ŚLĄSK ..ciezarowka z parapetu-Malutka miala wypadek buuu :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lip 14, 2010 11:50 Re: ŚLĄSK ..ciezarowka z parapetu-zamienione mamy :) jest OK

Dzien dobry ... dzis umieramy z gorąca!! Nie ma czym oddychać :(
Na blokach mozna sie udusić z tego ciepła.

Oto kotki te duze......
Mojżesz
Obrazek
I tu z Borysem
Obrazek
Florka i Remik
Obrazek
Remik i Borys
Obrazek
Blanka
Obrazek
Filip
Obrazek

I maluszki niestety nie wiem jak je nazwać.
Obrazek
Azul
Obrazek
Chyba dziewczynka?
Obrazek
Śnieżynka najmniejsza z miotu.Bardzo odstaje od reszty.Wygląda jak by miała tydzien tylko ma otwarte oczy.Ale silna jest , glośno wrzeszczy i szybko chodzi.
Obrazek
Obrazek

Kropka najlepsza mamuska ;)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Puśka Dex Natasza Patryk Gizmo Bryza Kropka ..pies Borys i królik Lolek

wercia

Od: Czw paź 13, 2005 8:32

Post » Śro lip 14, 2010 14:28 Re: ŚLĄSK ..ciezarowka z parapetu-zamienione mamy :) jest OK

Śliczna gromadka :love: :love: :love:

Za opiekę nad całą kociarnią należą Ci się wieeelkie kocie buziaki :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Śro lip 14, 2010 15:47 Re: ŚLĄSK ..ciezarowka z parapetu-zamienione mamy :) jest OK

Obrazek
A to kotek czy kotka? Może Filemon? Tylko przydałby się Bonifacy do kompletu, ale nie masz czarnego ;)
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Śro lip 14, 2010 16:02 Re: ŚLĄSK ..ciezarowka z parapetu-zamienione mamy :) jest OK

Mi wyglada na kocurka.Narazie dupki maja takie same ciezko powiedziec.Czarnego mialam w zeszlym roku :)

Jak dobrze pojdzie do sierpnia wszystkie beda mialy domki te wieksze kotki.Oglaszam sie i nic ale poszlo do znajomych i mam chetnych. :ok:

W niedziele ide na wesele i mam gupie tipsy i nie umiem pisac.Marze o tym zreby to juz zdjac buuu
Tak dlugo ten post pisalam z fotkami tragedia..ani kuwety nie umiem posprzatac szybko.

wercia

Post » Śro lip 14, 2010 17:21 Re: ŚLĄSK ..ciezarowka z parapetu-zamienione mamy :) jest OK

Cudeńka!!!! :1luvu: :1luvu:
No jakby ta mała biała była okrąglejsza, to mogłaby nazywać się Beza :wink: , a tak to może Wrzaskun. :wink:
Białe kojarzą mi się z delikatnością. Może Zefir i Bryza. :mrgreen:
Jak nazwiesz, tak nazwiesz. Masz je na codzień więc będziesz miała najlepsze skojarzenia. :mrgreen:
Obrazek

selene00

Od: Nie gru 13, 2009 13:55

Post » Śro lip 14, 2010 17:53 Re: ŚLĄSK ..ciezarowka z parapetu-zamienione mamy :) jest OK

Biala to dziewczynka wiec Bryza jak najbardziej pasuje,ona jest miniaturką.Takiego malego nigdy nie miałam.Kruche i male ale pelne uroku:)

wercia

Post » Śro lip 14, 2010 19:14 Re: ŚLĄSK ..ciezarowka z parapetu-zamienione mamy :) jest OK

Hurrraaaa! Zostałam kocią chrzestną! :wink: :mrgreen:
Obrazek

selene00

Post » Sob lip 24, 2010 8:55 Re: ŚLĄSK ..ciezarowka z parapetu-zamienione mamy :) jest OK

Hej, co u Was?
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Sob lip 24, 2010 14:40 Re: ŚLĄSK ..ciezarowka z parapetu-zamienione mamy :) jest OK

Witamy:))
Nie mielismy neta bo piorun trafil w blok i spalila nam sie karta glówna ale juz jest dobrze.Dzisiejsze zdjęcia.

