Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
najszczesliwsza pisze:piszę na prośbę Safii, koty potrzebują domu natychmiast, bo jeśli nie znajdą domu do jutra to zostaną uśpione, błagam wymyślcie coś
Zakocona pisze:Nie!!! Dlaczego uspione juz jutro?! przecież mieszkanie stoi pewnie puste. Komu przeszkadzają 2 ciche kocinki!!?![]()
jasdor pisze:Ale przecież uśpienie zdrowych kotów jest niezgodne z prawemktóry wet sie odważy to zrobić
Ludzie, pomocy
![]()
![]()
mar9 pisze:ano niezgodne ale wiesz, to pewnie tak jak z zakazem aborcji, niby nie wolno ale jak chcesz, to ...![]()
![]()
![]()
jasdor pisze:Oj tak, wiem, wiem, ale jakby sie sprawę skierowało na tory, że jak koty zostana uśpione, to sie wetowi koło d.....y zrobi, to moga się bać. Kurcze, to już lepiej do schronu, przynajmniej tam jest jeszcze cień szansy.
najszczesliwsza pisze:Ale ja nie wiem nawet czy u nas w mieście jest taki hotel?
I nie wiem, czy do dobre rozwiązanie, chociaż jakby tę kasę na uśpienie wziąć od tej baby i te koty ze sobą pod pachę i gdzieś je zahotelować? Ale to niech Irena się odniesie to tego, bo co ja tam wiem? Ja mam prąd i tyle...
panikota pisze:Zmieniłam również banerek na bardziej alarmujący
smarti pisze:ja też się dołożę do hoteliku ale lepiej byłoby znależć DT.
czy ta sąsiadka nie może ich przetrzymac parę dni dopóki nie znajdziemy DT?
przecież pomożemy jej w utrzymaniu koteczek???!!
mar9 pisze:jeżeli naprawdę nic nie znajdziecie to dziewczynki mogą przez krótki czas, ale naprawdę krótki przebywać u mnie
to taki naprawdę awaryjny tdt, zakocona jestem na maxa, mam maluchy z niedoleczonym kk, praktycznie zero izolacji (kawalerka), mogę je na ten czas izolować jedynie w klatce
może to zabrzmi brutalnie ale jak już opadną emocje to nie chciałabym zostać sama z problemem, rozumiecie, o co mi chodzi?
acha, jeszcze jedno: nie mam samochodu więc ktoś musiałby dziewczynki przywieźć do mnie (do 15,00 pracuję a w domu jestem dopiero najwcześniej ok. 16,00)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL, ewar, puszatek i 128 gości