 2007 19:20

Post » Pon sie 23, 2010 1:12 Re: Slepy Bonifacy, pozbawiony szansy na zycie, BEZ DOMU.

Utuczony Bonifacek w ciągu kilku dni, dzięki Cloudie.
Ptoku, czekam na wiadomości i zdjęcia.
Obrazek Obrazek Obrazek

mahta

Od: Nie lip 20, 2008 17:57

Post » Pon sie 23, 2010 5:53 Re: Slepy Bonifacy, pozbawiony szansy na zycie, BEZ DOMU.

Ha ha :) Sama jestem żarłokiem, to wiem, jak podtuczać :) Czuję ulgę. Wiem, że z Bonifacym będzie OK i że znajdzie swoje miejsce na świecie. Tzn. bardziej to czuję niż wiem.

Cloudie

Od: Śro sie 18, 2010 6:10

Post » Pon sie 23, 2010 9:30 Re: Slepy Bonifacy, pozbawiony szansy na zycie, BEZ DOMU.

się melduje :-) jutro mam spotkanie to rozpuszczę wici - ciekawe czy z Hitkiem by się dogadał :ryk: tak mi przez głowę przemknęło :twisted:

marcela35

Od: Śro cze 11, 2008 8:13

Post » Pon sie 23, 2010 9:59 Re: Slepy Bonifacy, pozbawiony szansy na zycie, BEZ DOMU.

Kciukamy!!!

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Pon sie 23, 2010 10:49 Re: Slepy Bonifacy, pozbawiony szansy na zycie, BEZ DOMU.

:ok: :ok: :ok:
[*]Bazyl - przepraszam...dziękuję że byłeś
[*]Fibi - wybacz mi...

kasiek252

Od: Śro sty 06, 2010 12:12

Post » Pon sie 23, 2010 10:59 Re: Slepy Bonifacy, pozbawiony szansy na zycie, BEZ DOMU.

:!: :!: :!:

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Pon sie 23, 2010 11:27 Re: Slepy Bonifacy, pozbawiony szansy na zycie, BEZ DOMU.

Ja też muszę przyznać, że Bonifacy to miziak :)
Oczywiście wiedziałam, kiedy do ptoka przyjechać i akurat trafiłam na moment, gdy Bonifacy przyjechał do Ptoka :)
Ja to mam zawsze szczeście, i wiem kiedy przyjechać bo albo do ptoka na obiad przyjadę, albo na przekazanie kocika.... :ryk:
Miziak z niego masakryczny, a pozytywnym sensie. Spryciula mała też :) Miał dużo szczęścia to trzeba przyznać :)

OlaLola

Od: Nie paź 21, 2007 9:33

Post » Pon sie 23, 2010 12:56 Re: Slepy Bonifacy, pozbawiony szansy na zycie, BEZ DOMU.

fajnie, że daje sobie radę :lol:
lubimy szczęściarzy :ok:
Obrazek Obrazek

:201461 :cat3: . . . . . NASZ KOCI BLOX http://kocidomtymczasowy.blox.pl/html

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Od: Wto gru 05, 2006 0:13

Post » Pon sie 23, 2010 18:49 Re: Slepy Bonifacy, pozbawiony szansy na zycie, BEZ DOMU.

Rozwiesiłam dziś plakaty - listy motywacyjne Bonifacego ;) - w: Tarnowskich Górach, Katowicach, Sosnowcu, Lublińcu :) Coś musi chwycić :) Wczoraj pewien przemiły męski głos pytał w słuchawce, jak może pomóc. Wprawdzie kotka wziąć nie może, ale chciał wiedzieć, co potrzebuje Cichy Kąt. Powiem Wam, że miło tak poczuć wspólnotę interesów i wsparcie nieznanych ludzi.

Widziałam się dziś z Bonifacym. :) Niedługo będzie z niego tłuścioch :) I sierści miał jakby więcej. A może to złudzenie. Natomiast mnie, laikowi, wydaje się, że oczy to padły mu na dobre. I dlatego sądzę, że najlepszym adoptującym dla Bonifacego byłaby osoba, która mogłaby mu poświęcić wiele czasu i energii. Chciałabym, aby miał kogoś na wyłączność :D To takie moje pobożne życzenia matki chrzestnej :D

Cloudie

Od: Śro sie 18, 2010 6:10

Post » Pon sie 23, 2010 20:49 Re: Slepy Bonifacy, pozbawiony szansy na zycie, BEZ DOMU.

No prosze, widzicie jak Cloudie zrobila z niego pieknego kotka :!:
CLOUDIE jestes wielka :1luvu:

Obrazek

I jeszcze jedno
Obrazek
:1luvu: :1luvu: :1luvu:

To jego ulubiony fotel w pracowni.
Duzo spi a jak nie to myje futerko. Zostawia jedzonko, to dobry znak, juz nie je tak lapczywie.
Obrazek Obrazek

ptok

Post » Pon sie 23, 2010 21:49 Re: Slepy Bonifacy, pozbawiony szansy na zycie, BEZ DOMU.

jest cudny :1luvu: fajnie, że sie zaokrąglił!

Alex405

Od: Pt lip 10, 2009 17:50

Post » Pon sie 23, 2010 23:51 Re: Slepy Bonifacy, pozbawiony szansy na zycie, BEZ DOMU.

Marcela35 ja mysle ze oni to i w karty by zagrali. Trzeba tylko ta najwazniejsza przekonac A W TYM TO TYLKO TY JESTES DOBRA :ok: :1luvu: :ryk:
Obrazek Obrazek

ptok

Post » Wto sie 24, 2010 2:51 Re: Slepy Bonifacy, pozbawiony szansy na zycie, BEZ DOMU.

no pięknie wygląda kocurek- :D
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto sie 24, 2010 8:09 Re: Slepy Bonifacy, pozbawiony szansy na zycie, BEZ DOMU.

Cloudie pisze: Natomiast mnie, laikowi, wydaje się, że oczy to padły mu na dobre. I dlatego sądzę, że najlepszym adoptującym dla Bonifacego byłaby osoba, która mogłaby mu poświęcić wiele czasu i energii. Chciałabym, aby miał kogoś na wyłączność :D To takie moje pobożne życzenia matki chrzestnej :D

nie masz racji - taki kot nie tylko nie musi mieć człowieka na wyłączność, ale wręcz wskazane jest towarzystwo innego kota lub kotów.
A co do oczu, to patrząc na zdjęcia, mam wrażenie, że w rękach okulisty kot ma szansę widzieć!
Obrazek Obrazek

:201461 :cat3: . . . . . NASZ KOCI BLOX http://kocidomtymczasowy.blox.pl/html

:catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk: :catmilk:

delfinka

Od: Wto gru 05, 2006 0:13

[poprzednia][następna]