Onza - na koślawych łapkach! dużo foto i chyba dom :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 07, 2010 13:08 Re: Onza - na koślawych łapkach! dużo foto i chyba dom :)

ok, tak sie zrobi :-) i dziekujemy za kciukasy

Sheyren

Od: Śro cze 03, 2009 22:30

Post » Śro wrz 08, 2010 12:00 Re: Onza - na koślawych łapkach! foto, a zainteresowania brak ;(

Sheyren pisze:Temat adopcji zamykam.
Oficjalnie Onza zostaje do wyjaśnienia sytuacji z nózkami - poprawa jest, ale b. powolna. Zastanawiam się czy to jednak nie neurologia, mimo tego dam mu jeszcze chwilkę czasu przed wizytą u specjalisty.

Bo on to potrafi objawy neurologiczne swietnie udawać - wczoraj wpadłam w popłoch widząc jak krzywo chodzi, mruży oczy i w ogóle jakieś straszne zaburzenia. A jego po prostu ucho swędziało i nie chciało mu się podrapać.... ta...

Nieoficjalnie zaś Onza w książeczce w dziale właściciel ma wpisanego mojego Tatę :-)

Nie wiem tylko jak temat z koterii na koty przerzucić.

Swoją drogą jak kolejne tymczasy tak mi się będą kończyć to masakra.....

pozdr
Shey vel Gaja Szczęśliwa,
chwilowo z Onza na sesji poprawkowej :)

No to miłe wiesci...i ja od niedzieli mam taka jak Onza kulapetke....Nazwałam ja SKY, bo dwóch wetów inna płec stwierdziło.... :lol: wiec jakos maciumpasa trzeba nazwać...Juz sciagam Onza z nk jako szukajacego domu.... :ok:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro wrz 08, 2010 17:39 Re: Onza - na koślawych łapkach! dużo foto i chyba dom :)

Gratulacje dla Ciebie i Onzy. :D :ok: :ok:
Super wieści!
I pozdrowienia dla Twojego taty. :mrgreen: :wink:
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

[poprzednia]