melduję ,że przejęłam od TŻta Lidli rózne pyszności nie dałam rady już dzis pozaglądac do pudełek dziękujemy darczyńcom za żarełko szczególnie Maluszek dziękuje-bo własnie dziś skończył mu się intensinal
Pojechała do schroniska kolejna porcja chrupek. I takich w miarę normalnych i intestinal dla bidusiów. I ode mnie trochę puszek.
W przszłym tygodniu pojedzie zapas dla kociaków, bo niestety już zaczynają przychodzić.
Serdecznie dziekujemy za dotychcasowe wsparci i prosimy o jeszcze. Trudny okres pewnie dopiero sie zaczyna. Ale wierzę, że dobrych duszyczek do pomocy nie zabraknie:)
Dawno już nie prosilismy o pomoc w dożywianiu naszych katowickich niekochanych. Na szczęście adopcje póki co dają jeszcze trochę oddechu ale i tak sporo kotów przychodzi. Średnio można liczyc narazie jeden kot dziennie. Pod koniec kwietnia był numer 120:( Znaczy, od poczatku roku juz 120 kotów przyszło do schroniska:( Przydało by sie jakos przygotowac do momentu kiedy znów bardziej zwiększy się ilość kotów. Dlatego tez znów chciałabym prosic o wsparcie, bo nam się mocno uszczupliły oszczędności. Lada moment pójdzie kolejna porcja, no i trzeba myśleć o finansach na następne. Pięknie prosimy o pomoc:)