Maluszki :)
Bryza(dziewczynka)bardzo odstaje od reszty.Sika juz sama do kuwety i sama je miesko.
Obrazek
Nynam w kuwecie
Obrazek
Taka jestem malutka
Obrazek
A jaka ładniusia...
Obrazek

Azul (dziewczynka)
Obrazek

Lola (dziewczynka)
Obrazek
Łobuziara ...
Obrazek

Lili (dziewczynka)
Obrazek
Obrazek

Remik(chlopak)miot dzikiej...zostaly tylko 2 do oddania..
Obrazek
Filip(chlopak)
Obrazek

Kropka i maluszki
Obrazek

wercia

Post » Sob lip 24, 2010 15:07 Re: ŚLĄSK ..ciezarowka z parapetu-zamienione mamy :) jest OK

Cudeńka. :1luvu:
Rozkoszne są. Jak miło patrzeć na zdrowe kociaki. :mrgreen:
Obrazek

selene00

Post » Sob lip 24, 2010 15:10 Re: ŚLĄSK ..ciezarowka z parapetu-zamienione mamy :) jest OK

Też je kocham bardzo.
Mielismy problem z doroslymi kotami bo baly sie zalatwiac do kuwety i sikaly i qupkały mi do zlewu ale dalam im miske do pokoju siostry i jest juz wporządku.

Jak ktos wpada to mówi Tyle kotów i nic nie czuć :ok:

wercia

Post » Sob lip 24, 2010 15:15 Re: ŚLĄSK ..ciezarowka z parapetu-zamienione mamy :) jest OK

:ryk: U mnie też nie czuć, z jednym wyjątkiem.
Jak Noise robi kupala, to w całym pionie sąsiedzi wiedzą. :wink:
Wszystkie koty chodzą do zamkniętych kuwet, a on uparł się na odkrywaną.
Pewnie żebym widziała, czy urobek ładny. :lol:
Obrazek

selene00

Post » Sob lip 24, 2010 15:29 Re: ŚLĄSK ..ciezarowka z parapetu-zamienione mamy :) jest OK

Przepiękne malce, wszystkie! Cud, miód i orzeszki :1luvu:
Nie ma takiego głupstwa i nikczemności, które, byle stale powtarzane, nie zostały wreszcie przyjęte i przestały razić jako głupstwo i nikczemność.
Sławomir Mrożek

marikita

Od: Śro kwi 08, 2009 12:52

Post » Sob lip 24, 2010 15:38 Re: ŚLĄSK ..ciezarowka z parapetu-zamienione mamy :) jest OK

U mnie Dex musi miec zawsze czysty piasek inaczej robi obok bo nie lubi sobie lapek brudzić.

Najlepsze ze jak nie bylo mnie w domu i przyszedl pan od naprawy kompa to na ziemi kupa lezala i ojciec go przeprasza mowi ze mamy male kotki i posprzatał.Za chwile ten koles wola mojego ojca i mu mówi ...jeszcze klamka jest usrana... :ryk:

Nie mam pojecia jak to zrobily.

Kotki sliczne to prawda :) Teraz dalej szukam domu dla tych wiekszych.Szkoda ze nie mamy domku tylko w bolku mieszkamy bo matka je uwielbia i wszystkie by zostawila (slyszala ze jakas babka ma 10 w domu i sie nawrócila , juz mi nie gdera).. a tak sie nie da buuuu :(

wercia

Post » Nie lip 25, 2010 23:02 Re: ŚLĄSK ..ciezarowka z parapetu-zamienione mamy :) jest OK

Buziaczek
Obrazek
Mój Krasnalek :1luvu:
Obrazek

wercia

[poprzednia][następna]